• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pedofiller ve izmaritkum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence asıl sapıkça olanlar bakış açılarınız..
şu yazdığınız şeylerin dar pantolon giyen kadın tecavüzü haketmiştirden hiçbir farkı yok.
çocuğu denize haşemayla mı soksunlar pardon da?
normal olan şey denize bikiniyle veya mayoyla girmektir, bunu yapmayan aileler anormaldir.
nasıl ki sokakta bikiniyle gezilmez denize de başka bişeyle girilmez.
çocukların orasını burasını kapatmanız bu tür sapık insanların olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.
ya da tecavüz veya taciz sayısını da azaltmayacak.
yazdıklarınızın çoğu cahilce çünkü sorunun kaynağını bile anlayamamış sığ yorumlarla dolu burası.
adamlar hasta, yani tıbben hastalar, bilimsel olarak böyle bir hastalık var.
nasıl kanser, grip vs tedavi gerektiriyor bu tür insanların da tedavi olması gerek.
küçük çocuklara bakanlar pedofili ,e normal kadınlara bakanlar da sapık.
o zaman siz de denize bikiniyle girmeyin, ne farkı var allah aşkına?
pedofililer küçük çocuklardan tahrik oluyor diye sapık da
diğerleri büyük kadınların kıçına başına bakıp tahrik oluyor diye daha az sapık kategorisine mi giriyorlar size göre?
devletin çocukları ve kadınları koruyan politikaları olmadığı sürece
taciz ve tecavüzle ilgili ağır cezalar olmadığı sürece
böyle sapıklar tecavüzcüler pedofililer tedavi edilmediği sürece ne kadar kapanırsanız kapanın.
hiçbir şey değişmeyecektir, boşa burda atıp tutup kızına bikini giydirdi diye ailelere sallamayın.

sıgd
şu yazdığınız şeylerin dar pantolon giyen kadın tecavüzü haketmiştirden hiçbir farkı yok.
normal olan şey denize bikiniyle veya mayoyla girmektir, bunu yapmayan aileler anormaldir.
çocukların orasını burasını kapatmanız bu tür sapık insanların olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.
yazdıklarınızın çoğu cahilce çünkü sorunun kaynağını bile anlayamamış sığ yorumlarla dolu burası.
nasıl kanser, grip vs tedavi gerektiriyor bu tür insanların da tedavi olması gerek.
diğerleri büyük kadınların kıçına başına bakıp tahrik oluyor diye daha az sapık kategorisine mi giriyorlar size göre?
böyle sapıklar tecavüzcüler pedofililer tedavi edilmediği sürece ne kadar kapanırsanız kapanın.
hiçbir şey değişmeyecektir, boşa burda atıp tutup kızına bikini giydirdi diye ailelere sallamayın.
sıgda sizsiniz cahil de haddinizi bilin kimse burada normal demiyor

sıgd

sıgda sizsiniz cahil de haddinizi bilin kimse burada normal demiyor

ya sizinle burda çene yarıştırcak değilim..
kendi kendinize söylenin kendi kendinize dinleyin..
yazdıklarınız ortada işte..
zaten normal biri çıplak da olsa bi çocuktan tahrik olmaz..
demek ki etek giyen çocukların tahrik olunabilcek yerleri olduğunu düşünüyosunuz ki yazıyosunuz
böyle abuk subuk şeyler.

ya sizinle burda çene yarıştırcak değilim..
kendi kendinize söylenin kendi kendinize dinleyin..
yazdıklarınız ortada işte..
zaten normal biri çıplak da olsa bi çocuktan tahrik olmaz..
demek ki etek giyen çocukların tahrik olunabilcek yerleri olduğunu düşünüyosunuz ki yazıyosunuz
böyle abuk subuk şeyler.
yarıştırmayın zaten çünkü iade ettigim için yarıştıracak bir arena yok :KK66:

Dedigim gibi sıgda sizsiniz efendim saçma da

Hatta abuk subuk ve cahil de efenim :KK66:

haddinizi bilerek konuşun önce sonra dikkate alabiliriz sizi ancak.
bir de konuyu doğru düzgün okuyup yorumlayın.

Tamam isteyen çocuğunu çıplak salsın sokağa, plaja
Sonra psikolog hanım internete düşmüş diye vıyk vıyk ağlamazsınız oldu mu.
İyilik edip uyaranda kabahat.
Ne haliniz varsa görün
Yok cahilmiş, yok kara çarşafmış vs.

siz farkında olmasanız da çocukların açık giyindiği için pedofiliye maruz kaldığını söylüyosunuz.
böyle bişey yok.
başka bi arkadaş da yazmış aynı şeyi.
bi fikir atıyosanız ortaya önce araştırın.
pedofili olan kişi bi çocuktan tamamen giyinikken de etkilenebilir.
buyrun araştırın.
insanlar sizinle aynı şeyi düşünmüyor veya yanlış bildiğiniz şeyi size izah ediyorlar diye bu şekilde konuşamazsınız.

siz farkında olmasanız da çocukların açık giyindiği için pedofiliye maruz kaldığını söylüyosunuz.
böyle bişey yok.
başka bi arkadaş da yazmış aynı şeyi.
bi fikir atıyosanız ortaya önce araştırın.
pedofili olan kişi bi çocuktan tamamen giyinikken de etkilenebilir.
buyrun araştırın.
insanlar sizinle aynı şeyi düşünmüyor veya yanlış bildiğiniz şeyi size izah ediyorlar diye bu şekilde konuşamazsınız.

