- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eyraftaki sapiklardan bahsedip cocuklarin kiyafetlerine yorum yapmissiniz amabu sekilde cocuklari koruyamazsinjz.carsafa da soksaniz cam fanusa da koysaniz sapik zihniyet bi sekilde tahrik olur zaten.. Ki bu durum hic de yabanci gelmiyor kizlar![]()
kimse kimseye dar görüşlü demiyor zaten..
çocuğu çıplak bi şekilde de insan kalabalığına salmaktan bahsetmemiştim zaten.. kaldıki o çocuk zaten her ne olursa olsun çocuk...
hala anlaşılamadı sanırım ne demek istediğim.. o halde size iyi sohbetler...
aynen ben de...Anlamamis olabiliriz isterseniz aciklayabilirsiniz
Siz cocuk gibi gorseniz de cocuk gibi gormeyen cok insan var. Zaten bunlar icin kimyasal hadim gelsin cok istiyorum
Köpeğe bile tecavüz edilen şu dünyada bebekten çocuktan etkilenen insanımsıların var olması çok normal o yüzden annelerin çocuğumun özgürlüğü safsatasını bir kenara bırakıp çocuklarını gerçekten seviyorlarsa olası tehlikelere karşı maksimum önlemi almaları lazım. Bu da önce giyimle başlar.
Tecavuz etmeseler bile minicik cocuklara bakip iclerinden oyle seyler gecirmelerine katlanamiyorum..
benim kızım ona kısaetek yada şort giydirmeme izin vermez hayır anne ayıp diyor benim bile giymeme izin vermiyor. geçen gün gezmeye gittik kilotlu çorapları hepsi kirlilik te idi bende sadece kısa elbise altına da kısa şort giydirdim arabada ağlamaya başladı beni bu şekilde aradan indirmeyin marketten çorap aldırdı bize arabada giyip öyle indi sanırım çevre etkisi .bu arada 5 yaşını yeni bitirdi
Pardonda, bu pek gurur duyulacak birsey degildir. Bir cocuk o yaslarda kendi vucudu icin,kiyafetleri icin 'ayip' diye birsey bilmemesi lazim ya.
Ya bebek daha o, ne demek tayt icin aglamak??! Size kim bilir cok sirin gelebilir, özelikle cok muhafazakar iseniz fakat uzun vadede bu kiz psikolojik sorunlar yasar.
Ayrica pedofiller bikinin üstü giyilmismi,giyilmemisine bakmiyorlar. Isterseniz cocuga carsaf giydir, yine bir pedofil o cocuktan etkilenebilir. Nasil bir sapik, tecavüz etmek istiyen biri, herhangi bir kadini saplanti haline getirebiliyorsa, pedofillerde öyle.
Ondan dolayi ilerde kizim yada oglumun (pedofiller erkek cocuklarindanda etkileniyor) kiyafetini olup olmayan pedofiller göre ayarlamam. Kiyafetten daha cok önemli olan dikkat etmek. Mesela ben cocugumu o avm/marketteki oyun alanina yalniz birakmam. Yada sokakta yalniz oynatmam. Ve cocuguma erken yasta cinsel egitimi veririm. Yani mesela hic kimse (benden bababasindan felan haric ) vücüdünü elliyemez,özelikle genital bölgeyi felan diye anlatirim.
Cocuklari korkutarak büyütmemek gerek. Özgüvenli olmalari lazim ve bu dünyadan korkarak degil,nasil yasamali, kendini nasil savunmali diye ögretmek lazim.
