• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peçete gibi kullanılıp atıldım

işe başlamadan önce aramız çok iyiydi cünkü işsizdi sonra memur oldu para biriktirip evlencez diyodu işe girer girmez ayrılmak istedi ben bütün paramı herşeyimi onla paylaştım şuan borcum var üstelik bunuda biliyo ben kendi başımın caresine bakmaya başladım sende baksan iyi olur dedi bana sınav parasına kadar herşeyini benim yardımımla yaptık

Farkındaysan sürekli paradan bahsediyorsun.Birlikteyken vermişsin,ayrılıncada arkasından konuşma bari para verdim ettim diye hoş olmuyo çünkü.Bende arkadaşlara katılıyorum kullanılma durumu yok burda.belki seni kırmamak için söyleyemediği başka sorun vardır.

Bana güzel bi örnek oldunuz tşk ederim yaşadıklarınız çok zormuş ben kimseye kızamıyom kendim ettim kendim buldum :(

Kiyamam hiic uzulme herseye yeniden basla is bul ve o aptala da yuz verme asla on tane gonlun olsa birini verme defolsun gitsin bul bir sevgili iyice tani baktin isine gelmiyor birak yenisine saglik bekar gencecik kizsin dene sansini canim

Erkek arkadaşın mantığını kullanmış tek maaşla geçinemeyeceğini görmüş eğer sende çalışmıyorsan yada böyle bi gayretin yoksa çocuğu suçlama peki ona destek oldun sınav parasını verdinde sen neden girmedin kpss ye bi işe girmedin ,böyle ne kadar devam edeceksin ya ev kızı alarak eşinin eline bakacaksın yada sende bi düzen kurup kimseye boyun eğmeyeceksin

Ben çalışıyodum zaten istemedi ayrıl ben atanayım sende başlarsın sabret dedi tamam dedim atandı 'olmaz seni sevmiyorum başının çaresine bak benim kendi hayatım var artık' dedi benim isyanım buna işte.Sizin dediğiniz mantıklı bende bunu yapmak istedim engel oldu sonra bıraktı gitti

kendinize pecete muamelesi neden yapıyosunuzki.
adamı 5 yılda tanıyamamışınız. siz kötü gündeyken size köstek olmuş.
böyle düşünün bence... ve böyle bi adamla iyi günde kötü günde diye başlayıpda imza atmanın size kazandırıcagı tek şey kocaman bi hayal kırıklıgı olurdu.

ve hayatınıza iş bulmakla başlayın bence...

Ah güzel kardeşim bak zaman üzülme zamanı değil kendine acıyarak zamanını geçiremezsin silkelen ve kendine gel öncelikle kpss hayal değil evet memuriyet 180 hayat değiştirmez ama inan bi bayan için gayet iyi bir güvence önce işini kursonra ne kısmetler çıkar inanki o sonradan görmeyi bırak gitsin ondan zaten hayır gelmezmiş sen anneciğini aileni üzme inan düşene daha çok vururlar güçlü ol ve ilerde imreneceği bi hayatının olacağını hayal et ve buna ulaşmaki çin çabala.

Kendinize peçete demeyi nasıl yakıştırıyorsunuz? Sizi erkek arkadaşınız terk etmesi peçete yapmaz. Herkes kendi değerini kendi belirler. Bundan sonra sizde kendinize bir kariyer planı çizersiniz. Karşınıza çıkan erkek de biz olabilmeyi benimsemişse elinizden gelen her türlü fedakarlığı karşılıklı yaparsınız.

Maddi manevi anlamda destek olmak, ilişkiye girmek (ya da her neyse anlamadım bu tabirin sebebini) ve sonrasında ayrılmak kullanıp atmak demek değildir. İlişkiler başlar, biter. Bitmesin diye başlarız ama kimseye de sonsuz güvenmeyiz hayatta her an her şey olabilir, bir noktadan sonra mantık uyuşmaz, hayat görüşleri uyuşmaz, çıkarlar uyuşmaz.

Bende yakıştıramadım kendime ama onun ağzından duydum kullanıldığımı .Beraber olduğum için onu suçlamadım kullanılmam 'bu hale gelinceye kadar ben vardım istediğin oldu simdi neden yokum' olarak kaldı.Ben değil Biz olarak devam ettim hep evet benimsememiş yapcak bişey yok :(

Ah güzel kardeşim bak zaman üzülme zamanı değil kendine acıyarak zamanını geçiremezsin silkelen ve kendine gel öncelikle kpss hayal değil evet memuriyet 180 hayat değiştirmez ama inan bi bayan için gayet iyi bir güvence önce işini kursonra ne kısmetler çıkar inanki o sonradan görmeyi bırak gitsin ondan zaten hayır gelmezmiş sen anneciğini aileni üzme inan düşene daha çok vururlar güçlü ol ve ilerde imreneceği bi hayatının olacağını hayal et ve buna ulaşmaki çin çabala.

Ah tek hayalim bu artık gerekirse ömür boyu bekar kalayım ama hayatımın dizginlerini elime alayım. Çok geç farkettim fazla güvenmenin ne kadar kötü olduğunu

Arkadaşlar bana akıl verin delircem inanın.5 yıllık bir ilişkim var son zamanlarda cok sorunluydu aramız berbattı meğer sebebi kendisinin memur olup beni küçümsemesiymiş anladım bunu.İşsizken 5 lirayı bile paylasırdık herkes imrenirdi ilişkimize şimdi iş sahibi oldu evlilik hazırlığı yapcaz derken kendine güveni geldi defalarca ayrılmak istediğini söyleyip durdu.En sonunda başardı tek basıma bıraktı beni üstelik ben hala işsizim :2:
Ben sizi anlayamıyorum. Defalarca ayrılacağım demiş, evli değilsiniz bi'şi değilsiniz, neden kendiniz ayrılmadınız?

kendinize pecete muamelesi neden yapıyosunuzki.
adamı 5 yılda tanıyamamışınız. siz kötü gündeyken size köstek olmuş.
böyle düşünün bence... ve böyle bi adamla iyi günde kötü günde diye başlayıpda imza atmanın size kazandırıcagı tek şey kocaman bi hayal kırıklıgı olurdu.

ve hayatınıza iş bulmakla başlayın bence...

Şakayla karışık hep 'aslında beni tanımıyosun daha' derdi inanabiliyomusunuz gerçekten doğru söylemiş. Ben sözümü tuttum beş parasız kaldığında çalışıp bize destek oldum hayatta ki mevkisi yükseldi beni aşağı çekti iinanmasaydım ona şuanda çok çok iyi yerlerde olabilirdim bana yaptığını ben ona yapmazdım

Şakayla karışık hep 'aslında beni tanımıyosun daha' derdi inanabiliyomusunuz gerçekten doğru söylemiş. Ben sözümü tuttum beş parasız kaldığında çalışıp bize destek oldum hayatta ki mevkisi yükseldi beni aşağı çekti iinanmasaydım ona şuanda çok çok iyi yerlerde olabilirdim bana yaptığını ben ona yapmazdım

boşverin. hayatınızda böyle sevgili kazıgı yemekte varmış...
önünüze bakın... arkanızı yakın dönmeyin boşverin:29:

Ben sizi anlayamıyorum. Defalarca ayrılacağım demiş, evli değilsiniz bi'şi değilsiniz, neden kendiniz ayrılmadınız?

Her kavgadan sonra arayıp sinirle söyledim gerçek değildi kafana takma dedi içim buz gibi oldu ama devam ettim bakalım nerde bitircek diye 5 yıldır hiç demediklerini 2 ayda söledi bende yok artık sevmese neden bunca yıl kalsın dedim

Bende yakıştıramadım kendime ama onun ağzından duydum kullanıldığımı .Beraber olduğum için onu suçlamadım kullanılmam 'bu hale gelinceye kadar ben vardım istediğin oldu simdi neden yokum' olarak kaldı.Ben değil Biz olarak devam ettim hep evet benimsememiş yapcak bişey yok :(

O istediği kadar seni kullandım desin. Hayır biz güzel bir ilişki yaşadık bitti diyebilmelisin. Bunu kendi içinde kabul etmelisin.

