Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke ona yaptıklarımı biraz kendim için yapsaydım şimdi hayat standardı değişti ben öylece kalakaldım sevmiyodu madem bastan söleseydi 'bana güvenme kendin için uğraş' deseydi
Keşke ona yaptıklarımı biraz kendim için yapsaydım şimdi hayat standardı değişti ben öylece kalakaldım sevmiyodu madem bastan söleseydi 'bana güvenme kendin için uğraş' deseydi
Arkadaşlar bana akıl verin delircem inanın.5 yıllık bir ilişkim var son zamanlarda cok sorunluydu aramız berbattı meğer sebebi kendisinin memur olup beni küçümsemesiymiş anladım bunu.İşsizken 5 lirayı bile paylasırdık herkes imrenirdi ilişkimize şimdi iş sahibi oldu evlilik hazırlığı yapcaz derken kendine güveni geldi defalarca ayrılmak istediğini söyleyip durdu.En sonunda başardı tek basıma bıraktı beni üstelik ben hala işsizim :2:
Arkadaşlar bana akıl verin delircem inanın.5 yıllık bir ilişkim var son zamanlarda cok sorunluydu aramız berbattı meğer sebebi kendisinin memur olup beni küçümsemesiymiş anladım bunu.İşsizken 5 lirayı bile paylasırdık herkes imrenirdi ilişkimize şimdi iş sahibi oldu evlilik hazırlığı yapcaz derken kendine güveni geldi defalarca ayrılmak istediğini söyleyip durdu.En sonunda başardı tek basıma bıraktı beni üstelik ben hala işsizim :2:
güzel duanız için tşk ederm ben insanlık yaptım sevdiğim adama destek oldum kim olsa yapardı herkes iyiliği haketmiyomuş malesef
kardeslerinde aynı vefasizlıgı gösterdi mi........ya babanBen 1,5 yil issiz kaldim butun hayatim degisti annem haric butun akrabalarimin da ne mal oldugunu anladim yanimda birak sevgiliyi annem disinda kimse kalmadi ben o zaman sevgilimin gidisine degil ailemdeki serefsizlerin yaptiklarina daha cok uzuldum
Zaman gecti is buldum ama annem disinda hic bir allahin kuluna is buldugumu soylemedim herseyimi gizledim sevgili buldum simdi evleniyorum bunu bile son bir ayda soyledim herkese
Demem o ki hak etmeyen kimseyle birsey paylasma bundan sonra
Cebindekini kendine ve ailendeki destekcilerine sakla elin herifine kurus koklatma arti sadece maddiyat degil manevi olarak da insanlarin gozune sokarak yasama hicbirseyini
Herkesin her halta nazari degiyor ben buna inaniyorum
Yazarken bile kendi yasadiklarimi yeniden hatirladim sinirlendim bak
İse gir yeni bir hayata basla ve benden tavsiye kendi hayatini yasa
İstersen ozelden de yazabilirsin bana hangi sehirdesin bilmiyorum ama sehir degistirmek istersrn de super olur bence
Gidene de dur deme defolsun gitsin alt tarafi memur olmus bir memuriyetle birtaraflari kalkan insanin cebi para gorse Allah muhafaza neler yapar
düzenli bi işim vardı çok kıskançlık yaptı işimi bıraktırdı başka bi işe gireyim dedim gerek yok benim tayinim yapılsın evlenir benle aynı ilde çalışırsın biraz sabret bekle dedi ben salak hala bekliyom daha çok beklerim işte bu adilik değilde nedir ki
Yahu memuriyet dediğiniz nedir ki ülke şartlarında kiraya ancak ödeyebilen önümüzdeki sene iş güvencesinin kalkacak olduğu meslekler grubu değil mi
duyan da piyangodan yüklü miktarda para çıktığını düşünecek. ?...........Türkiye de yaşıyoruz ve kimsenin bir garantisi yok........
