Daha pik olmamış silik çizgi var o silik çizgi daha koyu olması gerekiyor yumurtlama gününe daha var gibi yapmaya devam etmelisinMerhaba kızlar. Bende Pcos var. Yumurtalama zamanını bilmiyorum. Doktor adetin 12,14 ve 16. Günlerinde ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi üç ay boyunca. Geçen ay bunu yaptım ama yumurtlama olmamış maalesef. Bu ay da temizlendikten hemen sonra bir gün aralıkla ilişkiye giriyoruz. Yumurtlama günümü bilmediğim için Ovulasyon testi aldım. Çok hafif bir çizgi çıktı, nasıl yorumlamalıyım? Yardımcı olur musunuz?
Peki iki günde bir mi yapayım yoksa her gün mü?Daha pik olmamış silik çizgi var o silik çizgi daha koyu olması gerekiyor yumurtlama gününe daha var gibi yapmaya devam etmelisin
Daha ovulasyon gününe var teste göre gün aşırı ilişkiye devam et hergün yapma pik yaptığı gün ve ertesi gün ilişkin olsunPeki iki günde bir mi yapayım yoksa her gün mü?
Tamamdır teşekkür ederim. Geçen ay olmadı inşallah bu ay olurDaha ovulasyon gününe var teste göre gün aşırı ilişkiye devam et hergün yapma pik yaptığı gün ve ertesi gün ilişkin olsun
Ayy benimde geçen ay olmadı bu ay tekrar ovulasyon testine başladım birbirimize dua edelim o zamanTamamdır teşekkür ederim. Geçen ay olmadı inşallah bu ay olur
Edelim, Rabbim hayırlı vakitte hayırlı haberler vermeyi nasip etsin bizeAyy benimde geçen ay olmadı bu ay tekrar ovulasyon testine başladım birbirimize dua edelim o zaman
Amin inşallahEdelim, Rabbim hayırlı vakitte hayırlı haberler vermeyi nasip etsin bize
Merhabalar ovulasyon testini her gün yapmanız gerekiyor ki yumurtlama gününü kaçırmayasınız. O çizgi daha da koyulaşacak. Ben de bu ay ovulasyonla takip ediyorumPeki iki günde bir mi yapayım yoksa her gün mü?
Anladım inşallah güzel neticelenir sonuçlarıMerhabalar ovulasyon testini her gün yapmanız gerekiyor ki yumurtlama gününü kaçırmayasınız. O çizgi daha da koyulaşacak. Ben de bu ay ovulasyonla takip ediyorum
Bende de bugün böyle oldu. Reglimim 19. GünüBende de pcos var ilk kez deneyeceğim bugün 2.gün ama belirsiz çizgi ve reglimden 40 gün geçti
2 çizgininde aynı koyulukta olması gerek diye biliyorum.Bende de bugün böyle oldu. Reglimim 19. Günü
20 ve 21 ekimde ikinci çizgi de koyulaştı resmini de koyarım buraya. İki günü de doktor değerlendirmemizi söyledi. Değerlendirdik. Bugün yeniden test yaptım daha silik çıktı düne göre sanırım çatlama gerçekleşmiş. Bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırız.2 çizgininde aynı koyulukta olması gerek diye biliyorum.
Bende pcosluyum. Bende kullandım bu testlerden ama ilaçsız yumurtlamam olmadı hiç.
Doktora göründünüz mü hiç ?
Çook sevindim. İnş hayırlı güzel haberler alırsınız20 ve 21 ekimde ikinci çizgi de koyulaştı resmini de koyarım buraya. İki günü de doktor değerlendirmemizi söyledi. Değerlendirdik. Bugün yeniden test yaptım daha silik çıktı düne göre sanırım çatlama gerçekleşmiş. Bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırız.
Doktora görünüyorum tabi, takviyeler de alıyorum
İnşallah ya dualarınızı beklerimÇook sevindim. İnş hayırlı güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?