• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pedofiller ve izmaritkum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak hala anlamamış :)) Yahu be ptirtay mayosuz bikinisiz diyor ahaha :-)

ya sizin gibiler bugüne kadar herşeyi doğru anlayıp uyguladığı için etraftaki sapık sayısı hergün artıyo zaten
ben ne diyorum sen ne diyosun
böyle bi konudan bahsederken neşen gayet yerinde maşallah.
bi de duyarlıymış gibi burda vıdı vıdı iç boş laflar.
buraya uzun süredir girmiyodum
iyice çingene muhabbetine dönmüş herşey kimse insan gibi fikrini bile söyleyemiyo senin gibi lüzumsuzlar yüzünden.
ban yicek olmak da umrumda değil.
gerçekten lüzumsuz ve içi boşsun konuşmak için konuşuyosun sadece.
dilerim site senin gibilerden bigün temizlenir.
bye.

ya sizin gibiler bugüne kadar herşeyi doğru anlayıp uyguladığı için etraftaki sapık sayısı hergün artıyo zaten
iyice çingene muhabbetine dönmüş herşey kimse insan gibi fikrini bile söyleyemiyo senin gibi lüzumsuzlar yüzünden.
bye.
ya ne olacağıdı okuyup aglayacak mıyım seni :-)

sana da bye ablağğ

bye.
ya sen böyle herkesin aynı fikirde olduğu başlıkta nasıl polemik çıkardın?

ya ne olacağıdı okuyup aglayacak mıyım seni :-)

sana da bye ablağğ

konuyu yorumlarken yazdığın şeyler aslında konuyla ne kadar alakasız bi tip olduğunu ortaya koyuyo zaten
burda senin gibi belli tipler var yıllardır içi çürümüş bişey bilmeyen ama laf olsun diye yazıp duran ve insanları kışkırtıp sinirini bozan.
hee ağlıyo musundur onu bilemem ama ağlanacak haline gülüyosun orası kesin.

konuyu yorumlarken yazdığın şeyler aslında konuyla ne kadar alakasız bi tip olduğunu ortaya koyuyo zaten
burda senin gibi belli tipler var yıllardır içi çürümüş bişey bilmeyen ama laf olsun diye yazıp duran ve insanları kışkırtıp sinirini bozan.
hee ağlıyo musundur onu bilemem ama ağlanacak haline gülüyosun orası kesin.
ablağğ en son byeleşmiştik good morning yapmanın ne alemi varküne ?

herkes yok mayo giymesin çıplak gezmesin demiş iyide esas pedofiller ağırlıkla aile içinden çıkıyor söylemesi zor ama öz babasının tecavüz ettiği çocuklar var yani giyim keşke çözüm olsa. :(

Hayır hepimiz muhitine göre, tatil beldesi dışında,ortama uygun şekilde giyinmiyor muyuz ? Minimizi, dekoltemizi ona göre ayarlamıyor muyuz ? Tarlabaşı'nda kıçında etekle gezebiliyorsan gel burada üçüncü dünya ülkesi mi burası özgürlük var de...Yırtmaçlı eteğimle Karaköy'de neler yaşadım eşim yanımdaydı tövbe ettim giymeye...

Daga üç ay olmadı ablasını vermediler diye akrabası 6 yaşındaki Gizem'i yakarak öldürdü. Anne tedbirli olamaz mıydı çocuk sokakta oynuyormuş anne de pazardaymış... Hepimiz dikkat etmek durumundayız, paranoyak olmadan. Çocuğu streç filme sarıp kuma gömelim demiyoruz ama tedbirli olmak ne zamandan beri kötü oldu ki ?

