- 4 Ağustos 2025
- 67
- 10
- 3
- Konu Sahibi kkaardelen
Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum. Yaklaşık 7 aydır evliyim ve pcos var bende. Normalde bekarlıkta da evlendikten sonra da adetim hep geç gelirdi 3 aya kadar da geciktiği oluyordu. Ara sıra bir iki ay üst üste gününde geldiği oluyordu ama sonra yine bozuluyordu düzeni. Yani düzensizliğimde hep gecikme vardı hiç erken adet olmadım. bu ay gününde olmuş olsam 10 Ekim'de adet olmam gerekiyordu ama 9 Ekim'de hiç ağrım yokken lavaboya gittiğimde adet oldum. Adet olmadan 1 hafta kadar öncesinde aşırı derecede midem bulanıyordu en ufak bi kokuda dahi öğürüp duruyordum baş dönmesi ve sol kasığımda da kramp ve batma gibi ağrılar vardı. Göğsümde de şişlik ve ağrı vardı ve sık sık idrara çıkıyordum. Adet olmadan birkaç gün öncesinde de çok az lekelenme şeklinde kanama oldu durdu. Adetimin geçmesini bekleyip öyle gebelik testi yapacaktım ama ilk defa günümden önce adet oldum ve afedersiniz aşırı derecede pıhtılıydı ve diğerlerine göre kat kat sancısı fazlaydı .Normalde de pıhtı olurdu hatta gecikince daha çok olurdu ama bugüne kadar bu kadar parça şeklinde geldiğini görmemiştim. Aranızda pcos olup da buna benzer şekilde yaşayanlar var mı. Benim bildiğim pcos zaten adet gecikmesine yol açan bir hastalık. Bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz lütfen