aslında once tarlusal baslasaydın daha rahat ederdın nse tarlusalda lekelenmen basladımıArkadaslar kusura bakmayin lutfen mesaji baska yere acmam gerektigini biliyorum ancak maalesef diger basliklarda bu kadar kisa surede cevap alamadigim icin bir de buraya acmaya karar verdim.
pcos hastasiyim 1 senelik evliyim ve cocuk dusunuyoruz adet olmuyorum cogu zaman genc kizliktan beri boyle.ve doktorlar dogum kontrol hapi veriyordu evlendigimde de bunu kullandim ama son 4 aydir bunu biraktim ve adet olmadim doktora gittim Klomen hap ve fostimun ilac verdi 3 gun 75 mg igne yaptirdim ancak yine adet gormedim. Bu sefer tarlusal adet sokturucu verdi bugun adetimin 3.gunuydu kistlerim azalmiyo maalesef bugun de fostimin 150 mg 5 gun verdi ilkini bugun yaptirdim.
simdi sorum benim gibi bunlari yasayan var mi?
Ikincisi bu surec ne kadar daha surer bu da cevap vermezSe beni ne bekliyor?
Ucuncusu fostimun bir yumurta catlatma ignesi degil mi? Forumda okudum 36 saat sonra iliskiye girmek gerekiyormus dr bana boyle bisey soylemedi?
Ve son sorum sogan kuru bu igne surecinde uygulanabilir mi
cook tesekkur ederim vaktinizi ayirdiginiz icin sevgilerimle
Civan percemi cayina bebek dusunuyorsaniz hic baslamayin ablamin adetleri hep az oluyordu sokmesi icin icti bu caydan sonra yine siskinlikten kendisini adet goremiyor gibi dusunup yine icti en sonunda doktora gitti ve hamileymis sok olduk hepimiz tabii bebek tutunamadi bu cayin da etkisinin oldugunu soylediler. Bu arada ben de pcoluyum cok ilginc doktorum cok cetin bir pcom oldugunu soyledi ama ben hicbir zaman ne adetimin duzensiz oldugunu bilirim ne sivilcemin ciktigini ve diger belirtileri. Kilom da yok. Baska bir doktora daha gorunecegim.
Doktor bana da pko lü olduğumu söyleşi bundan 4 sene önce ama o zaman ne olduğunu bile bilmiyordum sormadım hiç derecesini.
Bende de ne sivilce ne kilo ne adet düzensizliği var, sadece biraz tuglenme fazla.
Şimdi bizde bebek düşünüyoruz bende her ihtimale kararı soğan kuru yapacağım önümüzdeki ay, bir zararı olmaz nede olsa.
Bende durumum ne olduğunu bilmiyorum ama bir zararı olmaz diye yapacağım. Sonucu ilgilendiririmBebek dusundugum zaman ben de soğan kürü uygulamayı düşünüyorum açıkçası. Valla cok kişi fayda görmüş durumum ne bilmiyorum ama ne okur ne olmaz diye yapicam.
Canim ben de bir pko hastasi olarak yazmadan edemedim.1yasinda oglum var 1yil aralikli olarak klomen kullandim ve tek yumurtamla hamile kaldim.civanperceminin cok faydasi oldu bana.her bünye farkli tabi.rabbim yardimcin olsun.
Arkadaslar kusura bakmayin lutfen mesaji baska yere acmam gerektigini biliyorum ancak maalesef diger basliklarda bu kadar kisa surede cevap alamadigim icin bir de buraya acmaya karar verdim.
pcos hastasiyim 1 senelik evliyim ve cocuk dusunuyoruz adet olmuyorum cogu zaman genc kizliktan beri boyle.ve doktorlar dogum kontrol hapi veriyordu evlendigimde de bunu kullandim ama son 4 aydir bunu biraktim ve adet olmadim doktora gittim Klomen hap ve fostimun ilac verdi 3 gun 75 mg igne yaptirdim ancak yine adet gormedim. Bu sefer tarlusal adet sokturucu verdi bugun adetimin 3.gunuydu kistlerim azalmiyo maalesef bugun de fostimin 150 mg 5 gun verdi ilkini bugun yaptirdim.
Ucuncusu fostimun bir yumurta catlatma ignesi degil mi? Forumda okudum 36 saat sonra iliskiye girmek gerekiyormus dr bana boyle bisey soylemedi?
yıllardır pco var ilk adetimden beri düzensiz yılda 1 6ayda 1 nadiren de 3 ayda 1 adet görüyorum bana da doğum kontrol ilacı verdiker yıllarca ama ben hiçbirzaman uzun süre kullanmadım çünkü her kullandığımda en az 5 kilo aldım en son evlendikten sonra çocuk yapmaya karar verdiğimde bi doktora gittim pco olduğu için önce doğum kontrol ilacı ile adetlerimi düzenlemek istedi 2 ay doğum kontrol ilacı kullandım 2 ay kanamam hiç durmadı 1 ay boyunca devam etti bende hem ilacı hem doktoru bıraktım 2 senedir korunmuyorum ama çocuk ta olmuyor en sonunda doktora gittim rahim filmi falan çekildi eşine bana testler yapıldı sonuç pco sebepli infertilite şimdi aşılama tedavisine başladık bakalım neolacak hemen hemen ahnı şeyleri yaşadığım için paylaşmak istedimArkadaslar kusura bakmayin lutfen mesaji baska yere acmam gerektigini biliyorum ancak maalesef diger basliklarda bu kadar kisa surede cevap alamadigim icin bir de buraya acmaya karar verdim.
Merhaba.yeni üyeyim buraya ve sizlerin deneyim ve düşüncelerinize ihtiyacım var.23 yaşındayım ve 4 yıldır pcosluyum. farklı farklı pek çok ilaç kullandım doktor kontrolünde ve en son gittiğimde evlenmem ve bir an önce çocuk sahibi olman gerekiyor dedi doktorum. en az 3 yıl bebek sahibi olma imkanım yok erkek arkadaşımdan dolayı. Böyle bir risk var mı gerçekten bilgilendirirseniz sevinirim.Çok teşekkürler şimdiden.[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?