• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ve ovulasyon testi

Pik olmuş canım
IMG_8114.webp

Merhaba çatlama olmuş mu acaba

Kızlar yumurtlamayı takip etmek için ateş ölçme yöntemi var duydunuz mu bilmiyorum ilk gebeliğimde kullanmıştım yine aynı yöntemi uyguluyorum ve sizi de davet ediyorum buyrun 🤗

Arkadaşlar sizce pik olmuşmu 3. Test bugüne ait hergün düzenli sıvı alımına dikkat ederek aynı saate yapıyorum öğlen 16:00 da adetim 28-30 aralığında karışık oluyor kız bebek istiyorum bu sebepten ovulasyon testi kullandım ilk defa kullanıyorum 23 mayıs gecesi değerlendirdim umarım bugün yumurtlama olmaz kız bebek için yumurtlamadan 3 gün önce ilişki bırakılmalı diyordu lütfen yardımcı olur musunuz
1000042649.webp

Arkadaşlar sizce pik olmuşmu 3. Test bugüne ait hergün düzenli sıvı alımına dikkat ederek aynı saate yapıyorum öğlen 16:00 da adetim 28-30 aralığında karışık oluyor kız bebek istiyorum bu sebepten ovulasyon testi kullandım ilk defa kullanıyorum 23 mayıs gecesi değerlendirdim umarım bugün yumurtlama olmaz kız bebek için yumurtlamadan 3 gün önce ilişki bırakılmalı diyordu lütfen yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3595936
Allah bilir canım orasını öyle diyorlar ama çokta şeyapma kız olur sanıp çocuk istiyorsan değerlendir testin pik :)

Benim testimi de yorumlayabilir misiniz lütfen pcos var bende de çatlama olmuş mu sizce🙏🏻🥰💐

Eklentiler

• IMG_3937.webp
    IMG_3937.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 21
Back
X