- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
Merhaba Arkadaşlar,
Sizde benim gibi bu hastalıktan ve beraberinde gelen türlü türlü sorunlardan eminim ki bıktınız. Pcos un deyim yerindeyse akıntıya kürek çekmek gibi zorlu bir hastalık olduğunu biliyorsunuz.
Bugüne kadar neler denemedik neler....

Tüylenme
Stres
Depresyon hali
Yalancı timör sendromu
Verilemeyen kilo.....
bebek sahibi olmakta yaşanılan zorluk
Daha niceleri ile karşı karşıyasınız ya da ne yazık ki kalacaksınız.
Ben doktor değilim elbette . Ama bu hastalıkla baş etmek için çok büyük hastanelerde en iyi denilen doktorlarla çalıştım. Senelerce adet olamadım. Hızla kilo aldım. Üzerine mesleğimi elime alır almaz evlendim ve hemen bebek istedim . Sonuç mu? negatif.
Ama sizin öyle olacak değil elbette.
şimdi bebek tedavisine ben gitmiyorum neden mi?
97 kilo biri olarak hamile kalmak istemiyorum.
Bebeğimin ve kendimin sağlığını tehlikeye atmak istemiyorum.
Kendim için öncelikle aynadaki ben için bunu yapmak istiyorum.
Tabi ki diyetisyen kontrolünde.
Psikolağa da gittim . Kilo verince tüm takıntıların ve hayatın değişecek dedi. Bir baktım aslında tek büyük sorun benim hastalığım ve kendimi sevmemem.
o halde kolları sıvayalım.
örnek beslenme listesi ilk yorumda olacak. ( kesinlikle doktor değilim yazacaklarım ve önerilerim tamamen diyetisyenimden aldığım liste ve öneriler olacak.)
27/04/2017 başlanıgıç kilom 97.01
Sizde benim gibi bu hastalıktan ve beraberinde gelen türlü türlü sorunlardan eminim ki bıktınız. Pcos un deyim yerindeyse akıntıya kürek çekmek gibi zorlu bir hastalık olduğunu biliyorsunuz.
Bugüne kadar neler denemedik neler....
Tüylenme
Stres
Depresyon hali
Yalancı timör sendromu
Verilemeyen kilo.....
bebek sahibi olmakta yaşanılan zorluk

Daha niceleri ile karşı karşıyasınız ya da ne yazık ki kalacaksınız.Ben doktor değilim elbette . Ama bu hastalıkla baş etmek için çok büyük hastanelerde en iyi denilen doktorlarla çalıştım. Senelerce adet olamadım. Hızla kilo aldım. Üzerine mesleğimi elime alır almaz evlendim ve hemen bebek istedim . Sonuç mu? negatif.
Ama sizin öyle olacak değil elbette.
şimdi bebek tedavisine ben gitmiyorum neden mi?
97 kilo biri olarak hamile kalmak istemiyorum.
Bebeğimin ve kendimin sağlığını tehlikeye atmak istemiyorum.
Kendim için öncelikle aynadaki ben için bunu yapmak istiyorum.
Tabi ki diyetisyen kontrolünde.
Psikolağa da gittim . Kilo verince tüm takıntıların ve hayatın değişecek dedi. Bir baktım aslında tek büyük sorun benim hastalığım ve kendimi sevmemem.
o halde kolları sıvayalım.
örnek beslenme listesi ilk yorumda olacak. ( kesinlikle doktor değilim yazacaklarım ve önerilerim tamamen diyetisyenimden aldığım liste ve öneriler olacak.)
27/04/2017 başlanıgıç kilom 97.01
Son düzenleme: