Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 kilo verdim gebe kalabilmek için şu an bi şüphem var yarın test vericem ve bu sorunuzu tekrar cevaplayacağımKilo vererek yumurtlama ve hamilelik elde eden var mi aranızda ?
Umarim hamilesinizdir ❣5 kilo verdim gebe kalabilmek için şu an bi şüphem var yarın test vericem ve bu sorunuzu tekrar cevaplayacağım
Bende tersine ilk cocuguma hemen hamile kalmıştım ikincisi olmuyor malesefBen ideal kilomun üzerinde hamile kaldım. İlki tüp bebek ikincisi doğal yoldan.
Bana kilo verirsem herseyin düzeleceğini soyledi iki doktorum da ilk cocugumda kilom yoktu hemen olmustu ikinci olmuyor epey kilo aldimBen kilosuzum ona rağmen 6 ilaçlı tedavi(Klomen, femara) 2 aşılama, 2'de tüp bebek transferi oldum. Tüp bebeğin 2.sinde gebelik elde edildi.
Yani polikistiğinizin türüde önemli benimki Lh yüksekliğiden kaynaklıydı baya zorladı![]()
Allah bagislasin70 kiloydum 64 kiloya düştüm ilk tüpbebekte tuttu
D vitamini kullandıktan sonra hamile kaldım ben.. Hamile kalmakta baya etkisi var göz ardı edilmemeli bence.Bende tersine ilk cocuguma hemen hamile kalmıştım ikincisi olmuyor malesef
Benimde cok eksik gerçekten yeni kullanmaya basladimD vitamini kullandıktan sonra hamile kaldım ben.. Hamile kalmakta baya etkisi var göz ardı edilmemeli bence.
Merhaba pcos un türü nasıl oluyor bana pco var demediler ama benim de lh fsh dan yüksekBen kilosuzum ona rağmen 6 ilaçlı tedavi(Klomen, femara) 2 aşılama, 2'de tüp bebek transferi oldum. Tüp bebeğin 2.sinde gebelik elde edildi.
Yani polikistiğinizin türüde önemli benimki Lh yüksekliğiden kaynaklıydı baya zorladı![]()
Merhaba pcos un türü nasıl oluyor bana pco var demediler ama benim de lh fsh dan yüksek
Benim normalde böyle bir yükseklik yoktu bir anda lh fsh dan yüksek çıktı. Şimdi biraz kilo verdim. Yine tahlil yaptırdığımda lh düşmüştü. Ultrasonda fazla Yumurta görünümü yok. Bir de inositol kullanıyorum onun da faydasi var galibaLh Fsh'dan daha yüksekse zaten pcos tanısını koyulur. Bazılarında hormonal bir dengesizlik yok sadece kistik görünüm var onada pcos diyorlar. Bizimkisi asıl pcos. Çoğu o yüzden kilo verince düzeliyor. Çünkü hormonal bir durum söz konusu değil onlarda![]()
Ağustos ayında lh 12 fsh 6 ikenLh Fsh'dan daha yüksekse zaten pcos tanısını koyulur. Bazılarında hormonal bir dengesizlik yok sadece kistik görünüm var onada pcos diyorlar. Bizimkisi asıl pcos. Çoğu o yüzden kilo verince düzeliyor. Çünkü hormonal bir durum söz konusu değil onlarda![]()
Benim normalde böyle bir yükseklik yoktu bir anda lh fsh dan yüksek çıktı. Şimdi biraz kilo verdim. Yine tahlil yaptırdığımda lh düşmüştü. Ultrasonda fazla Yumurta görünümü yok. Bir de inositol kullanıyorum onun da faydasi var galiba
Ağustos ayında lh 12 fsh 6 iken
Şimdi lh 6 fsh da 6 çıkmış aynı yani ikisi de
Aa gerçekten baya zayıfsın ve amh çok yüksek benim de yaşıma göre yüksek galiba 38 yaşındayım amh 4.O yüzden pcoslarda herkeste farklı dedim mesela benim Lh'ım 24 ve hep sabit sadece doğum kontrol hapı kullandığımda 12'ye düştüğünü gördüm onun haricinde hiç düşmezHapı bıraktığım an geri çıkar ve senelerdir böyle. Kistik görünüm fazlasıyla var. Ve Amh'ım 14
Normal insanın 2-6 arasıydı galiba bu değer Amh'da. Çok fazla yumurta var demek oluyor. Mesela benimki en inatçı pcos. Ama kilom yok 1.60 boy 52 kiloyum. Yani kilo ver düzelir durumu söz konusu değil.
Aa gerçekten baya zayıfsın ve amh çok yüksek benim de yaşıma göre yüksek galiba 38 yaşındayım amh 4.
Bana neden doktorlar hiçbir zaman pco demediler hafif yumurta tembelliği var dediler ama ben zaten hep pco gibi düşünüp araştırdım ona göre takviyeler kullanıyorum.
Siz bebek düşünüyor musunuz bir tedavi görüyor musunuz
Maşallah Allah bağışlasın Rabbım bize de hayırlısını nasip etsin insallahÇok yüksek sayılmaz. Sizin yaşınıza göre üst sınır 7 olması lazım yani çok yüksek diyebilmeniz içinBenim yaşım 35
Pcos tanısı için genelde benim saydıklarımın çoğunu karşılıyor olmanız lazım. Bu ara her önüne gelene pcos diyorlar zaten
Ben çok fazla tedavi gördüm. 6 kez ilaçlı tedavi 2 kez aşılama 2 kezde tüp bebek transferi oldum. Gerçi tüp bebeği tek sayabiliriz aynı zamanda toplanan yumurtalardan transfer yapılmıştı. Şuan ikizlerim var Allah bağışlarsa 7 aylık birbirinden yaramaz![]()