• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ve ovüslasyon testi

sevdeselen34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
11
0
1
28
Arkadaşlar merhaba 🌸
Bir gün benimde buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Pcos yumurta tembelliğim var ilk kez ovülasyon testi deniyorum adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günüm ne zaman olur hiç kestiremiyorum ve testlerde pik i hiç göremedim sizce bugünden sonra görür müyüm

Eklentiler

• IMG_5401.webp
    IMG_5401.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar merhaba 🌸
Bir gün benimde buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Pcos yumurta tembelliğim var ilk kez ovülasyon testi deniyorum adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günüm ne zaman olur hiç kestiremiyorum ve testlerde pik i hiç göremedim sizce bugünden sonra görür müyüm
Adetin düzensizse geç yumurtlama olabilir testleri öğleden sonra mı yaptın hergün aynı saatte 2 saat sıvı alımını kesip yapman gerekiyor

Adetin düzensizse geç yumurtlama olabilir testleri öğleden sonra mı yaptın hergün aynı saatte 2 saat sıvı alımını kesip yapman gerekiyor
Genellikle akşam ve öğlenden sonra sıvı alımına dikkat ederek yaptım ama akşam yaptıklarım bi tık daha koyu çıktığını farkettim ve yaklaşık 1 haftadır da sağ kasık ağrım var batma şeklinde yumurtlama ağrısı olsa testlerde çıkacağını düşünüyorum 🥴

Arkadaşlar merhaba 🌸
benimde pcos vardı ve ben de ovü testlerimde asla iki çizgiyi aynı koyulukta göremedim. döngü uzunluğunuz tahmini ne kadar? belki 21/11 de yumurtlamış olabilirsiniz. Yine de bir süre daha devam edin testlere.

Genellikle akşam ve öğlenden sonra sıvı alımına dikkat ederek yaptım ama akşam yaptıklarım bi tık daha koyu çıktığını farkettim ve yaklaşık 1 haftadır da sağ kasık ağrım var batma şeklinde yumurtlama ağrısı olsa testlerde çıkacağını düşünüyorum 🥴
Belki yakındır testlere devam et yinede

benimde pcos vardı ve ben de ovü testlerimde asla iki çizgiyi aynı koyulukta göremedim. döngü uzunluğunuz tahmini ne kadar? belki 21/11 de yumurtlamış olabilirsiniz. Yine de bir süre daha devam edin testlere.
Hiç belli olmuyor işte bazen 55 gün bazen de düzenli olup 30-35 günde bir . Bu ovülasyon testlerine başlamadan önce de doğum kontrol hapı kullandım 1 ay onun etkisi olurmu ben erken regl görürüm sanmıştım

Hiç belli olmuyor işte bazen 55 gün bazen de düzenli olup 30-35 günde bir . Bu ovülasyon testlerine başlamadan önce de doğum kontrol hapı kullandım 1 ay onun etkisi olurmu ben erken regl görürüm sanmıştım
doğum kontrol hapları kullandığınız ay için geçerli bence. çünkü eskiden ben de kullanırdım ve bıraktığım ay eski düzensizliğe geri dönerdim

doğum kontrol hapları kullandığınız ay için geçerli bence. çünkü eskiden ben de kullanırdım ve bıraktığım ay eski düzensizliğe geri dönerdim
1 hafta daha bekleyip doktora gideceğim sanırım kendi yöntemlerimle olur sanmıştım ama olmayacak sanırım

ben kimyasal sonrası denemek için kullandım aslında yumurtlama zamanımı anlıyordum. ilişkimizi de sadece ovü günlerinde yapmıyorduk
Anladım yumurtlamadan kaçıncı gün sonra öğrendin gebeliğini , bende yine belki ilişkilerimize göre gebelik oluşmuş mu umudu var 🥹

Arkadaşlar merhaba 🌸
Merhaba💜 Bende de yumurta tembelliği var ovulasyon testini sabah yaptığımda pik göremiyodum akşam yaptığımda ise pik olmuştu bi de akşam dene istersen 🌸

17. Gün hafif koyulaşmış gibi pcos musun testlere devam yine bence benimde hep böyle oluyordu
Devam ediyorum ya tüm yumurtlama belirtilerini yasadim ağrı akinti hepsi ama bir türlü tam pik yakalayamadım hormonlar normal ama adetlerim duzensiz o yüzden galiba dalgalanma çok dün belim kasik ağrıyordu yaklaştı bir anda silindi bugün 🤷

Back
X