Bana da dedi dr ilerde gebelikte baskılanıyor ama ben dikkat ediyorum ilaç vs kullandınızmı ne yapacagım bilmiyorum çok çaresizimhamile kalınca gecti dökülmembir de vitamin kullanıyorum sürekli. benim de saçım çok yoğun dökülürdü gebeliğe kadar ama çok kalabalık olduğu için hiç açılmam olmadı hatta hiç incelmedi de saçlarım. annem hep “bütün ev saçların dolu hala kafan saç dolu” derdi
onun dısında sağlıklı beslenip, spor yapıp hormonları düzenleyeceksiniz. baska çaresi yok. hormonlar iyileşmeden dökülme de azalmaz
kullanmadım ilaç ama hep sağlıklı beslenmeye calistim elimden geldiği kadar. saç ektirme vs bunlardan önce içten bir seyleri düzeltmeniz lazım. hormon testi yapılmıştır. hangi hormonlarınız sıkıntılı bunu bilmeniz ve ona göre beslenmeniz lazım. market sampuanları kullanmayın. saç çıkması için de şampuanınızın içine doğum kontrol hapı ezip karıştırabilirsiniz. ama vücudunuza değmesin sampuan.Bana da dedi dr ilerde gebelikte baskılanıyor ama ben dikkat ediyorum ilaç vs kullandınızmı ne yapacagım bilmiyorum çok çaresizim
Testesteron yüksek cıkıyo 41 di ensonkullanmadım ilaç ama hep sağlıklı beslenmeye calistim elimden geldiği kadar. saç ektirme vs bunlardan önce içten bir seyleri düzeltmeniz lazım. hormon testi yapılmıştır. hangi hormonlarınız sıkıntılı bunu bilmeniz ve ona göre beslenmeniz lazım. market sampuanları kullanmayın. saç çıkması için de şampuanınızın içine doğum kontrol hapı ezip karıştırabilirsiniz. ama vücudunuza değmesin sampuan.
Saç dökülmesi tüylenme kist var yumurtalıklarda vs bence sizde de var gibime geldi endokrin uzmanına görününArkadaslar ne belirtileriniz var ben de kadın doguma gitmek istiyorum ama emin de degilim sacım dokuluyor reglim düzensizdi su 3 aydır düzenli cok şükür ama yeme bozuklugum var kilo veremiyorum sizden ne gibi sıkıntılar var ?
Ay ne güzel ya hamilelik yenı mı bitti baya olduysa artık dökülmez bunu duyduktan sonra evlenıyım hemen cocuk yapcamkullanmadım ilaç ama hep sağlıklı beslenmeye calistim elimden geldiği kadar. saç ektirme vs bunlardan önce içten bir seyleri düzeltmeniz lazım. hormon testi yapılmıştır. hangi hormonlarınız sıkıntılı bunu bilmeniz ve ona göre beslenmeniz lazım. market sampuanları kullanmayın. saç çıkması için de şampuanınızın içine doğum kontrol hapı ezip karıştırabilirsiniz. ama vücudunuza değmesin sampuan.
4.5 ay olduAy ne güzel ya hamilelik yenı mı bitti baya olduysa artık dökülmez bunu duyduktan sonra evlenıyım hemen cocuk yapcam
4.5 ay olduhala gebelikte kullandığım vitaminlere devam ediyorum ama. reglim de düzenli. hormonlar iyi durumda su an dökülmem doğumdan sonra biraz oldu ama yani dikkate alınacak bir
Ben ne yapacağım bu saçlaea bilmiyorum son 1 yıl asırı dökülme yşadım cıkar gürlesir inşallah peki kaç yasınızdasınınız ne zamandan beri var pcos4.5 ay olduhala gebelikte kullandığım vitaminlere devam ediyorum ama. reglim de düzenli. hormonlar iyi durumda su an dökülmem doğumdan sonra biraz oldu ama yani dikkate alınacak bir dökülme değil asla
20 yasımda öğrendim ilk. su an 29 yasındayımBen ne yapacağım bu saçlaea bilmiyorum son 1 yıl asırı dökülme yşadım cıkar gürlesir inşallah peki kaç yasınızdasınınız ne zamandan beri var pcos
Çok bela bişey ya bi çözümünü bulsalar keşke20 yasımda öğrendim ilk. su an 29 yasındayımstres de çok etkiliyor. beslenme ve strese dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?