• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peçete gibi kullanılıp atıldım

Paranın köpeği olmuş birinden ne hayır bekliyorsun ki güzelim..
Boşuna demiyorlar..
Bir kadını parası yokken bir adamı da parası varken çok iyi tanırsın diye.. Herhalde böyle diyorlardı :52:

valla öyle para içinde yüzcek zannediyo kendini sanki mutluluk parayla alınıyo

Ben Allah'a bıraktım ilahi adalete inanıyorum sende kendini üzme böyle karaktersiz insan için inanki değmez şuanda yapacağın şey sakin olmak sen elinden geleni yaptın zor zamanlarında yanında oldun vicdanın rahat fakat o bu yaptığının karşılığını bir şekilde öder bundan emin ol kendini bunaltma.. Karşına seni gerçekten seven değer veren biri çıkar inşallah. Demekki bunlar bizim sevgimizi haketmiyormuş öğrenmiş olduk.

kac kere ayrılmaktan döndürdüm onu artık aramıyayım diye telini bile kapatıyo bigün olcak işi gücü bile mutlu etmicek onları simdi hevesliler tabi hevesi gecince nolcak eskiyi cok arıcaklar

kac kere ayrılmaktan döndürdüm onu artık aramıyayım diye telini bile kapatıyo bigün olcak işi gücü bile mutlu etmicek onları simdi hevesliler tabi hevesi gecince nolcak eskiyi cok arıcaklar

Aynısını daha memur olmadan önce bende yaptım hep arayan adım atan durumu düzelten ben oldum.. Böyle oluncada durum ortada işte..

düzenli bi işim vardı çok kıskançlık yaptı işimi bıraktırdı başka bi işe gireyim dedim gerek yok benim tayinim yapılsın evlenir benle aynı ilde çalışırsın biraz sabret bekle dedi ben salak hala bekliyom daha çok beklerim işte bu adilik değilde nedir ki

düzenli bi işim vardı çok kıskançlık yaptı işimi bıraktırdı başka bi işe gireyim dedim gerek yok benim tayinim yapılsın evlenir benle aynı ilde çalışırsın biraz sabret bekle dedi ben salak hala bekliyom daha çok beklerim işte bu adilik değilde nedir ki

Haklısın canım benimde şuanda işim yok aöf derslerine çalışıyorum üzülme sakın Allah'a havale et gitsin.. İşsizim değersizim gibi düşünme zamanı gelince herşey olur umarım. İnşallah Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırır hepimizi..

Haklısın canım benimde şuanda işim yok aöf derslerine çalışıyorum üzülme sakın Allah'a havale et gitsin.. İşsizim değersizim gibi düşünme zamanı gelince herşey olur umarım. İnşallah Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırır hepimizi..

Amin canım amin onca şeyi silip yılları silip yeniden başlamak cok ama cok zormuş hiçkimse başına gelmeden bilemez Allah daha büyük dert vermesin ne diyelim her gece yarın yeni bi sayfayla başlıcam diyom olmuyo

ben işsiz kaldım cevremde insan kalmadı ne diye güvendim ki sanki en büyük korkum toparlanamamak

layığını bulmuştur ne sandı kendini gözü açıldı demekki görmediği şeylere kavuşunca ne demişler bi dinden dönenden bide sonradan görmeden korkacaksın demekki böyle şeylere düşkünlüğü varmışta imkan geçmiyomuş eline biraz para bul görünce kendini buğday ambarında sandı allah sanada güzel bi iş nasip etsin inşallah tabi banada bende işsizim

Amin canım amin onca şeyi silip yılları silip yeniden başlamak cok ama cok zormuş hiçkimse başına gelmeden bilemez Allah daha büyük dert vermesin ne diyelim her gece yarın yeni bi sayfayla başlıcam diyom olmuyo

Öyle birini tanımamışsın bu zamana kadar hayatında yokmuş gibi düşün.. Şu son yaptıklarını düşün memur olur olmaz senden ayrılmasını o eski sevdiğin kişi yok artık karşında başka birisi bu ne yaparsan yap eskisi gibi olmicak o yüzden bu girdapta kendini oyalama ve sana değer vermeyen birini düşünüpte değerli hale getirmeyi bırak .. Kendine yeni bir yön çiz iş aramaya başlayabilirsin yada kpssye çalışabilirsin.. Kendine çok iyi bak.

layığını bulmuştur ne sandı kendini gözü açıldı demekki görmediği şeylere kavuşunca ne demişler bi dinden dönenden bide sonradan görmeden korkacaksın demekki böyle şeylere düşkünlüğü varmışta imkan geçmiyomuş eline biraz para bul görünce kendini buğday ambarında sandı allah sanada güzel bi iş nasip etsin inşallah tabi banada bende işsizim

inşallah bizde o ambara girebiliriz :40: ne diyelim para için insanlığını sattı hayv*n

