Pcos sendrom

bebeklanne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
1
0
1
20
Merhaba hamimlar. Benim son 6 aydır adetlerim çok düzensiz 1 ay oluyorsam 1 ay olmuyorum korunmasız ilişkim olmasına rağmen hamile de kalmıyorum doktora gittim ilaç yazıyor adet olmam için yolluyor. Kilom da var akne de oluyor yüzümde bunlar pcos belirtileri mi doktora söylesem pcos icin nasıl teşhis koyacak bi öneriniz var mı?

Ultrasonla bakıldığında zaten Pcos çok net kendini belli ediyor . Bende ultrason ile bakıp direk Pcos ama kan bakalım emin olmak için dedi amh da usg yi destekledi sonuç Pcos.

bende de pcos var benim yumurtam çok küçük dendi kilo var gelişmemiş yumurta vs vs bütün olumsuzluklar ve adetlerim aşırı düzensiz 3 ayda bir adet oluyordum yada hiç alttan muayenene de bana bunları söyledi bunlar varken hamile olman imkansız dendi bi benzeri durumu arkadaşım yaşadı kısırsın dendi çok moral bozucu şeyler yani Rabbim çok şükür nasip etti nezaman böyle bir yorum görsem sadece diyeceğim oluruna bıraksın gereken tedavi tabiki ilaçlar vs ama ben kullanmadım hiç birini yapmadım da kilo da vermedim psikolojim bozulmuştu vazgeçtim kendimden nezaman ki kafamdan attım herşeyi o zaman herşey yolunda oldu yaşanan stres çok etkili Allahım inşallah sizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…