Pcos ve gebelik testim

darkmoonlight8118

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
49
16
18
26
Merhaba arkadaşlar polikistik overim ve yaklaşık 2 aydır regl olmadım. ( en son 15 ekimde adet oldum 5 gün sürdü) bugün gebelik testi yaptım ama kafamda soru işareti kaldı. Değerlendirmeme yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_20221229_124619.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 463
  • IMG_20221229_124631.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 340
C çizgisi dağnık olunca test bozuk mu acaba dedim inanın 1 yıldır deniyorum herhangi bir tedavi görmedim umutlanıp hayal kırıklığına yaşamak istemiyorum
Canım var gibi yarın başka bir testle fazla damlatmadan dene sanki fazla da damlatmissiniz gibi bı tık daha koyulaşmasi lazim eğer varsa

Ay gerçekten mi inşallah vardır ağustos ayında erken gebelik testi yapmıştım onda da silik çıkmıştı sonra gidip kan verdiğimde negatif çıktı. Korkuyorum gene öyle olursa diye. Umutlanmak da istemiyorum lütfen dua edin bana

Erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkartabiliyor kaset testler daha güvenilir

Merhaba 15 ekimden beri regl olmadınızmı
Evet pcos var bende reglim hep böyle düzensizdir. Doktora gittiğimde hormonlarımın iyi olduğunu henüz tedaviye gerek olmadığını söylemişti. Hatta bu ayın 11 inde gittiğimde rahim duvarların kalın ya adet olucaksın yada vücut kendini gebeliği hazırlıyor dedi. Aradan 18 gün geçmiş regl olmadım

İnşallah vardır ya o kadar çok sevinirim ki. Her gün dua ediyorum Allah'a.
İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir olmasa bizim olmazdı çok şükür 6 haftalık hamileyim kafanızı boş ve rahat bırakın olacaktır.

Kaset test deneyin yarın zaten varsa cıkıcaktır inşallah bebegın seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…