- 11 Şubat 2021
- 71
- 28
- 8
- 29
- Konu Sahibi Birsev5396
-
Canim duphaston adeti duzenliyor ben kullaniyorum ama suan bi bebis yok bende tabi ama kullanip hamile kalan var diye duydum bi ara arastirdigimda oyle yaziyorduArkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım pcosluyum ben doktorum duphaston verdi kullanyrm son kutu yarın baslicam ayrıca prowomen da kullanyrm duphaston kullanırken hamile kalan varmı acaba
Bende öyle okudum belki burdada vardır diye sormak istedimCanim duphaston adeti duzenliyor ben kullaniyorum ama suan bi bebis yok bende tabi ama kullanip hamile kalan var diye duydum bi ara arastirdigimda oyle yaziyordu
Bende başlayacağım ama pcosku değilim. İnşallah sonuç alırızArkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım pcosluyum ben doktorum duphaston verdi kullanyrm son kutu yarın baslicam ayrıca prowomen da kullanyrm duphaston kullanırken hamile kalan varmı acaba
Herkese merhaba ,Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım pcosluyum ben doktorum duphaston verdi kullanyrm son kutu yarın baslicam ayrıca prowomen da kullanyrm duphaston kullanırken hamile kalan varmı acaba
Bu ilaç hakkında bilgim yok canım bana duphaston verdi üç ay kullandım smdi çatlatma iğnesi kullanıyorum iki aydır bende smdi ay sonunu bekliyorumHerkese merhaba ,
Bu ayın başında pko hastası olduğumu öğrendim. Bebek istediğimizi söyleyince doktor primolut hapini verdi ve adet olmazsan gebelik testi yaptır adet olursan kadın doğum uzmanına görün dedi .Tahmini adet günüme 3 gün kaldı (her ay adet olurum duzenlidir aslinda oynarsa
2 3 gun farkeder yani en son 25 30 30 şeklinde ilerlemişti ) ama hiç bi şekilde adet belirtim yok normalde 1 hafta ya da 10 gün kala göğüslerde şişkinlik kasıklarda ağrım olurdu ama şu an hiç bi adet belirtim yok acaba bunda ilacın etkisi var mi ?
Sadece 1 2 kere bi ağrı girdi kasıklarda bi de sarı akıntı sonrasında beyaz akıntı seyretti şimdi akıntı yok .
Ileriki günlerde adet belirtisi olur mu ?
Bu ilaci kullanip bitirdikten sonra hamile kalan oldu mu ?
Hic bi belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu ?
Ne zmn idrar gebelik testi yaptirsam doğru sonucu alırım?
Bilgisi olan tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Dayanamayıp bu sabah idrar gebelik testi yaptım sonuç negatif
Erken mi davrandım adetime 3 gün var
Allah gönlüne gore versinBu ilaç hakkında bilgim yok canım bana duphaston verdi üç ay kullandım smdi çatlatma iğnesi kullanıyorum iki aydır bende smdi ay sonunu bekliyorum
Hayıt otunu bend kullandım balla birlikte kaynatıp iciyosun ama ben onu yumurta kalitesini arttırmak için kullandım ve faydasını gördüm. Fsh falan düşürür mü onun hakknda bilgim yok canımAllah gönlüne gore versin
Bana da şimdi doktor folik asit yazdı Gynositol adında bi folik asit umarım yararlı olur eşime de keci boynuzu kürü yapıyorum
Bende Hayıt otuna mi başlasam kararsız kaldım yan etkisi olur mu şu an folik asitten başka kullandigim bi şey yok
Bi de ben adetin 2.günü hormon testi yaptırdım fsh değerim 12 cıktı yüksek yani kullansam düşürür mu acaba
Hayıt otunu kullanip fsh i düşen ve hamile kalan oldu mu ?
Bende folik asit prowomen kullanıyorum pcos hastalarında özellikle bunu veriyo doktorlarHayıt otunu bend kullandım balla birlikte kaynatıp iciyosun ama ben onu yumurta kalitesini arttırmak için kullandım ve faydasını gördüm. Fsh falan düşürür mü onun hakknda bilgim yok canım
Doktora danışıp kullanayim o zmn teşekkür ederimHayıt otunu bend kullandım balla birlikte kaynatıp iciyosun ama ben onu yumurta kalitesini arttırmak için kullandım ve faydasını gördüm. Fsh falan düşürür mü onun hakknda bilgim yok canım
Rica ederimDoktora danışıp kullanayim o zmn teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?