- Emoji Skoru
- 81
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi merveeeslm
Merhaba buraya cok yazıyorum ciziyorum her seferinde birseyle geliyorum öncelikle herkesin derdi kendine buyuk rabbim beterinden korusun hepimizi ve herkesin gonlünden geceni en erken vekitte vermeyi nasip etsin. 24 yasında 3 senelik evliyim pcos hastasiyim 3 sene önce temmuz ayinda dugunum olmustu haziranda bekarken son adetimi gördüm evlendigim ay dan beri toplasan bi 10 kez kendiligimden adet görmemişimdir. Iğne sogan suyu tedavi süreçlerinde gördüm. Evlendigimden beri korunmuyoruz ilk ay hamileyim diye gittim pcos oldugumu ogrendim o gunden beri tedavi sürecindeyiz özelede gittim direk tüp bebek dedi 2 yer gezdim cok gezmedim sonrada Bilkent sehir hastahanesine basladim tüm testlerim degerlerim normaldi 3 klomen 3 femera kullandim ilaclar yan etki yapti gögüsümden süt gelmeye basladi 1 hafta önceden kıvranarak adet sancisi cektim sonra adet oldum 3 asılamam oldu bu ilaclarla 3. De kimyasal gebelik yasadim 1 hafta hamileyim diye havalarda uctum. Bircok sey denedim sogan suyu kivircik nane hayit macunu birsuru ot bitki kür 3 aydir hacamat oluyorum en son 4 gün önce hacamatimi oldum 3 gün önce kasıklarımdan sülük yaptırdım . Dün de adet oldum tekrardan hastahaneye gittim bu seferde gonalf 450 igne verdi onu denicez bu ilaclari kullandik
Tan sonra bu igneyle hamile kalaniniz oldu mu yine umutlanmayayim mi
Tan sonra bu igneyle hamile kalaniniz oldu mu yine umutlanmayayim mi