Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ovulasyonu çok denedim 3 ay hep takipledim yumurtlama görsem de maalesef bir işe yaramadı
İnositol pcos için en önemli vitamin içindeki etken madde bizim yumurtaligimizi uyariyor
Yürüyüş yeme şekli aliskanliklari
Siyah cay yerine yesil cay icmekte cok etkili
Doktor takibiniz var mi bu durumla alakali?
Kesinlikle öyle dusunmemek diyet hareket :)8 ay ovulasyon testi denedim hamile kalamadım. hiç test vs yapmadığım ay hamile kaldım. stres yapmamak, iyi beslenmek ve bol hareket
Bende pcos var, 1 sene ovulasyon testi yaptim, hep ayni periyodlarda regl oldum, regl olmak icin ekstra ilac almaya gerek duymadim, 1 sene sonunda doktora gittim dedim ki catlama gunlerini takip edip hep degerlendirdik, neden olmadi acaba? Doktor da dedi ki regl oldun diye ya da ovulasyon testinde cift cizgi cikti diye yumurtanin catladigindan emin olamazsin. Bazi pcoslular var regl olamiyor surekli gecikiyor, bazilari duzenli regl oluyor pcos oldugunun farkinda bile degil. Yumurta takibi yapti, birkac yumurta buyumeye calisiyor ama hicbiri olgunlasmiyor e olgunlasmayinca da catlamiyordu. Femara verdi olgunlassinlar diye, bakti yine de kendi kendine catlamiyo yumurtalar 2 cmi gectiler. Sonraki ay hem femara verdi hem de catlatma ignesi verdi, ilk denemede hamile kalmistim. Ama isin ozu saglikli beslenme, zayiflamak demiyorum, sanki hamileymissiniz gibi saglikli beslenirseniz vucuttaki hormonlar da zamanla duzene giriyor gercekten.Doktor polikistigi çok onemsemedi tuylenme regl duzensizligi yapar dedi gebelik için onemsemedi pek etkilemez dedi
Öyle çok haklisinizBende pcos var, 1 sene ovulasyon testi yaptim, hep ayni periyodlarda regl oldum, regl olmak icin ekstra ilac almaya gerek duymadim, 1 sene sonunda doktora gittim dedim ki catlama gunlerini takip edip hep degerlendirdik, neden olmadi acaba? Doktor da dedi ki regl oldun diye ya da ovulasyon testinde cift cizgi cikti diye yumurtanin catladigindan emin olamazsin. Bazi pcoslular var regl olamiyor surekli gecikiyor, bazilari duzenli regl oluyor pcos oldugunun farkinda bile degil. Yumurta takibi yapti, birkac yumurta buyumeye calisiyor ama hicbiri olgunlasmiyor e olgunlasmayinca da catlamiyordu. Femara verdi olgunlassinlar diye, bakti yine de kendi kendine catlamiyo yumurtalar 2 cmi gectiler. Sonraki ay hem femara verdi hem de catlatma ignesi verdi, ilk denemede hamile kalmistim. Ama isin ozu saglikli beslenme, zayiflamak demiyorum, sanki hamileymissiniz gibi saglikli beslenirseniz vucuttaki hormonlar da zamanla duzene giriyor gercekten.
Ovulyasyonda çift koyu çizgi yumurtlama demek değilmi?Bende pcos var, 1 sene ovulasyon testi yaptim, hep ayni periyodlarda regl oldum, regl olmak icin ekstra ilac almaya gerek duymadim, 1 sene sonunda doktora gittim dedim ki catlama gunlerini takip edip hep degerlendirdik, neden olmadi acaba? Doktor da dedi ki regl oldun diye ya da ovulasyon testinde cift cizgi cikti diye yumurtanin catladigindan emin olamazsin. Bazi pcoslular var regl olamiyor surekli gecikiyor, bazilari duzenli regl oluyor pcos oldugunun farkinda bile degil. Yumurta takibi yapti, birkac yumurta buyumeye calisiyor ama hicbiri olgunlasmiyor e olgunlasmayinca da catlamiyordu. Femara verdi olgunlassinlar diye, bakti yine de kendi kendine catlamiyo yumurtalar 2 cmi gectiler. Sonraki ay hem femara verdi hem de catlatma ignesi verdi, ilk denemede hamile kalmistim. Ama isin ozu saglikli beslenme, zayiflamak demiyorum, sanki hamileymissiniz gibi saglikli beslenirseniz vucuttaki hormonlar da zamanla duzene giriyor gercekten.
Lh hormonu yuksek demek, yumurta kesin olarak catladi demek degil.Ovulyasyonda çift koyu çizgi yumurtlama demek değilmi?
Kesin olduğunu ultrasonda mı görürüz? Mesela diğer günler negativ ama 16cı günde koyulaştı bendeLh hormonu yuksek demek, yumurta kesin olarak catladi demek degil.
Yumurtanin catlayip catlamadigini doktorlar ultrasonla yumurta takibi yaptiginda soyluyorlar. Sizin nasil oldugunu ben bilemem.Kesin olduğunu ultrasonda mı görürüz? Mesela diğer günler negativ ama 16cı günde koyulaştı bende
Sizde amh kaçtı?Yumurtanin catlayip catlamadigini doktorlar ultrasonla yumurta takibi yaptiginda soyluyorlar. Sizin nasil oldugunu ben bilemem.
3.86Sizde amh kaçtı?
Bende 8.29 çıktı kesin pcos olduğuma inanıyorum