Öyle birini tanımamışsın bu zamana kadar hayatında yokmuş gibi düşün.. Şu son yaptıklarını düşün memur olur olmaz senden ayrılmasını o eski sevdiğin kişi yok artık karşında başka birisi bu ne yaparsan yap eskisi gibi olmicak o yüzden bu girdapta kendini oyalama ve sana değer vermeyen birini düşünüpte değerli hale getirmeyi bırak .. Kendine yeni bir yön çiz iş aramaya başlayabilirsin yada kpssye çalışabilirsin.. Kendine çok iyi bak.

evet benimde bundan sonra amacım aöf ve kpss Allah yardımcımız olsun desteğin için cok sağol canım biraz içimi rahatlattın sende sakın vazgeçme benden daha iyi başladın hep böyle ol :21:

Sana isini bıraktırmıs bir de...Hayven herif. Madem defolup gideceksin işinden etmeseydin bari kızcagızı. Memur olunca totosu havalanmıs onun. Eskiyi komple tarihe gömüp yeni hayata baslayacak da senin ahınla zor biraz...

Canım senin tuttuğun merdivenle yükselen adam sen merdiveni çekince olduğu gibi düşer. Belki bugün değil ama ilahi adalet sayesinde yakında ...

💙❤️

Sana isini bıraktırmıs bir de...Hayven herif. Madem defolup gideceksin işinden etmeseydin bari kızcagızı. Memur olunca totosu havalanmıs onun. Eskiyi komple tarihe gömüp yeni hayata baslayacak da senin ahınla zor biraz...

çok ah ettim benim hakkımı yedi onca yılımı çaldı işimden etti ailemle arama girdi cevremde arkadas bırakmadı ben nasıl körsem artık bana yaptıklarını göremedim simdi o rahat ben mutsuz kime ne diyebilirim ki herseyin suclusu benim off içim cok dolu

Canım senin tuttuğun merdivenle yükselen adam sen merdiveni çekince olduğu gibi düşer. Belki bugün değil ama ilahi adalet sayesinde yakında ...

💙❤️

5 lirayı bile bölüşürken o kadar mutluyduk ki ne kadar açmış paraya pula yazıklar olsun :(((

Memur olunca değişen biriyle evlilik düşünmeniz hata olurdu Allah kurtarmış sadaka falan verin hatta kurtulduğunuz için...
Canınızın yanma sebebi 5 yıl geçirmiş olmanız galiba ve onun bu kadar değiştiğine inanamamanız

Kendini pecete yerine koyarsan/koydurursan herkes kullanip atabilir. Ayrica pecete tabirini de kendin icin kullanma.

çok ah ettim benim hakkımı yedi onca yılımı çaldı işimden etti ailemle arama girdi cevremde arkadas bırakmadı ben nasıl körsem artık bana yaptıklarını göremedim simdi o rahat ben mutsuz kime ne diyebilirim ki herseyin suclusu benim off içim cok dolu

Sen o huzursuz olmasın diye arkadaslarından, işinden vazgecmissin...Aslında yapmamak lazım da elden ne gelir aşk işte...Anlayabiliyorum seni..Güvenip yanımda olacak varsın kimse olmasın diyorsun sonra dallarını kesip seni ortada bırakabiliyorlar. Dalsız agac cicek acar mı artık? Şimdi tekrar dallarını uzatmaya bakacaksın...Bol da dua et...

Memur olunca değişen biriyle evlilik düşünmeniz hata olurdu Allah kurtarmış sadaka falan verin hatta kurtulduğunuz için...
Canınızın yanma sebebi 5 yıl geçirmiş olmanız galiba ve onun bu kadar değiştiğine inanamamanız

Evet kesinlikle atamıyorum içimdeki öfkeyi mutsuz kırılmış yarı yolda kalmış biriyim bide benim işimi çevremi ailemi elimden aldı toparlanmaya calışsamda sıfırdan başlamak imkansız

Oturup hayıflanmak sana ne kazandırır?

Silkelen ve kendine gel. :kkk::kkk::kkk:

O kim?

Sen önemsemediğin sürece herhangi biri, yoldan geçen adam.

Unut gitsin. :kkk::kkk::kkk::kkk:

Bnce allahin sevilen kulusun yada ne derler verilmis sadakan.varmis inan o hangi statude olursa olsun hayata hep bir sifir geride evlenmeden bunu gormen buyuk.sans sans kendine sunu soyle bn cok sansli bi kizim.sadece gulumse soylencek bisi yok....gecen zamanada uzulme daha saglam iliskin olcak bundan snra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X