Pcos yerleşme kanaması yaşıyan varmi

Sudecikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
2
0
1
23
FOTORAF İÇİN COK OZUR DİLERİM HASDAS OLANLAR BAKMASİN PCOSLUYUM um korunmasiz ilişkiye girdim eşimle ilişkiden iki üç hafta sonra çok az damla şeklinde leke gördüm aradan 1 hafta geçti sonra başta 2 gün koyu kahve sonraki gün çok açık pembe akıntı geliyordu peceteye regl mi yerleşme mi bilmiyorum çok yeni evliyim danisicak kimse yok

Merhaba bende pkoluyum varmı gelişme ?
Arkadasın sonucu ne bilmiyorum inşallah hamiledir ama bende pcosluyum aynı şeyi 2 senedir yaşadım ya yerlesme kanamasıysa rengi cok acık falan diyip kendimi kandırıyordum sonra adete dönünce üzülüyordum bu ay aşılama oldum. Sonucu bekliyorum olmazsa türkiyede dondurulmuş 2 embriyom var onları transfer yaptırcam. Bu yol çık meşakkatli inşallah rabbim tüm isteyenlere evlat nasip eder hayırlısıyla

FOTORAF İÇİN COK OZUR DİLERİM HASDAS OLANLAR BAKMASİN PCOSLUYUM um korunmasiz ilişkiye girdim eşimle ilişkiden iki üç hafta sonra çok az damla şeklinde leke gördüm aradan 1 hafta geçti sonra başta 2 gün koyu kahve sonraki gün çok açık pembe akıntı geliyordu peceteye regl mi yerleşme mi bilmiyorum çok yeni evliyim danisicak kimse yok
Bende pcosluydum bir ay kimyasal gecirdim gebeligi 1 yil 3 ay denemeden sonra pesine sonrakinay hamile kaldim yerlesme kanamasnida yasadim agrimda vardi benim yerlesme kanamam bordodan pembeye donerek devam etti cok sukur dogumumu yaptim sizede saglikla nasib etsin Rabbim 🙏 ben bide 6 ay adet gordum hamileyken kanamalarim oldu Allah im kimseye yasatmasin hamilelikte zaten hassassin ve kimse bisey yapamiyo saglikli gebelikse dogurrsun diyo doktor gozunun icine bakip Allah im saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah 🙏🙏🙏

Arkadasın sonucu ne bilmiyorum inşallah hamiledir ama bende pcosluyum aynı şeyi 2 senedir yaşadım ya yerlesme kanamasıysa rengi cok acık falan diyip kendimi kandırıyordum sonra adete dönünce üzülüyordum bu ay aşılama oldum. Sonucu bekliyorum olmazsa türkiyede dondurulmuş 2 embriyom var onları transfer yaptırcam. Bu yol çık meşakkatli inşallah rabbim tüm isteyenlere evlat nasip eder hayırlısıyla
Hayırlısı olsun canım kolay değil bende 5 yılıma giriyorum ama tek taraflı problem değil malesef eşimde de var keşke sadece bende pko olsaydı :)

Back
X