Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 5+4 haftalık hamilerim bugün büyük abdestinden sonra iki damla kan geldi ardından peçeye silince sürekli kahverengi leke gibi kalıyor çok korkuyorum bir şey olur mu
doktoruna danış bende 7 haftalık hamileyim geçen hafta bendede kahve rengi lekelenme oldu ondan öncede lavaboya çıktığımda sildikçe peçeteye geliyordu kahverengi akıntı progeston başladı doktoruna danış
Arkadaşlar 5+4 haftalık hamilerim bugün büyük abdestinden sonra iki damla kan geldi ardından peçeye silince sürekli kahverengi leke gibi kalıyor çok korkuyorum bir şey olur mu
bence hemen doktorunu ar. ben 8 haftalıkken düşük yaptım gelişemediğinden dolayı. inşallah sen sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Doktor bana kahverengi gelirse korkme beklemiş kan demişti. Doktorunu ara ve yarın mutlaka muayene ol yarın mümkünse bu akşam ama yarın muayene olucaksan da mecbur kalmadığın sürece kalkma yat
doktorla gorus bagzen bu kanamalar akintilar dusuk belirtisi olabiliyor dikkat et.seni kotu etkilemek istemem ama benim iki hafta kahverengi az az akintim oldu.sonra kanama basladi malesef bebegimi kaybettim.doktora gittinmi ogrenince bebegini hersey yolundamiydi.bagzende boylesorun yasayip bebegini doguran cok kisi var
Bende de oluyordu devamlı yattım.sonra kanamam oldu ama kabız olmamaya dikkat et bunun için ilaç iste doktorundan. Kiminde de bebek yerleştimi oluyormuş leke ama sen doktoru aksatma.yatarken ayağının altında hep kırlent olsun.limon maydanoz yeme. Çay ı bu aralar bırak
Sekerim banada senin gibj oldu 1 hafta kabverengi leke geldi bnde onemsemedim snra bi bsktm bi sabah ic camasmrmda kannn acilrre kostjm ne oluyor diye megersem dusuk belrtsyms ve ilerlems 1 bucuk hafta hastanede yatm serumlar igneler ilaclar allahtan kurtldh bebgm ama daha rrken gtseydm progstan kullancaktm yatmamaa gerek kalmycaktii acilll doktora koş !
Benim de olmuştu peceteye ilk önce kan rengi sonra kahverengi olan leke tarzinda. Cok telaslandim hemen doktora gittim. Allaha Şükür bişey yokmuş hemen progesteron verdi doktor ama sonra kullanma dedi. Bebegin tutunmasi iyi diye. Yerlesme olurken lekenmeler de olabiliyormus bana söylenen yinede ben pimprikli davranip sürekli kontrol ediyordum. Iyi düşün dr kontrol ihmal etme.