• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ve hamilelik 1,20

gulayse1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
4
0
1
24
Merhaba
normalde regl görmüyorum ama bu cumartesi pazar kahve lekelenme gördüm adet mi oluyorum dedim olmadım pazartesi test yaptım negatif ama önceki hafta 2 kere mide bulantısı yaşadım ve idrara sık çıkmaya başladım dün ve bugün de ovulasyon testi yaptım onlar çift çizgi sonra gebelik testi aldım bugün silik çizgi gözüktü ama sonra yok oldu anlamadım dün kan tahlili verdim 1,20 çıktı normalde hep 0,5 çıkardı sizce gebelik var mı

Merhaba
normalde regl görmüyorum ama bu cumartesi pazar kahve lekelenme gördüm adet mi oluyorum dedim olmadım pazartesi test yaptım negatif ama önceki hafta 2 kere mide bulantısı yaşadım ve idrara sık çıkmaya başladım dün ve bugün de ovulasyon testi yaptım onlar çift çizgi sonra gebelik testi aldım bugün silik çizgi gözüktü ama sonra yok oldu anlamadım dün kan tahlili verdim 1,20 çıktı normalde hep 0,5 çıkardı sizce gebelik var mı
Negatif
5 e kadar negatif
10 a kadar gri alan
10 ve üstü hamileliktir

tekrar kan verip artıyor mu bakın
Merhaba

Tekrar kan ver canım yavaş yavaş yükselir belki canını sikma. Bende pkosum yeni hamile kaldim.

Tekrar kan ver canım yavaş yavaş yükselir belki canını sikma. Bende pkosum yeni hamile kaldim.
Ya cidden mi ben çocuk sahibi olmak istiyorum ama hiç regl görmüyorum ilk defa başıma böyle bir şey gelince sormak istedim söktürücü içersem oluuuorum

Kaç yaşındasın doğum kontrol kullandin mi. Herhangi bir ilaç kullanıyor musun su an

Back
X