Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin kaçıncı günü yapıldı bu test
Yaşın kaç canım. Her yumurta fazlalığı pcos değildir.arkadaşlar adetim düzenli yumurtalıklarımda 11 folikül var doktor pcos görüntüsü yok diyor ama anlamadım bakarmısınız sonuçlara? Eki Görüntüle 3660935 Eki Görüntüle 3660936 Eki Görüntüle 3660933
30 yaşındayım peki ya nedirYaşın kaç canım. Her yumurta fazlalığı pcos değildir.
Ya folikül fazla değil ki canım. Ben tedavi olurken aynı dönem arkadaşımdan 20 toplandı pcos yoktu yaşa göre olması gereken zaten o. Amh 7 ve sonrası için pcos düşünülür30 yaşındayım peki ya nedir
Tek bir sonuca göre anlaşılmıyor diye biliyorumarkadaşlar adetim düzenli yumurtalıklarımda 11 folikül var doktor pcos görüntüsü yok diyor ama anlamadım bakarmısınız sonuçlara? Eki Görüntüle 3660935 Eki Görüntüle 3660936 Eki Görüntüle 3660933
yapılması gereken tüm tahlilerim yapıldı bir tek rahim filmi kaldıTek bir sonuca göre anlaşılmıyor diye biliyorum
Yok hayır onu demek istemedim. Amh inip çıkan bi test bu yaptırdığınız da yüksek çıkıyor sonraki yapılmada düşük çıkıyor ben de pcos var bazısında çok yüksek bazısında düşük çıkmıştıyapılması gereken tüm tahlilerim yapıldı bir tek rahim filmi kaldı
aaaa anladım diger ay tekrar baktırayım o zamanYok hayır onu demek istemedim. Amh inip çıkan bi test bu yaptırdığınız da yüksek çıkıyor sonraki yapılmada düşük çıkıyor ben de pcos var bazısında çok yüksek bazısında düşük çıkmıştı