Cok severimm ankarayi teyzem orda yasiyor ara sira gidiyorummAnkara
Senin tuplerin acikmiymis? Sadece o testle bakabiliyolar dimi ?rica ederim ben infertilite bölümüne gittiğimde hsg, eşimden sperm testi ve hormon testi istenildi direkhsgyle tüplerin açık olup olmadığına felan bakıyorlar
Cok severimm ankarayi teyzem orda yasiyor ara sira gidiyorumm
benim ikiside açıkmış.Yani sadece o testle mi bakılıyor bilmiyorum fakat bu testle açık olup olmadığını görüyorlar.Cok severimm ankarayi teyzem orda yasiyor ara sira gidiyorumm
Senin tuplerin acikmiymis? Sadece o testle bakabiliyolar dimi ?
Cok endiseliyimm insallah isteyen herkezin olur bu sureci beklemek cok zor rabbim sabir versinbenim ikiside açıkmış.Yani sadece o testle mi bakılıyor bilmiyorum fakat bu testle açık olup olmadığını görüyorlar.
insan endişeleniyor evet ama allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin rabbim yardımcımız olsunCok endiseliyimm insallah isteyen herkezin olur bu sureci beklemek cok zor rabbim sabir versin
Amin canimm insallah okurumm mutlakainsan endişeleniyor evet ama allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin rabbim yardımcımız olsuneğer biliyorsan meryem suresi oku bol bol
hayırlı haberlerini bekliyorumAmin canimm insallah okurumm mutlaka
Insallah canimm seninde bekliyorumm bana yaz olurmu tutarsa cok merak ederimm❤hayırlı haberlerini bekliyorum
ramm canım inşallahInsallah canimm seninde bekliyorumm bana yaz olurmu tutarsa cok merak ederimm❤
Ankara’da hangi hastaneye gidiyorsun acaba?ramm canım inşallah
etlik zübeydeAnkara’da hangi hastaneye gidiyorsun acaba?
Peki aşılama için şartlar nedir ne yapmak gerekiyo bende düşünüyorum ankaradayımetlik zübeyde