Just'ı bilmesem bağnaz biri bu derim ama biliyorum neden bu konuyu açtığını. Bilinçlenmesi yüzyıllar sürecek bir toplumuz ona üzülüyorum ben esas....

ben bazı annneleri anlayamıyorum. geçen sene çıralıda denize giriyoruz. yüzerken kıyıda bir anne. kızı inanın ben deyim 8 siz deyin 9 yaşında.
kadın kızın bikinisini herkesin gözünün önünde çıkardı. altınıda. etrafa baktım şöyle. erkeklerde var. hemen yanına yüzdük arkadaşımla. dedim napıyorsunuz. pedofili denen şeyden haberiniz varmı. erkek var. burada tam deniz önünde herkesin ortasında bunu neden yapıyorsunuz. kadın hiç düşünmedim bunu dedi.
nasıl düşünmezse artık.

Hayır hepimiz muhitine göre, tatil beldesi dışında,ortama uygun şekilde giyinmiyor muyuz ? Minimizi, dekoltemizi ona göre ayarlamıyor muyuz ? Tarlabaşı'nda kıçında etekle gezebiliyorsan gel burada üçüncü dünya ülkesi mi burası özgürlük var de...Yırtmaçlı eteğimle Karaköy'de neler yaşadım eşim yanımdaydı tövbe ettim giymeye...

Daga üç ay olmadı ablasını vermediler diye akrabası 6 yaşındaki Gizem'i yakarak öldürdü. Anne tedbirli olamaz mıydı çocuk sokakta oynuyormuş anne de pazardaymış... Hepimiz dikkat etmek durumundayız, paranoyak olmadan. Çocuğu streç filme sarıp kuma gömelim demiyoruz ama tedbirli olmak ne zamandan beri kötü oldu ki ?

Just'ı bilmesem bağnaz biri bu derim ama biliyorum neden bu konuyu açtığını. Bilinçlenmesi yüzyıllar sürecek bir toplumuz ona üzülüyorum ben esas....

zaten ilk mesajıma da yazdım neden açtığımı

kapalı giyinmek (ki bu konuda mayo giymek!!) önlem almak hiç gerekli değil çünkü ve bunu bağnazlıkla bağdaştırabilecek insanlara daha da bir şey demiyorum hadi özgürsünüz hurra.

ben bazı annneleri anlayamıyorum. geçen sene çıralıda denize giriyoruz. yüzerken kıyıda bir anne. kızı inanın ben deyim 8 siz deyin 9 yaşında.
kadın kızın bikinisini herkesin gözünün önünde çıkardı. altınıda. etrafa baktım şöyle. erkeklerde var. hemen yanına yüzdük arkadaşımla. dedim napıyorsunuz. pedofili denen şeyden haberiniz varmı. erkek var. burada tam deniz önünde herkesin ortasında bunu neden yapıyorsunuz. kadın hiç düşünmedim bunu dedi.
nasıl düşünmezse artık.

demeseydin keşke bak ben dedim cahil oldum, sapık oldum kara çarşafçı oldum :27:

zaten ilk mesajıma da yazdım neden açtığımı

kapalı giyinmek (ki bu konuda mayo giymek!!) önlem almak hiç gerekli değil çünkü ve bunu bağnazlıkla bağdaştırabilecek insanlara daha da bir şey demiyorum hadi özgürsünüz hurra.

Hurraaa ben fora ettim etekleri just adam katil olursa sebebi sensin :KK53::KK53::KK53:

demeseydin keşke bak ben dedim cahil oldum, sapık oldum kara çarşafçı oldum :KK53:
bence çok doğru bir konuda uyarı yapıyorsun cnaım.
eğitimin de bu yöndeymiş anladığım kadarıyla.
öncelikle çocuklarımızın bedenine ve kişiliğine saygı duyacağız.
pedofili hakkında derin bir bilgi sahibi değilsem de bir arkadaşın yazdığı üzere
yetişkin bir bireyin çıplka birinden tahrik olması ile bir pedofilin çıplak bir çocuktan tahrik olabileceği de ortada ne yazık ki.
salt çıplaklık değil elbet pedofilleri harekete geçiren.
ama bu önemli bir tahrik noktası ve kesinlikle anne baba olarak ta dikkat etmemiz lazım.
çocuklarımıza da kendilerini korumayı öğretmemiz lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X