- 18 Eylül 2022
- 49
- 16
- 18
- 26
- Konu Sahibi darkmoonlight8118
-
C çizgisi dağnık olunca test bozuk mu acaba dedim inanın 1 yıldır deniyorum herhangi bir tedavi görmedim umutlanıp hayal kırıklığına yaşamak istemiyorumikinci bir çizgi görüyorum ama yeniden yapın testi bence
Canım var gibi yarın başka bir testle fazla damlatmadan dene sanki fazla da damlatmissiniz gibi bı tık daha koyulaşmasi lazim eğer varsaC çizgisi dağnık olunca test bozuk mu acaba dedim inanın 1 yıldır deniyorum herhangi bir tedavi görmedim umutlanıp hayal kırıklığına yaşamak istemiyorum
Tamamdır çok teşekkür ederim ❤❤Canım var gibi yarın başka bir testle fazla damlatmadan dene sanki fazla da damlatmissiniz gibi bı tık daha koyulaşmasi lazim eğer va
Tekrarladım bu şekilde çıktı laboquik markası 3 damla damlattımTest bozuk gibi de duruyo bozuk olabilir tekrarlayın bence
Evet var canımTekrarladım bu şekilde çıktı laboquik markası 3 damla damlattım
Erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkartabiliyor kaset testler daha güvenilirAy gerçekten mi inşallah vardır ağustos ayında erken gebelik testi yapmıştım onda da silik çıkmıştı sonra gidip kan verdiğimde negatif çıktı. Korkuyorum gene öyle olursa diye. Umutlanmak da istemiyorum lütfen dua edin bana
Merhaba 15 ekimden beri regl olmadınızmıAy gerçekten mi inşallah vardır ağustos ayında erken gebelik testi yapmıştım onda da silik çıkmıştı sonra gidip kan verdiğimde negatif çıktı. Korkuyorum gene öyle olursa diye. Umutlanmak da istemiyorum lütfen dua edin bana
Evet pcos var bende reglim hep böyle düzensizdir. Doktora gittiğimde hormonlarımın iyi olduğunu henüz tedaviye gerek olmadığını söylemişti. Hatta bu ayın 11 inde gittiğimde rahim duvarların kalın ya adet olucaksın yada vücut kendini gebeliği hazırlıyor dedi. Aradan 18 gün geçmiş regl olmadımMerhaba 15 ekimden beri regl olmadınızmı
İnşallah vardır ya o kadar çok sevinirim ki. Her gün dua ediyorum Allah'a.Erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkartabiliyor kaset testler daha güvenilir
İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir olmasa bizim olmazdı çok şükür 6 haftalık hamileyim kafanızı boş ve rahat bırakın olacaktır.İnşallah vardır ya o kadar çok sevinirim ki. Her gün dua ediyorum Allah'a.
Kaset test deneyin yarın zaten varsa cıkıcaktır inşallah bebegın seninledirEvet pcos var bende reglim hep böyle düzensizdir. Doktora gittiğimde hormonlarımın iyi olduğunu henüz tedaviye gerek olmadığını söylemişti. Hatta bu ayın 11 inde gittiğimde rahim duvarların kalın ya adet olucaksın yada vücut kendini gebeliği hazırlıyor dedi. Aradan 18 gün geçmiş regl olmadım
Hayır eğer Mart'a kadar olmazsa aşılama tedavisi yaparız dedi doktorum. Şuanlık doğal akışında herşeyHerhangi bi tedavi uyguladiniz mi
İnşallahKaset test deneyin yarın zaten varsa cıkıcaktır inşallah bebegın seninledir
Peki doktorunuz yumurta büyültücü ve çatlatma iğnesini denemeden aşılama öneriyorHayır eğer Mart'a kadar olmazsa aşılama tedavisi yaparız dedi doktorum. Şuanlık doğal akışında herşey
Aynen 2 farklı ilde belki 6-7 doktor gezmişimdir. Birisi bir ara folik asit verdi bide duphaston temmuz ayında kullandım sadece.Peki doktorunuz yumurta büyültücü ve çatlatma iğnesini denemeden aşılama öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?