"Ilk olarak plajlarda cocuklari kucuk diye ciplak yani mayosuz bikinisiz gezmesine musaade edenler var ancak etraf boyle pedofil kayniyorken o cocuklari gordukce ben tedirgin oluyorum. Belki biz onlara kucuk gozuyle bakiyoruz ama etraf sapik kayniyor. Daha dikkatli olmamiz gerekmez mi"

mesaj bu buyurun okuyun

beni de polemiğe çekmeye uğraşmayın. edepli konuşun artık.

bir şeyi de araştırmaya ihtiyacım yok. ben bunun üzerine okudum zaten

"Ilk olarak plajlarda cocuklari kucuk diye ciplak yani mayosuz bikinisiz gezmesine musaade edenler var ancak etraf boyle pedofil kayniyorken o cocuklari gordukce ben tedirgin oluyorum. Belki biz onlara kucuk gozuyle bakiyoruz ama etraf sapik kayniyor. Daha dikkatli olmamiz gerekmez mi"

mesaj bu buyurun okuyun

beni de polemiğe çekmeye uğraşmayın. edepli konuşun artık.

bir şeyi de araştırmaya ihtiyacım yok. ben bunun üzerine okudum zaten

eee ben ne söylüyorum peki?
okuduğunuz şey "pedofililer bikinili küçüklerden tahrik oluyor" mu?
eğer buysa yanlış okumuşsunuz çünkü dediğim gibi öyle bişey yok.
ben kimseyi polemiğe çekmeye çalışmıyorum sadece kendi fikrimi söyledim.
sizinkiyle ters düşüyo diye polemik yaratan sizsiniz.
insanlara yanlış fikirler aşılıyosunuz, araştıracak değilim diyosanız bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup burda onlarca kişiyi etkilemeyin.

eee ben ne söylüyorum peki?
okuduğunuz şey "pedofililer bikinili küçüklerden tahrik oluyor" mu?
eğer buysa yanlış okumuşsunuz çünkü dediğim gibi öyle bişey yok.
ben kimseyi polemiğe çekmeye çalışmıyorum sadece kendi fikrimi söyledim.
sizinkiyle ters düşüyo diye polemik yaratan sizsiniz.
insanlara yanlış fikirler aşılıyosunuz, araştıracak değilim diyosanız bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup burda onlarca kişiyi etkilemeyin.

tamam pıtırtay :KK53:

ahaha justcum demek istedigini ben diyeyim ''MAYOSUZ VE BİKİNİSİZ '' demişsin abla mayolu bikinili anlamış..

nasıl anlarsa anlasın uğraşamıcam artık :27:
iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler

anlatıcam ya tatilde bana bir telefon geldi bununla ilgili ailenin birini tehdit ediyormuş internete koyucam diye sapığın biri ve koymuş da şimdi davaları var al başına belayı. döner dönmez onlarla görüşücem

isteyen çıplak salsın sokağa aklıma geldi uyardım

(ve evet plajda çıplak gezerken çekmiş adam, hadi öptüm herkesi)

Kısacık etek giyen ya da plajda tamamen çıplak dolaşan bir kadın nasıl normal cinsel anlayışı olan bir adamı tatmin ediyorsa,aynı şeyin çocuk versiyonu da pedofilleri tatmin eder,evet giyinik bir çocuk da tatmin nesnesi olabilir,ama çıplak bir çocuk daha tahrik edicidir pedofiller için.Ayrıca arkadaşlar bikiniye bir şey dememiş,tamamen çıplak sokulmasın diyorlar,çocuğun anadan doğma denize sokulması ona da saygısızlık zaten.

Kısacık etek giyen ya da plajda tamamen çıplak dolaşan bir kadın nasıl normal cinsel anlayışı olan bir adamı tatmin ediyorsa,aynı şeyin çocuk versiyonu da pedofilleri tatmin eder,evet giyinik bir çocuk da tatmin nesnesi olabilir,ama çıplak bir çocuk daha tahrik edicidir pedofiller için.Ayrıca arkadaşlar bikiniye bir şey dememiş,tamamen çıplak sokulmasın diyorlar,çocuğun anadan doğma denize sokulması ona da saygısızlık zaten.

bir de geçen gün kız bikinisi giydirilmiş oğlan çocuğu gördüm ilk aklıma cinsel kimlik karmaşası geldi :KK53:
herkes ay abla falan diyodu :KK53:

ahaha justcum demek istedigini ben diyeyim ''MAYOSUZ VE BİKİNİSİZ '' demişsin abla mayolu bikinili anlamış..

yoo ben gayet de doğru anladım.
ya burda söz konusu el kadar çocuk mayolu bikinili olsa ne olur allah aşkına?
pedofili olan adam giyinikten de tahrik olur mayoludan da çıplaktan da.
bunun nesini anlatamadım?

yoo ben gayet de doğru anladım.
ya burda söz konusu el kadar çocuk mayolu bikinili olsa ne olur allah aşkına?
pedofili olan adam giyinikten de tahrik olur mayoludan da çıplaktan da.
bunun nesini anlatamadım?
Pedofiller çocuklardan tatmin olurlar.Nasıl normal heteroseksüel insanlar olgun kadınlardan tatmin oluyor öyle..Ama nasıl bu normal adam giyinik bir kadından çok çıplak bir kadını tercih ederse pedofiller de giyinik bir çocuktan çok çıplağını tercih ederler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X