Pcosla gebe kalmaya calisan var mi?

bebikomadg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2024
108
12
18
29
Kizlar merhaba pcosum var ve ovulasyon testiyle cift cizgi koyulasinca 3gunu degerlendirdik,17.18gunler suan kan verdim ve 0.14 cikti sizce erken mi yoksa pcostan dolayi zor mu

Merhaba, 17-18 günler derken ayın 17si 18i mi? Pik ve çatlama ayın kaçındaydı
Evet canim ayin 17 18 hatta 19 pik diger cizgiden daha koyudu 17 18inde afedersin seffaf akintim vardi suan yok mesela adete de 13gun gosteriyor ama pcos var nasi olur bilemedim kan verdim az once 0.14 cikti negatif

Yeni18 vs çatlama şuan normal çıkmamasi ama yumurtlaman sonra 17 18 ise bilemedim
Yok canim ayin 17 18inde ovulasyon testim bariz belliydi ara ara o gunler kasiklarimda sancim vardi degerlendirdik iste ne zaman belli olur acaba pik gosterdi ama catlama olmadimi pcostan dolayi kafam karisik

Yok canim ayin 17 18inde ovulasyon testim bariz belliydi ara ara o gunler kasiklarimda sancim vardi degerlendirdik iste ne zaman belli olur acaba pik gosterdi ama catlama olmadimi pcostan dolayi kafam karisik
17 temmuz 18 temmuz pikse çok erken test yapmışsınız, döllenme olduysa da daha rahime bile ulaşmamıştır muhtemelen. En az 12 gün geçmesi gerekiyor

Canım daha yeni yumurtlama olmuş tabii negatift çıkar 19 u catladj desek daha 4 gün olmuş gebelik cikmazki varsada 1 haftada anca rahme geliyor ben 13cungun öğrendim gebeliği şuan yapma zaten test

Canım daha yeni yumurtlama olmuş tabii negatift çıkar 19 u catladj desek daha 4 gün olmuş gebelik cikmazki varsada 1 haftada anca rahme geliyor ben 13cungun öğrendim gebeliği şuan yapma zaten test
Tamam canim peki ovulasyon testine devam etmelimiyim sizce ikinci testte yazicam tekrar

Masallah canim saglikla kucagina alirsin insallah dualarinizi bekliyorum bende ovulasyonla piki gorunce degerlendirdim umarim olmustur glifor seker ilacida kullaniyorum bi yandan korkuyorum
Senle ben aynıyız isteee ben yumurtlama gördüm dk bıraktım şeker ilacını glifix plus ve jardine kullanıyorum dahiliye gittimde iyiki bırakmışın dedi bebeğe zarar dedi insulene geçtik yüksek çünkü şekerim

Eklentiler

• Screenshot_20240723-144723_Gallery.webp
    Screenshot_20240723-144723_Gallery.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 53
Senle ben aynıyız isteee ben yumurtlama gördüm dk bıraktım şeker ilacını glifix plus ve jardine kullanıyorum dahiliye gittimde iyiki bırakmışın dedi bebeğe zarar dedi insulene geçtik yüksek çünkü şekerim
Evet canim benimde insulin direncim yuksek diye doktor glifor verdi 800luk sabah aksam kullaniyorum acaba belli olana kadar ilaca arami versem

Evet canim benimde insulin direncim yuksek diye doktor glifor verdi 800luk sabah aksam kullaniyorum acaba belli olana kadar ilaca arami versem
Ben yumurtlamadan beri kullanmadım hamile olduğumu öğrendim de dahileye gittim 2 hafta sonra gidebildim bana öyle dedi artık şekerim 300 350 çıkmıştı kendisi ölçüm yaptığın da 250 idi oda şeker vs alamadım halde şimdi 150 civarı her ay kontrol var doğuma kadar dedi ölçüp ölçüp gideceğim

Back
X