SE-LE-NA selena selenaKoca koca insanlar selena mı izleyelim
Avrupa yakası falan deseniz neyse de saydıklarınız çocuk dizisi zaten.
Eski bölümlerini internetten izleyebilirsiniz. Ben çok sıkıldığımda avrupa yakası izliyorum çok iyi geliyor :)
Selena izleyin demedim.Yetişkin insanlar için uygun değil tabii ki.Sadece söylemek istediğim eskiden çocuklara da yönelik böyle dizilerin olduğu.Ve eskiden bu kadar entrikalı saçma dizilerin olmadığı.Koca koca insanlar selena mı izleyelim
Avrupa yakası falan deseniz neyse de saydıklarınız çocuk dizisi zaten.
Eski bölümlerini internetten izleyebilirsiniz. Ben çok sıkıldığımda avrupa yakası izliyorum çok iyi geliyor :)
Hayır aldatma vs.değil.Dizilerde hep bas bas bağıran ve bir erkeği paylaşamayan iki kadın profili var.Hep erkekler vazgeçilmez,kadınlar onlar için hemcinsleriyle didişir.Aşılamak istedikleri bu sanırım.Jet sosyeteyi bekliyorum dört gözle mesela:) ama tabi ki izlediğim diziler var.. Sanki diziler olmasa aldatma,şiddet vs. yoktu.. Ben de bu fikri anlamıyorum.. Koca koca insanlar aldatmanın şiddetin varlığını dizilerden öğrenip mi yapıyor sanki.? Çocuklar zaten izlemesin o saatte tv.. Uyusun..
Kusura bakmayin ama o dizilerde cocuk dizileri..Merhabalar dediğim gibi pek dert değil ama bir iç döküş sanırım.Televizyona bakıyorum sürekli abuk subuk diziler.Aşk,entrika,bir erkeği paylaşamayan iki kadın...Tamam belki sizler de izliyorsunuzdur, herkesin zevki tabii ama benim dizilerden anladığım genel profil bu.Mesela eskiden çocuklar için de diziler vardı,hiçbiri yok artık.Selena vardı,Sihirli Annem vardı,Acemi Cadı,En İyi Arkadaşım vs.vardıTamam bunlarda doğaüstü unsurlar vardı ama en azından çocuk masumiyetini koruyorlardı.Sizlerin de fikirlerinizi almak isterim.
Evet o konuda haklısınız..Hayır aldatma vs.değil.Dizilerde hep bas bas bağıran ve bir erkeği paylaşamayan iki kadın profili var.Hep erkekler vazgeçilmez,kadınlar onlar için hemcinsleriyle didişir.Aşılamak istedikleri bu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?