Birkaç gün sonra erken gebelik testlerinden deneyin isterseniz. Eğer yerleşme kanaması ise yerleşme olduktan sonra ilk kana geçmeye başlıyor, birkaç gün sonra da idrara geçiyor çünkü.Kızlar merhabalar. Ağustos ayında adet olmadım . 2 kez Doktora gittim ve negatifti. Eylül ayı sonunda yine gittim beta HCG ye baktılar yüksek çıktı sonra kimyasal gebelik oldu. Bu ay da 30.gündeyim yaklaşık 3 gündür sarı uzayan akıntı pembe halinde gördüm. Daha sonra kahverengiye döndü hâlâ peçeteye geliyor. Bende sol yumurtalıkta çok az seviyede pcos var. Doktorlar normal diyor. Gebe olabilir miyim. Ve esnemekten yanaklarım ağrıyor.Bat ' a şuan 5 gün var. Ne zaman test yapmalıyım.
Tamamdır inşallah. 3 gün sürdü bittiBirkaç gün sonra erken gebelik testlerinden deneyin isterseniz. Eğer yerleşme kanaması ise yerleşme olduktan sonra ilk kana geçmeye başlıyor, birkaç gün sonra da idrara geçiyor çünkü.
Bende o takviyeyi kullanıyorum günde bir tane yumurtlama takibi yaptıysan erken gebelik bakabilirsin canım yoksa bekle bence regl olursan negatif görmek yoruyor insaniArkadaşlar lütfen bilgilendirir misiniz . Tecrübelerinize ihtiyacım var1 aydır poliversin isimli yumurta geliştirici ilaç içiyorum ve bu adetimde artık tahlillere vs baslicaz. Adet günüm dündü . Bugün lavobaya gittiğimde kırmızı bir çizgi gördüm iç çamaşırimda pembe ve kırmızı arası bir renk ve peçeteye sildigimde kayganimsi gibi bir şey geldi ama o da orta bir renkti kırmızı ve pembe arası. Aradan şuan 7 saat geçti hiç bir şey yok regli mi yoksa istediğim şey olan yerleşme mi test yapamıyorum o kadar yoruldum ki negstiften, sabaha kadar adet olmazsam tabiki test yapicam
Az önce yaptım negatif çıktı maaleseferken gebelik testi yapabilirsin canım
Ne zamandır kullanıyorsunuz ve hamilelik oluştu mu ?Bende o takviyeyi kullanıyorum günde bir tane yumurtlama takibi yaptıysan erken gebelik bakabilirsin canım yoksa bekle bence regl olursan negatif görmek yoruyor insani
Biraz bekle bakalım negatif görmek gerçekten yoruyor rabbim bu ay güldürsün yüzümüzü insallahAz önce yaptım negatif çıktı maalesef
İnşallah ya. Çok uzun süre olmadı denemeler. Ama yinede 5 aydır negatif görmek etkiliyor insanıBiraz bekle bakalım negatif görmek gerçekten yoruyor rabbim bu ay güldürsün yüzümüzü insallah
Adetim pazar günü. Beklemedeyimmgebelik var mı kızlarr
Yaaa belirgin baya. Adete kaç gün varKızlar bakar mısınız pozitif mi yani sabah kalkıp yaptım hemen hiç beklemiyordum hem Eren gebelik hem de normal kaset yaptım
Adet günüm canımYaaa belirgin baya. Adete kaç gün var
Ayy o zaman kan ver hemenAdet günüm canım
Ne durumdasın. Ben de bugün doktora gittim gecikmenin 4. Günü. Rahim kalınlığı 9mm dedi. Test istediAdet günüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?