Adet oldum maalesefDeğişim var mı baktınız mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldum maalesefDeğişim var mı baktınız mı![]()
Tam silikleşmemiş daha devam et ilişkiyede testedeEki Görüntüle 3593602
Merhaba çatlama olmuş mu acaba
Tam silikleşmemiş daha devam et ilişkiyede testede
İnşallah tutar sperm canlı kalabiliyor 3 günEki Görüntüle 3594369
19 u akşam ve 20 si böyle çıktı silikleşmiş 19 u akşam çatlamış herhalde ama eşim göreve gittiği için değerlendiremedik 2 günü de. 18 ini değerlendirmiştik tutar umarım
Yaaa bunu bilmiyordum inşallahİnşallah tutar sperm canlı kalabiliyor 3 gün![]()
Allah bilir canım orasını öyle diyorlar ama çokta şeyapma kız olur sanıp çocuk istiyorsan değerlendir testin pik :)Arkadaşlar sizce pik olmuşmu 3. Test bugüne ait hergün düzenli sıvı alımına dikkat ederek aynı saate yapıyorum öğlen 16:00 da adetim 28-30 aralığında karışık oluyor kız bebek istiyorum bu sebepten ovulasyon testi kullandım ilk defa kullanıyorum 23 mayıs gecesi değerlendirdim umarım bugün yumurtlama olmaz kız bebek için yumurtlamadan 3 gün önce ilişki bırakılmalı diyordu lütfen yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3595936
Teşekkür ederim dün gece degerlendirdimAllah bilir canım orasını öyle diyorlar ama çokta şeyapma kız olur sanıp çocuk istiyorsan değerlendir testin pik :)
Evet son resimde olmuş gibi duruyor çatşama değerlendirinEki Görüntüle 3593602
Merhaba çatlama olmuş mu
Evet 8 de t çizgisi daha belirgin o zaman olmuş sonra silikleşmiş çatlamış sanırım bende yeni kullandığım için çok araştırdımBenim testimi de yorumlayabilir misiniz lütfen pcos var bende de çatlama olmuş mu sizce![]()
Ay hadi inşallah bu ay hayırlı haberleri alırızEvet 8 de t çizgisi daha belirgin o zaman olmuş sonra silikleşmiş çatlamış sanırım bende yeni kullandığım için çok araştırdım
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAy hadi inşallah bu ay hayırlı haberleri alırızkıymetli yorumunuz için teşekkür ederim
![]()