- Konu Sahibi benzeynep1234
-
Sorun çıkmamıştı 2 yıldan fazla tedavi gördüm tekrar istemedilerPeki bişey çıktı mı rahim filminde
Bende şimdi kızlardan yardım istedim baktılar iyi değer diyorlar daha doktora gitmedim canım normal çıkmış ama bakalım hayırlısı doktor destekleyici birşey verir mi bilmemDeğerlerim normaldi en son ama bu ay adet olunca gidip baktıracağım tekrar senin souçlar nasıl
Gerçekten çok zor bir durum düşünmeden edemiyor insanBende şimdi kızlardan yardım istedim baktılar iyi değer diyorlar daha doktora gitmedim canım normal çıkmış ama bakalım hayırlısı doktor destekleyici birşey verir mi bilmem
Benden doktor istemedide rahim filmini 4 aydır olmayınca acaba rahmimde mi bir sıkıntı var dedim kendi kendimeSorun çıkmamıştı 2 yıldan fazla tedavi gördüm tekrar istemediler
Bakılmasında fayda var bence aşılama veya tüp bebek düşünüyor musunuz genelde çoğu doktor ister bunlardan önceBenden doktor istemedide rahim filmini 4 aydır olmayınca acaba rahmimde mi bir sıkıntı var dedim kendi kendime
Şuan herhangi bir doktora gitmedim bekarlığımdan beri var bende pcosBakılmasında fayda var bence aşılama veya tüp bebek düşünüyor musunuz genelde çoğu doktor ister bunlardan önce
Kendi kendine olanda çok var tedavisiz genelde tedaviden önce istiyorlar o yüzden sordumŞuan herhangi bir doktora gitmedim bekarlığımdan beri var bende pcos
Bu ay gideceğim bir doktora bakalımKendi kendine olanda çok var tedavisiz genelde tedaviden önce istiyorlar o yüzden sordum
Hayırlısı olsunBu ay gideceğim bir doktora bakalım
Evet ya kötü oluyor insan neyim var diyeGerçekten çok zor bir durum düşünmeden edemiyor insan
Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallahEvet ya kötü oluyor insan neyim var diye
Amin canım aminAllahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Peki gebelik oldu mu sizdeHayırlısı olsun
İki defa oldu biri sağlıklı sonuçlandıPeki gebelik oldu mu sizde
Çok şükür Allahım size bağışlasınİki defa oldu biri sağlıklı sonuçlandı
Amin canım Allah sana da en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsinÇok şükür Allahım size bağışlasın
Amin inşallah canım benimAmin canım Allah sana da en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin
Hayır çıkmadı ama bi türlü tutmadı.Peki bişey çıktı mı
İnşallah tutarHayır çıkmadı ama bi türlü tutmadı.
İnşallah canım sabırla bekliyorumİnşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?