PCOS VE GEÇ DÖLLENME

sedefnurTuran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
5
4
1
26
Merhaba kızlar 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim PCOSluyum iki yıl doğum kontrol hapı kullandım martta korunmayı bıraktım nisanda adet oldum haziran a kadar adet olmadım negatif çıkınca doktor kontrolü ile tarlusal ile haziran 4-8 arası adet oldum ek olarak poliversin kullandım 11 temmuzda doktora gittim gebelik yok bekleyelim dedi bugün 1 ağustos test yaptım tek çizgi göğüslerimde hassasiyet ve tek taraflı sol kasık ağrım var geç döllenme olabilir mi ne yapmam gerekli yardımcı olur msnz

pcoslarda genelde geç döllenme olabiliyor ama 11 temmuzdan bu güne kadar olmayıp çıkmadıysa bence başka bişey vardır canım geç döllenme içinde biraz geç kalınmış gibi olsa yine çıkabilirdi

pcoslarda genelde geç döllenme olabiliyor ama 11 temmuzdan bu güne kadar olmayıp çıkmadıysa bence başka bişey vardır canım geç döllenme içinde biraz geç kalınmış gibi olsa yine çıkabilirdi
yani bekarken de adetlerim hep düzensizdi nerdeyse ilaçsız olamıyordm biraz daha bekleyip tekrar test yapmayı düşünüyorum hayıt macunu da kullanıyorum iki haftadır doktor kontrölleri inanılmaz stres yapıyor adet söktürücü de kullanmak istemiyorum

Yani sen bilirsin canım ama bence daha fazla ilerlemeden bi doktora görünmelisin evet doktora gitmek o muayene masasına yatmak inanılmaz stresli ben bekarken korkudan tir tir titrerken evlendikten sonra artık neredeyse sürekli gider oldum bende de pco var benim düzen bozukluğum hormon bozukluğum yok şükür ama ultrasonik görüntüsü var hayatımda ilk defa geçen ay 45 gün bi gecikmem oldu onda da Progestan iğne ile regl oldum şimdi de tedavi sürecine girdim klomen ovitrelle

anladım evet stresli süreçler allah isteyen herkese nasip etsin çok istiyorum bende inşallah süreç uzamadan sizde bende bebek sahibi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…