Pek De Dert Değil Ama...

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar dediğim gibi pek dert değil ama bir iç döküş sanırım.Televizyona bakıyorum sürekli abuk subuk diziler.Aşk,entrika,bir erkeği paylaşamayan iki kadın...Tamam belki sizler de izliyorsunuzdur, herkesin zevki tabii ama benim dizilerden anladığım genel profil bu.Mesela eskiden çocuklar için de diziler vardı,hiçbiri yok artık.Selena vardı,Sihirli Annem vardı,Acemi Cadı,En İyi Arkadaşım vs.vardı Tamam bunlarda doğaüstü unsurlar vardı ama en azından çocuk masumiyetini koruyorlardı.Sizlerin de fikirlerinizi almak isterim.

Ben dizi izlemeyeli yıllar oldu diyebilirim.. Zaten farkındaysanız yayından hepsi kalkıyor kısa sürede insanlarda artık eski yıllardaki gibi tutkunu değil tv'nin diye düşünüyorum

Koca koca insanlar selena mı izleyelim

Avrupa yakası falan deseniz neyse de saydıklarınız çocuk dizisi zaten.

Eski bölümlerini internetten izleyebilirsiniz. Ben çok sıkıldığımda avrupa yakası izliyorum çok iyi geliyor :)

Dizi izlemiyorum.Zaten genelde konular birbirinin aynı.burda takılıyorum zaman geçiyor.ne ararsan var burda :)

Arz talep meselesi

Ben de Behzat Ç'mi özledim. Sonracigima Kanit vardi.

Çocuk dizileri de dahil bütün diziler saçmadır.
Beyin öldürür . Nefret ediyorum dizilerden.
Küçükken izlediğim Çocuk dizileri içinde ayrı pişmanım.
Selena vs gibi diziler aslen çocukların başlarına gelen zorluklarla baş etmek yerine kaçmayı öğretiyor zeka geriletiyor.

Selena izleyin demedim.Yetişkin insanlar için uygun değil tabii ki.Sadece söylemek istediğim eskiden çocuklara da yönelik böyle dizilerin olduğu.Ve eskiden bu kadar entrikalı saçma dizilerin olmadığı.

Jet sosyeteyi bekliyorum dört gözle mesela:) ama tabi ki izlediğim diziler var.. Sanki diziler olmasa aldatma,şiddet vs. yoktu.. Ben de bu fikri anlamıyorum.. Koca koca insanlar aldatmanın şiddetin varlığını dizilerden öğrenip mi yapıyor sanki.? Çocuklar zaten izlemesin o saatte tv.. Uyusun..

Hayır aldatma vs.değil.Dizilerde hep bas bas bağıran ve bir erkeği paylaşamayan iki kadın profili var.Hep erkekler vazgeçilmez,kadınlar onlar için hemcinsleriyle didişir.Aşılamak istedikleri bu sanırım.

Kusura bakmayin ama o dizilerde cocuk dizileri..

Ben de Cennet Mahallesine sarmıştım, youtube'da tüm bölümlerini izledim
Ben de şey fark ettim. Dizilerde başrol güzel, yakışıklı. Estetikli burun, kalın dudak, boya küpü bir surat. Hepsi bana aynı kişi gibi geliyor ve diziden haz alamıyorum.Hepsi ajanstan çıkma tipler flash tv tadında oyunculuk performansı. Nerde o eski oyuncular
Hepsinin konusu aynı, aşırı zengin hayat holdingler, yalılar. Kimin eli kimin cebinde o bununla şu onunla yatıyor kalkıyor entrikalar
Belgesel iyidir

Haklisiniz bende izlemiyorum kendimi bildim bileli hic öyle oturayimda dizim baslayacak modunda olmadim. Suana kadar 2-3 tane olmustur izledigim o da her bölüm degil cok ara ara. Banada cok klise geliyor hep ayni seyler, o gecislerdeki yavaslik falan sikıliyorum. Bazilari her bölüm kacirmadan agzi acik izliyor sasiriyorum ne anliyorlar diye. Saygim var ama tabi izleyen izler izlemeyen izlemez. Görüs belitmek istedim...

Hayır aldatma vs.değil.Dizilerde hep bas bas bağıran ve bir erkeği paylaşamayan iki kadın profili var.Hep erkekler vazgeçilmez,kadınlar onlar için hemcinsleriyle didişir.Aşılamak istedikleri bu sanırım.
Evet o konuda haklısınız..

Dizilerde mantık aramamak lazım .adı üstünde kurgu..

Yabancı dizid DARK..izleyin diyorum başka da bir şey demiyorum.. Konusu çok mükemmel..Ve almanlar iyi iş çıkarmış... O kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…