Pcos

Nurellac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2021
99
17
38
34
Pcos hastasıyım amh 21 lh 16 3 ayda bir adet oluyorum 30 yaşındayım bana hiç tedavi önermeden direkt tüp bebek diyorlar acaba değerleri böyle olanlar tedavi ile mi yoksa tüp bebek ile mi bebek sahibi oldu ?

Bende de polikistik var ama tüp bebek değil de ilaçlarla yumurta büyütme ve kilo verme ile alakalı tavsiyeler verdi doktorlar..? Sizin de kilo probleminiz var ise belki zayıflamanız fayda vericektir düzene girecektir.. Triot ne durumda TSH ?... Belki de doktorunuzu değiştirmeniz gerekiyor.. Ben her ay adet olurum ancak burada adet olamayanların da gebe kaldığını okudum. İnshaAllah en kısa zamanda nasib olur size de

51, kiloyum TSH normal fsh normal sadece lh amh yüksek 5 doktora gittim 5 i de tüp bebek dedi bilmiyorum ne yapacağımı

Hmm anladım, peki hiç ilaç ile yumurta büyüme ve çatlatma iğnesi filan denediniz mi? Veya aşılama ?

Femera diye hap verdi 5 gün kullandım yumurta gelişmemiş dedi 4 günde iğne vuruldum sonra oluşmuş catlatalim dedi çatlattı eve gondeddi bir hafta sonra adet oldum

Femera diye hap verdi 5 gün kullandım yumurta gelişmemiş dedi 4 günde iğne vuruldum sonra oluşmuş catlatalim dedi çatlattı eve gondeddi bir hafta sonra adet oldum
Ilk seferde olmaya bilir.. Bence bunu birkez daha deneyin..

Psikolojik olarak çok yıprandım aslında bende bir kere daha düşünüyorum ama gittim doktorlar tutmamış olmaz tüp bebek olacak diyorlar doktorlar da bizim psikolojimizi hiç anlamıyor bazıları da ticarete dökmüş işi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…