- 13 Aralık 2021
- 14
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Yarennnbdk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 dkka da çıktı bunu sabah çektim daha belirgin olmusVar gibi duruyor ne kadar süre sonra çıktı?
Kan testi verin orda daha netleşir ama gebelik var gibi2 dkka da çıktı bunu sabah çektim daha belirgin olmus
Bence var merak ettim de hangi vitamini verdi bi kan testi ile kesinleştirdim sonucunuzu darısı başımaPcos olduğumu geçen ay öğrendim doktorum ilaç tedavisi ve hamilele kalmam için bı vitamin verdi mide bulantılarım vardı test yaptım silik çıktı varmı yokmu bu durumu yaşayan oldumu
Gynopol verdi inşallah vardır bugün biraz ara ara sancım var ama kanamam yok biraz bekleyip kan testi verecemBence var merak ettim de hangi vitamini verdi bi kan testi ile kesinleştirdim sonucunuzu darısı başıma
hayırlı olsun
Umarım pozitif görürsün darısı başıma benim de 5 yumurtam oldu klomenle o yüzden aşılama iptal oldu ilişkiye girme dedi doktor ama çok kararsızım çoğu dene diyor deneyesim de var ama korkuyorum bi yandanGynopol verdi inşallah vardır bugün biraz ara ara sancım var ama kanamam yok biraz bekleyip kan testi verecem
SaolunSelam. Pko hastasiyim 22 yasindan beri. Bana da demisti doktor. Cocuk tedaviyle olabilir vs. Evlendigim gibi hamile kalmistim. Hic tedavi olmadim. Bunu her pko konusu gordugumde yaziyorum. Annemde pko hastasi. Neyse hayirli olsun simdiden.☺
İnşallah isteyen herkese nasip olur canım benim bide bu ay çok düzenli bir şekilde soğan suyu içtim doktorum gün aşırı ilişkiye gir dedi bana bı tane soğanı dörde bol bı buçuk su bardağı suyla kaynat ılık olunca iç pcosu düzenliyormuUmarım pozitif görürsün darısı başıma benim de 5 yumurtam oldu klomenle o yüzden aşılama iptal oldu ilişkiye girme dedi doktor ama çok kararsızım çoğu dene diyor deneyesim de var ama korkuyorum bi yandan
Hım biliyorum onu adet gecikmesinde kullanmıştım onu nasip diyelim gerisi Allah’a kalmışİnşallah isteyen herkese nasip olur canım benim bide bu ay çok düzenli bir şekilde soğan suyu içtim doktorum gün aşırı ilişkiye gir dedi bana bı tane soğanı dörde bol bı buçuk su bardağı suyla kaynat ılık olunca iç pcosu düzenliyormu
Canım bende pcosluyum çok şükür hamileyin teste göre bende sende hamilesin hayırlı olsun erken gebelik testi yap
Var gibi duruyor ne kadar süre sonra çıktı?
Saol canım bakalım bı kaç gün sonra yapayım sen de de ilk ay regli döneminde ağrılar kramplar oldumuCanım bende pcosluyum çok şükür hamileyin teste göre bende sende hamilesin hayırlı olsun erken gebelik testi yap
Canım pcostan dolayı zaten çok zor adet dönemimim olurdu kasık agrım bel agrım yine aynıydı adet olucam sanıyodum ve düzensiz yumurtlama oldugu için geç döllenme olmuş bende ekstra belirti sadece başım çok fena agrıdı onuda migren var bende ona yordum onun dısında adet belirtim vardı her zamanki gibi adet günü erken gebelik testi yaptım varla yok arasıysı çok hafif ince bi silik çizgi hatta burda bi konuya yüklemiştin sonra ertesi gün yine test yaptm yine silik çizgi çıktı iki gün geçmiş oldu adetim tabi kan verdim deger düşük çıktı doktor iki gün arayla yine vermemi söyledi sonra yükselmişti tabi ben hergün erken gebelik testi yaptm 10 taneSaol canım bakalım bı kaç gün sonra yapayım sen de de ilk ay regli döneminde ağrılar kramplar oldumu
O ağrılar pkosla alakalı değil genelde bebek kendine yer yapıyo orda ilerleyen zamanlarda da ara ara ağrı giriyor rahim büyüdükçeSaol canım bakalım bı kaç gün sonra yapayım sen de de ilk ay regli döneminde ağrılar kramplar oldumu
Senin yaşadığın bütün belirtilerini aynis bende de oldu baş ağrısı 3 gün üst üste ama ilaç içmedim zorladım ve gerçekten pcostan dolayı adetlerim çok agriliydi mide yanman oldumu afedersiniz aniden beyaz köpük geliyor ağzımdanCanım pcostan dolayı zaten çok zor adet dönemimim olurdu kasık agrım bel agrım yine aynıydı adet olucam sanıyodum ve düzensiz yumurtlama oldugu için geç döllenme olmuş bende ekstra belirti sadece başım çok fena agrıdı onuda migren var bende ona yordum onun dısında adet belirtim vardı her zamanki gibi adet günü erken gebelik testi yaptım varla yok arasıysı çok hafif ince bi silik çizgi hatta burda bi konuya yüklemiştin sonra ertesi gün yine test yaptm yine silik çizgi çıktı iki gün geçmiş oldu adetim tabi kan verdim deger düşük çıktı doktor iki gün arayla yine vermemi söyledi sonra yükselmişti tabi ben hergün erken gebelik testi yaptm 10 tane
Şimdi çok şükür 7 haftalık hamileyim ama geç döllenme olmuş bende pcostan dolayı son adete göre 8.5 hafta olması gerek ama şuan 7 haftalıg