kardeslerinde aynı vefasizlıgı gösterdi mi........ya baban
bu enayilik sıfatını bi atsam üzerimden herşey daha kolay olur çok öfkeliyim zoruma gidiyo inşallah dediğiniz gibi iyiki bitti derim
yaa keşke kaybettiğim sadece zaman olsun demişsin ya.inan cinsel anlamdada bişeyler kaybettiğini düşündüm.ki öyle olsa bile böyle bi adamla ömür süreceğine yalnız kal daha iyi.
gercekten adi bi herifmiş orası kesin.ve bizim en byük hatamız cok fedakarlık yapmamız.bu sana bi tecrübe oldu işte. bundan sonra o kadar eminimki karşına iyi birinin cıkacagına .çünkü Allah var yukarda. o adam seni yarı yolda bıraktı ama Allahın gazabından korksun.mazlumun ahı tutar bunu bil. sanmaki onun hayatı hep düzende olacak.orası hç belli olmaz güzelim.ilahi adalete güven sonra sabıırla doğru insanı bekle .
bu yaşadıklarını gecen zamanı unutman elbette zor olacak. ama bitmiş bu iş ki buda belli .geri dönse senin elinden tutsa bile senin istememen lazım artık. bundan sonra yapacagın şey iş bulmak çabalamak ayaklarının üstünde durmaya calışmak.sonra da böyle adamları görüp karşına çıkacak iyi insanların kıymetini bilmek olacak. bende yaşadım ve kimsenin yaptıgı yanına kalmıyor .ne kadar üzülüyosan o kadarda mükafatlandırıyor rabbim zamanı geldiğinde...
Keşke demeyin, emin olun ilerde iyi ki diyeceksiniz.
Normalde kadınlar hep erkekleri kullanır. Yine de vicdanlı imiş, biraz seni kullandım gibi oldun demiş.
Yapılan iyilikleri balık bilmezse Halık bilir demişler. Yaradan biliyor eğer onun da rızası için yaptısan sorun yok. Ama kısasa kısas yapabilirsin. O yüzden iş sende bitiyor kardeşim.
malesef sosyal ekonomik yaşam da ilişkileri etkiliyor
buna k..ı kalkmak dememek lazım aslında kişinin çevresi muhiti ve muhatapları değiştiğinde eski düzeni yetersiz bulabiliyor
bence birşeyler başarabildiğinizi görmesi lazım
cok doğru söylemişsin Allah'a havale ettim.Ama insanın zoruna gidiyo işte.Nasıl inandım diyorum kendime kızıyorum yarı yolda bırakılmış gibi hissediyorum sözde 2 ay sonra istemeye gelcekti nasıl duyguları hemen değişti. Hayatımda ilk kez ayrılık yaşıyorum katlanılması çok zor![]()
Ben 1,5 yil issiz kaldim butun hayatim degisti annem haric butun akrabalarimin da ne mal oldugunu anladim yanimda birak sevgiliyi annem disinda kimse kalmadi ben o zaman sevgilimin gidisine degil ailemdeki serefsizlerin yaptiklarina daha cok uzuldum
Zaman gecti is buldum ama annem disinda hic bir allahin kuluna is buldugumu soylemedim herseyimi gizledim sevgili buldum simdi evleniyorum bunu bile son bir ayda soyledim herkese
Demem o ki hak etmeyen kimseyle birsey paylasma bundan sonra
Cebindekini kendine ve ailendeki destekcilerine sakla elin herifine kurus koklatma arti sadece maddiyat degil manevi olarak da insanlarin gozune sokarak yasama hicbirseyini
Herkesin her halta nazari degiyor ben buna inaniyorum
Yazarken bile kendi yasadiklarimi yeniden hatirladim sinirlendim bak
İse gir yeni bir hayata basla ve benden tavsiye kendi hayatini yasa
İstersen ozelden de yazabilirsin bana hangi sehirdesin bilmiyorum ama sehir degistirmek istersrn de super olur bence
Gidene de dur deme defolsun gitsin alt tarafi memur olmus bir memuriyetle birtaraflari kalkan insanin cebi para gorse Allah muhafaza neler yapar