PCOS TARLUSAL

motherofcatss

🌙
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
1.406
En iyi cevaplar
1
1.851
133
pcosluyum kendiliğinden 30-45 gün arası regl oluyorum tüp bebeğe başlayacağım adetim gecikti beta baktı doktorum negatifti tarlusal verdi günde 2 defa 6 gün içtim biteli bugün 7.gün adetin 53.günü hala adet olmadım doktor 7 gün içinde adet olmazsan gel dedi fakat aklıma takılan benim neredeyse 2 haftadır adet öncesi olan bacak ağrılarım göğüs ağrılarım var oldum olucam diyorum gelmiyor dün idrar testi yaptım negatif başına gelen var mı

pcosluyum kendiliğinden 30-45 gün arası regl oluyorum tüp bebeğe başlayacağım adetim gecikti beta baktı doktorum negatifti tarlusal verdi günde 2 defa 6 gün içtim biteli bugün 7.gün adetin 53.günü hala adet olmadım doktor 7 gün içinde adet olmazsan gel dedi fakat aklıma takılan benim neredeyse 2 haftadır adet öncesi olan bacak ağrılarım göğüs ağrılarım var oldum olucam diyorum gelmiyor dün idrar testi yaptım negatif başına gelen var mı
Ne yaptınız adet oldunuz mu. Bende aynı durumdayım tarlusal 3. Gün sadece az leke geldi yumurtam bu ay 25mm ulaşmış ama çatlamamış bizde bebek istiyoruz .

Ne yaptınız adet oldunuz mu. Bende aynı durumdayım tarlusal 3. Gün sadece az leke geldi yumurtam bu ay 25mm ulaşmış ama çatlamamış bizde bebek istiyoruz .
yok 14.gündeyim hala olmadım lekelenme bile olmadı çıldırmak üzereyim ilk defa bu kadar adetim gecikti..

3 gün önce test yaptım ama canım negatiftgal
3 gün önce test yaptım ama canım negatifti☹️
Yanlış bilmiyorsam kadınlar yumurtladıktan 14 gün sonra adet oluyor. Geç yumurtlamış olabilirsin ben baya takip ettim 1 ay yunurtlamadım bıraktım. En son doktora gittim 25 cm olmuş yumurtam çatlayamamış bende pko var şimdi kullanıyorum ama bende lekelenme oldu. Aşırı göğüs hassasiyeti kasık ağrısı var ama adetim de sökmüyor. Garip şeyler. Bence sen kan testi ver

Eğer ilaç bittikten sonraki 14. Günde iseniz hamile kalmış olma ihtimaliniz yüksek sanırım
bende lekelenme de olmadı canım normalde de olmaz ama benim direkt sökülür. ağrım falan da olmadı sadece göğüs hassasiyeti var. pazartesi doktoruma gidicem hala adet olmazsa bakarlar kan testine. ben bir kere bekarken kullanmıştım tarlusal bittiğinin 7.günü olmuştum.

bende lekelenme de olmadı canım normalde de olmaz ama benim direkt sökülür. ağrım falan da olmadı sadece göğüs hassasiyeti var. pazartesi doktoruma gidicem hala adet olmazsa bakarlar kan testine. ben bir kere bekarken kullanmıştım tarlusal bittiğinin 7.günü olmuştum.
Canım adet oldunmu

hayır canım kist olmuş cumartesiye kadar olmazsam alıcak doktor alttan iğneyle
Bende de kist oluşmuştu yumurtam çatlamadığı için inşallah söker ilaçla. Sende gebelik istiyorsun değil mi polikistik var mj

Back
X