Gebeliğe Hazırlık Pcosum var gebelik oluşmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sinemm4111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Selam kizlar 8 aydır evliyim 2 ay önce pcos olduğumu öğrendim yumurtalıkların Yavaş çalışıyor dedi kan tahlili yaptırdım hepsi normal sıkıntı yok dedi doktor gynopol toz şase verdi mor kutulu onu kullanıyorum ocaktan beri adetim 2 ve 7 gün arasında geçiyordu reglim hiç korunmadim evlendigimden beri ama kalmadım benimle aynı durumda olup başaran ya da yardımcı olucak birileri varmı ne yapmam lazım nerden başlasam bilmiyorum hangi ilaç hangi kür bir sürü şey var hangisi sağlıklı olur bilmiyorum yardım eder misiniz 🥺🤍

Merhaba canım bende de polikistik var ben 10. Ayda kullandım ama yaklaşık 3 ay kadar inositol kullandım canını sıkma olur inşallah bu süreçte sağlıklı beslenip bir tık kilo vermen gerekiyor kilon yoksa da bir de yürüyüş çok önemli diyor doktorlar

Beyaz un şeker tuz bunlara bir süre ara ver sağlıklı besinler tüket omega3 d3k2 vitamini kullanmanda etkili olur inşallah bitaminlerinide al inşallah olur inositol olarakta orcean ı öneriyor doktorlar geri dönüşleri çok iyiymiş

Selam kizlar 8 aydır evliyim 2 ay önce pcos olduğumu öğrendim yumurtalıkların Yavaş çalışıyor dedi kan tahlili yaptırdım hepsi normal sıkıntı yok dedi doktor gynopol toz şase verdi mor kutulu onu kullanıyorum ocaktan beri adetim 2 ve 7 gün arasında geçiyordu reglim hiç korunmadim evlendigimden beri ama kalmadım benimle aynı durumda olup başaran ya da yardımcı olucak birileri varmı ne yapmam lazım nerden başlasam bilmiyorum hangi ilaç hangi kür bir sürü şey var hangisi sağlıklı olur bilmiyorum yardım eder misiniz 🥺🤍
Bende pcosluyum canım iki yıldır hiç gebelik oluşmadı malesef

Merhaba canım bende de polikistik var ben 10. Ayda kullandım ama yaklaşık 3 ay kadar inositol kullandım canını sıkma olur inşallah bu süreçte sağlıklı beslenip bir tık kilo vermen gerekiyor kilon yoksa da bir de yürüyüş çok önemli diy
Merhaba canım bende de polikistik var ben 10. Ayda kullandım ama yaklaşık 3 ay kadar inositol kullandım canını sıkma olur inşallah bu süreçte sağlıklı beslenip bir tık kilo vermen gerekiyor kilon yoksa da bir de yürüyüş çok önemli diyor doktorlar
Yapıyorum ama sonuç alamamaktan biraz korkuyorum

Beyaz un şeker tuz bunlara bir süre ara ver sağlıklı besinler tüket omega3 d3k2 vitamini kullanmanda etkili olur inşallah bitaminlerinide al inşallah olur inositol olarakta orcean ı öneriyor doktorlar geri dönüşleri çok iyiymiş
Gynopol şase kullanıyorum onun içinde de var acaba hangisi daha iyi kullandığım mi sizin önerdiğinz mi

Son düzenleme:
Gynopol şase kullanıyorum onun içinde de var acaba hangisi daha iyi kullandığım mi sizin önerdiğinz mi
Canım şuanki kullandığında çok güzel bir inositol bençok olumlu yorumlar gördüm gynopol hakkında devam et inşallah güzel haberlerini alırız

Canım şuanki kullandığında çok güzel bir inositol bençok olumlu yorumlar gördüm gynopol hakkında devam et inşallah güzel haberlerini alırız
Teşekür ederim inşallah ne kadar sürede etki ediyor acaba ben Ocak 13 te yazmıştı doktor bana yumurtaliklarin yavaş demişti şimdi düzelmiş mıdır geçen ay çağırdı ama kan degerlerime bakmak için oda temiz dedi

Canım kimisi kullandığı ay gebelik elde ediyor kimisi 3 ay sonra o kadae detaylı bilmiyorum ama vücuudun hazır olduğunda Allah ta nasip ettiğinde kendiliğinden gelir inşallah ovülasyon kitleri de kullanabilirsin yumurtlamanı takip etmek için

Canım kimisi kullandığı ay gebelik elde ediyor kimisi 3 ay sonra o kadae detaylı bilmiyorum ama vücuudun hazır olduğunda Allah ta nasip ettiğinde kendiliğinden gelir inşallah ovülasyon kitleri de kullanabilirsin yumurtlamanı takip etmek için
Her gün mü yapılıyor adetten sonra

merhaba bende geçen ay pcos olduğumu öğrendim, ekimde 4+5 günlük bir düşük yaşadıktan sonra hızla 5-6 kilo aldım ve reglim düzene binmeyince gittiğim doktor söyledi :( fakat pcos gebeliğe asla engel değil sadece vücudun daha hassas ve duyarlı dedi 3 ayda 10 kilo ver ve bebeği değil kilonu stres yap bebek zaten olur dedi beslenme alışkanlıklarını değiştir ve yürüyüş yapmaya başla takviyelerini kullan dedi.pcos öncesinde de vardır emin ol ama hamile kaldın sonuçta tekrarda olur kendine odaklan ve keyfini çıkar stresten uzak durursan her şey yoluna girer dedi..
bence sizlerde stres yapmayın demem o ki :D

Merhaba bende pcosum ve şuan 5+6 günlük hamileyim. Yumurtlama kitlerinden kullanın sağlıklı beslenin spor yapın eminim sağlıklı bir yumurta elde ederseniz gebelikte olur yumurta tembelliği ile bende bayaa uzun yıllar uğraştım hatta ilk çocuğum tüp bebek ikinci kendiliğinden doğal yolla ama yediklerime içtiklerime dikkat ettim önceleri hiçbir bilgim yoktu ne yapmam gerektiğini takviyeler yumurta kitleri hayatımda yoktu ve çok bilgisizdim ama bu son iki ayda eski tecrübesizliğim bana tecrübe olarak geri döndü sadece pes etme ve doğru takviyelerle eminim kolay bir şekilde gebelik elde edilebilir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back
X