Pcos test

ido

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
41
7
1
19
Ovitrellenin 11. Günü 20 dakika önce test verdimmmmmmm😪😪 çok heyecanlıyım kimseye belli edemiyorum ne olur moral verin yaklaşık 15 - 20 dakikaya çıkar.

en erken 14 gün sonra test vermek öneriliyor 🥲 sunan sahte pozitif de çıkabilir

Takip ettim test 8. Gün negatifleşti umarım pozitiftir testim çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor belli etmemeye çalışıyorum ama olmuyor sanırım betim benzim attı

Takip ettim test 8. Gün negatifleşti umarım pozitiftir testim çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor belli etmemeye çalışıyorum ama olmuyor sanırım betim benzim attı
stres yapmayın lütfen. benim doktorum regl gününe kadar kan vermeme izin vermiyordu 😂

ama stres yapmayın. kimseye bir faydası yok. insallah olumlumsonuclanır 🥰

Takip ettim test 8. Gün negatifleşti umarım pozitiftir testim çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor belli etmemeye çalışıyorum
stres yapmayın lütfen. benim doktorum regl gününe kadar kan vermeme izin vermiyordu 😂

ama stres yapmayın. kimseye bir faydası yok. insallah olumlumsonuclanır 🥰Ikar
Çıkar birazdan sonuç 🥹

Takip ettim test 8. Gün negatifleşti umarım pozitiftir testim çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor belli etmemeye çalışıyorum

Çıkar birazdan sonuç 🥹
hadi güzel haber alırsınız insallah. ama sakin olun 🥰

Merhaba bende aşılamanın 12. Günü iğnenin 14. Günündeyim çok silik çıktı kan verdim 2.77 çıktı gebelik yok galiba ama adetime 6 gün var daha

Merhaba bende aşılamanın 12. Günü iğnenin 14. Günündeyim çok silik çıktı kan verdim 2.77 çıktı gebelik yok galiba ama adetime 6 gün var daha
Benim de negatif maalesef🥹 çıkıp bağırmak istiyorum avazım çıktığı kadar. 11. Gündeyim ben ama beta 2 çıktı iğne günü hariç 10. Gün bu gün bilmiyorum ya bittim tükendim artık

Back
X