- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi yapa_yalniz
-
Ozgecan gibi kaç kiza yapildi...yapanlara sessiz kalanlar öyle bir ah icindelerki isin ucu onlara da dokunuyor haberleri yokİmzaladım.
Ancak ne yazık ki bir faydası olacağını düşünmüyorum. Özgecan'dan sonra da bu tarz suçlara yönelik ağır cezalar geleceği söyleniyordu. Kaç sene geçti. N'oldu?
Hiç.
Çok teşekkürler en azindan kampanyaya karsi degilsiniz ya bu bile yeter...
Bence idam az gelir,iiskence ile ölmeleri belki biraz daha icimizi soğutur ama en azindan pedafoli için idam gelmeli evet...Bu ülkede karalama, iftira, hasır altı kararlar hiç de az değil, herhangi bir suç için onaylanacak idam cezası, sevilmeyen her adama bu suçun yamanması anlamına gelir bizim ülkemizde. İdam cezası adaletin sağlam olduğu yerde cezadır, gerçekçi olalım, iftirayla okka altına gidip yıllarca hapis yatan binlerce insan gördü bu ülke.
Ancak ispatlı suçlarda kimyasal hadım edilme ve ömür boyu hücre cezası olmalı, fişleme olmalı, iyi hal indirimi kalkmalı
Çoğunluk olsak bu olaylar son bulur ama uç cocuktan birinin istirmara ugradigi bir ülkenin resmen yarisini ayirmak çöpe atmak gerek zaten...BİRİLERİNİN SESSİZ KALMASİNİN TEK NEDENİ BU HASTALİKLİ İNSANLARİN SANİLANDAN FAZLA OLMASİ...Keske elimizden daha fazlasi gelse....
Çoğunluk olsak bu olaylar son bulur ama uç cocuktan birinin istirmara ugradigi bir ülkenin resmen yarisini ayirmak çöpe atmak gerek zaten...BİRİLERİNİN SESSİZ KALMASİNİN TEK NEDENİ BU HASTALİKLİ İNSANLARİN SANİLANDAN FAZLA OLMASİ...
Nasıl şikayet ederler yaa böyle bi konuya sadece destek olunur ötesi yokMaalesef öyle malum ülkemizce en büyük derdimiz gelin/kaynana/elti/görümce serüvenleri...burayi geçtim isin en ilginç yani kampanyayi kapatmaya,şikayet etmeye baslamislar...pedafoliler hicde azımsanmayacak fazlalikda ...uç çocukdan biri taciz ve tecavüze uğruyor ne demek çok çok ciddi bir rakam ülkenin yarisini kesip at, yemin ederim başka bir gezegende yasam bulunsa cocuklarimi alip defolup giderim...insaligin sonu tez zamanda gelsin yada kiyamet kopsun...
Mune @Margarikotin Kazen
Bu konuyu ancak sizler yayabilirsiniz kk ya
Üyelere bildiri gönderseniz olmaz mı böylece görmeyen duymayan kalmasın
Kazen abi şu linki herkese bildirim olarak atsan nasıl olur?
Herkese gitse en azından uyelerin vicdanına kalır gerisi.
Mesajı attım attım ...
Abi tamam tamam
Teşekkür ederim. Görmedim ben.
Kızma hemen
Henüz ilk 56.000 üyeye ulaştı mesaj. %8 u bitti yani : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?