Daha çok erken bence.Allah korusun,biraz daha bekleyin.6.aydan sonra alırsınız.Zaten 2.bebek olunca çok da eksiği yoktur.Hele bir cinsiyetini öğrenin
evet ilk cocugumdan kalan ve ortak renkler olan bur sürü kiyafet sakladım.
ama yinede yeni şart

teşekkürler yorumun için.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın:)
Bizim buralarda bebek için erken alışveriş yapılaz derler, bence siz de yapmayın...
amin sağol.
teşekkür ederim yorumun için canım
genelde 4 aydan sonra alınır derler. şimdi ilk evladın kızdır ona göre almayacakların vardır yada bekledıgın bebek erkektir ona göre eksiklerin çıkacaktır. Cinsiyetini öğren en azından derim
çok fazla eksik yok.
ama dedimya yinede yeni şeyler gerekli.
birde ben yeni nevresim takımları falan yaptırmayı düşünüyorum.
hani diyorum en azından yatak takımını falan halletsem.
Bence alışveriş yerine kenara bir küçük altın atabilirsiniz. Sonra her türlü faydası olur o birikimin.
bu çok iyi bir fikir.ama benim kocaya dibde ki altın batıyor anacim
32. haftamdayım ve daha hiç bir şey almadım. hastane çantam bile hazır değil. Annem bi hastane çıkışı aldı. Kayınvalide ve annem bişeyler örüyor alıyor ama yatak nevresim küvet bez bebeğe dair hiç bi eşya yok. Para olsun hepsi bi günde alınır ne dert ediyorsun. Daha çok erken.
canım sende çok geç kalmissin

evet para olunca bir günde olacak şeyler ama.dedim ya canım
hepsini bir arada yapamam.biraz dardayiz
annecim hamileyken 4 aylık gibi her şeyi hazır etmiştik, erken doğum riski vardı ilerleyen dönemde hep yatması gerekecekti. Herkes 4 aydan sonra başlayın diyor artık. O zamana kadar hem bebeğin cinsiyeti kız mıydı erkek miydi soru işareti artık tamamen kalkmış oluyor heralde. Hem de 3,5 aydan itibaren falan düşük gibi riskler en aza iniyor herhalde. Azcık daha bekleyin yapın alışverişinizi gönlünüzce. İleri dönemlerde stres yaşamayın :)
evet haklısın
Ben iki cocugumda da 30 haftadan sonra basladimugursuzluk getirir diye yani oyle derler
böyle hurafelere çok inanma canım yaa.
Ben 27 haftalık hamileyim canım. Bebeğin en gerekli eşyalarını 5-6 hafta önce almıştım. Hastane çıkışı battaniye gibi temel şeyleri. Iyi ki de almışım şimdi erken doğum riskim var çıkıp uzun süre yürümem yasak. Bence çok ertelenmemeli. 16-20 hafta arası abartmadan bişeyler al derim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım ben herzaman olmayacak şeyi bile düşünürüm.(erken doğum olur vs)olmayacak şeyde değil aslında
birde benim bir cocugum daha var onunla alisverise gitmek zulüm gibi
bazen tek iken çıkabiliyorum.ancak o zaman birer birer birşeyler alabilirim...
haa birde sadece bebek için değil.banada lazım
emzirme atleti vs.