Pcosla gebe kalanlar nasıl gebe kaldıklarını anlatabilir mi?

Merhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın Yada böyle gebe olduğunu öğrenen var mı

Olumsuz dusunmr bende pcosluyuö 2 yılım bıttı ilaç destekli oşe hamıle kaldım glukufen psorcyfemın ve caylo artık dogal fıttıllet aldım Allah nasıp ettı sımdı ıkımcısımı ıstıypruö

Yorumlara baktığımda gebe olduğumu ogremen var mıs saglık pcagı varsa gıt test yap

Bende pcosluyum 4 yıl boyunca kaç kere çatlatma iğnesi yaptırdım bilmiyorum. Gün aşırı ilişki denedik olmadı. En son oluruna bıraktım kafama takmadım ama 6 ay boyunca soğan ve incir kürü kullandım 6 ay sonunda adetim düzene girdi. Ve o ay hamile kaldım. Şuan 26 aylık ve 2 aylık bebeklerim var. Bu dönemde bence en önemli olan şey psikoloji. Eğer kafana takmaz herşeyi oluruna bırakırsa kendini kasmazsan stres yapmazsan herşey daha kolay olur. Tabi eşde çok önemli. Baskı yapmaması lazım.

Merhaba. Bebeğinizin durumu şu an nasıl bir gelişme oldu mu? İnşallah iyidir. Bende de PCOS var ilk gebelikte sıkıntı yaşamadım şükür tekrar çocuk istiyorum merak ettim sizin yazınızı görünce

Maalesef kaybettim bebeğimi hastanede yattım 8 gün teşhis koyamadılar en son düşük başladı ve kürtaj oldum şimdi yeniden deneme sürecindeyim inşallah kısa zamanda olur bebeklerimiz teşekkür ederim sorduğunuz için

Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırla yeniden nasip etsin inşaAllah. Rabbim ol diyince oluverir. Gönlünce olsun

Bende 4 doktor tarafından bu tanıyı aldım 3 devlette 1i özeldi 2 senelik evliyim 21 yaşındayımilk 6 ay korunduk sonra adet düzensizliği için gittim doktor pcos dedi sonra diğerlerine gittim onlarda pcos dedi ilk başta doğum kontrol hapları verdi devlettikiler ama 2 ay falan kullandım sonra özele gittim o ilaçla zor ama deneyelim dedi yaklaşık 7 8 ay ilaç kullandım özeli bırakmak zorunda kaldım bu ay adet bari göreyim diye gittim hamileymişim ilaç falan kullanmadan kaldım çok şaşkınım gerçekten yani işin açığı her doktor farklı bi şey diyor kimi doğum kontrol hapı kullan diyo kimi hayır o yanlış diyo kimi aşılama yapalım diyo kimi sorun sende aşılama doğru değil diyo Allah herkesin yardımcısı olsun

Öncesinde 4-5 ay inofolic combi kullandım sorna femata ve catlatma iğnesi ile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…