Farkındaysan sürekli paradan bahsediyorsun.Birlikteyken vermişsin,ayrılıncada arkasından konuşma bari para verdim ettim diye hoş olmuyo çünkü.Bende arkadaşlara katılıyorum kullanılma durumu yok burda.belki seni kırmamak için söyleyemediği başka sorun vardır.

Hayır hayır kesinlikle öyle bi derdim yok olsaydı suan işsiz olmazdım kendisi söyledi bana çok yardım ettin ama ben sana etmicem kendine iş bul benim hayatım var dedi siz olsanız napardınız tahmin bile edemiceğiniz bi anda terkedildim. Kelimelerimi seçemiyorum öyle bi irtiba bırakmak istemedim

O istediği kadar seni kullandım desin. Hayır biz güzel bir ilişki yaşadık bitti diyebilmelisin. Bunu kendi içinde kabul etmelisin.

4 ay önceye kadar çok iyiydik zaten hayatmın aşkıydı çok güzel yıllarım geçti ama birden duvara tosladım şok mu denir buna ne denir bilmiyom

Kiyamam hiic uzulme herseye yeniden basla is bul ve o aptala da yuz verme asla on tane gonlun olsa birini verme defolsun gitsin bul bir sevgili iyice tani baktin isine gelmiyor birak yenisine saglik bekar gencecik kizsin dene sansini canim

İşimi arkadaşlarımı giden yıllarımı geri istiyorum sadece ama onu asla !!! Biliyorum kendince beni ezik görüyo şuanda işim gücüm var daha iyisini bulurum diyo insanlık mı bu yaptığı böylesini ADAM yerine koyduğum için utanıyorum :43:

herşeyi bu kadar garanti görmemek lazım bu dünyada,maalesef bu böyle 7 kat elden değil bazen insan kendi ailesinden bile kazık yiyebilir,hayatta herşey düz gitmez iniş çıkışlar olur dünyanın doası gerği,o sizi yalnız kalmamak için yanında tutmuş demek,sonuçta sizin ahınızı aldı,bence daha fazla onun peşinden gidip kendinizi küçültmryin hatta onu umursamazdan gelin üstüne gittikçe kaçacaktır zaten..

herşeyi bu kadar garanti görmemek lazım bu dünyada,maalesef bu böyle 7 kat elden değil bazen insan kendi ailesinden bile kazık yiyebilir,hayatta herşey düz gitmez iniş çıkışlar olur dünyanın doası gerği,o sizi yalnız kalmamak için yanında tutmuş demek,sonuçta sizin ahınızı aldı,bence daha fazla onun peşinden gidip kendinizi küçültmryin hatta onu umursamazdan gelin üstüne gittikçe kaçacaktır zaten..

İlk kez güvendim böyle yaşım olgun değil ki kimseyi takmadım ne isterse verdim yeter ki mutlu olalım işimiz gücümüz olsun istedim buraya kadar beraber geldik o gitti ben kaldım. Tecrübe işte kimseyi asla benim önüme geçirmem artık Allah'a havale ettim :(

neden yıpratıyorsunuz kendiniz bukadar?
sizi düşünmeyen sizden ayrılan biri için değermi? yaptığı çok çirkin bişi ama bence gurur yapın sizde. bir daha asla ne düşünün nede arayıp sorun..
yaşınız ne bilmiyorum ama yerinizde olsam kariyer yapardım.. önüme bakardım..
bir erkek için bukadar üzülmeye değmeyeceğini düşünüyorum.. kimse sizden değerli değil..

Son düzenleme:
Senin adına uzuldum bosver sen kendi yoluna devam et kendin icin biseyler yap giden gitmis kimse icin fedakarlik yapmaya degmez

Back
X