Pcos

1arzu2

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
46
Puanlar
18
Biliyorum bu konuda hakkında birden çok konu var 28 yaşında 56 kilo 167boyum var adetlerim düzenli 3 tüp bebek denedik olumsuz sonuçlandı bugün ilk defa bi doktor pcos olabilir dedi pcos olup hamile kalan var mı 3 tüp bebek olana kadar görülmeyecek bisey mi anlayamadım. Pcos olup hamile kalanlar nasıl oldu neler kullandı

Biliyorum bu konuda hakkında birden çok konu var 28 yaşında 56 kilo 167boyum var adetlerim düzenli 3 tüp bebek denedik olumsuz sonuçlandı bugün ilk defa bi doktor pcos olabilir dedi pcos olup hamile kalan var mı 3 tüp bebek olana kadar görülmeyecek bisey mi anlayamadım. Pcos olup hamile kalanlar nasıl oldu neler kullandı
Pcos olsanız aslında öncelik belli olurdu sonuçta usg de ve hormon testlerinde pcos olup olmadığınız belli olur çok geç bir tanı olmuş

Tüp bebek denemelerinizde toplanan yumurta sayıları nedir

24 toplandı 4 dondu sperm faktörümüz de var
Pcos tüp bebek şanşımız yüksek olduğunu söylüyor doktorlar şahsen ben yaşım genç olmasına rağmen pcosla tüp bebeğe rağmen gebe kalamadım embriyolarımda hep çok iyi kaliteydi

Back
X