Valla ben kendi cocugumu dolastirmam bu sapik zihniyetliler ozellikle boyle yerlere gidip izliyorlar gizlice fotograflarini videolarini cekiyorlar
Ay kiyamam o kuzucuga ya yazik onun saclari daha yumusacik ipek gibidir(
Korkutmaya gerek yok ki
Ben zaten savunmanin ogretilmesini soyluyorum ancak dedigim gibi cocugum olsa plajda cirilciplak dolasmasina izin vermem
Bu anne babalar tarafindan iyi niyetle yapilsa da baskasina sapik bi ziyafet cikartmam
Cocuklari kullananlari gordukce sinirleniyorum cunku
Ayrica pedofiller kiz cocuklarindan da etkilenebilir malesef
Üç yaşındaki bir bebeği çıplak görüp aklına kötü bir şey gelmeyecek biri olarak okurken çok tuhaf hissettim. Nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum söylediklerinde gayet haklısın bırak evladı bu sapıklar oldukça kedi köpeğimizi bile sakınmak durumundayız. Ama yine de ben üç yaşında bir bebek görsem şişman göbüşünü mıncırmak isterim sevimli haline gülerim falan. Birilerinin bundan tahrik olacağını bilmek çok üzücü ve rahatsız edici. Kaldı ki o yaştaki bir yavruda zaten cinsiyet kavramı gelişmemiştir diye biliyorum. İlkokul çağında bir çocuk olsa tamam ama iki üç yaşındaki bebeyi bu düşüncelerle giydirmek çok can acıtıcı. Onların masumluğına ne kadar ters..
Justim oyle yerlerde cocugun fotografini ceken ustu varken de ceker yokken de ceker. Ben de giydirmem 3 yasindaki cocuga ust. Cinsiyet kavramini tam olarak ne zaman ogreniyolar bilmiyirum 3ten sonra mi? Yani kendini tuhaf hissetmeyecegi zaman baglarim ustune bikinisini. Cocuk gozumun onunde olduktan sonra ona bir zarar veremedikten sonra fotografini da ceksin ama yakalarsam o telefon da denizi boylar.
Bizim sitede kadinlarin fotografini cekiyolar havuzda. Yani bebeye ust giydirmekle cozulmez diye dusunuyorum.
bu olayı sadece üstsüz çıplak olarak değerlendirmemek gerek , daha geçenlerde gördüm 10 yaşına bile gelmemiş kız çocuğu genç kadınların giydiği dar önleri yırtık kot şortlardan giymişti eğer kızın yüzünü görmeseydim genç bi kız sanırdım... o yaştaki çocuğun daha farklı kumaşlarda şhortlar giymesi daha uygun olmazmı...
bi düğün oluyo 5 6 yaşındaki çocuğa değişik saçlar makyajlar ne gerek var bu kadar şeye ben şahsen küçük bi çocuğa yakıştıramıyorum böyle şeyleri ilerde zaten fazlasıyla giyinicek yapıcak... etraf pislik dolmuş onların düzeleceği, yok olacağı yok ne yapalım biz de önlemimizi almamız lazım
BIRAKIN ÇOCUKLARI ÇOCUKLUKLARINI YAŞASINLAR...
kimyasal hadım ne kızAnlamamis olabiliriz isterseniz aciklayabilirsiniz
Siz cocuk gibi gorseniz de cocuk gibi gormeyen cok insan var. Zaten bunlar icin kimyasal hadim gelsin cok istiyorum
Üç yaşındaki bir bebeği çıplak görüp aklına kötü bir şey gelmeyecek biri olarak okurken çok tuhaf hissettim. Nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum söylediklerinde gayet haklısın bırak evladı bu sapıklar oldukça kedi köpeğimizi bile sakınmak durumundayız. Ama yine de ben üç yaşında bir bebek görsem şişman göbüşünü mıncırmak isterim sevimli haline gülerim falan. Birilerinin bundan tahrik olacağını bilmek çok üzücü ve rahatsız edici. Kaldı ki o yaştaki bir yavruda zaten cinsiyet kavramı gelişmemiştir diye biliyorum. İlkokul çağında bir çocuk olsa tamam ama iki üç yaşındaki bebeyi bu düşüncelerle giydirmek çok can acıtıcı. Onların masumluğına ne kadar ters..