• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pek dert sayilmaz ama

enerji iceceklerinden vazgecmeye bak. Benim bir arkadasimda bu icecegin hastasi oldu. Hatta kahvaltida bile iciyor, tiryakisi oldu...Oda simdi birakmaya calisiyor... Sagliga gercektende cok zararli...

ictigimde dunya benim oliuyor sanki ama 2 ictigimde kendimi kotu hissediyorum

Canım, hadi kiloyu falan geç, bu içeceklerin fazlasının sağlığa (özellikle kalbe) ne kadar zararlı olduğunu bilmiyor musun? Bir çok ülkede zaten yasaklanmış durumda, içindeki maddelerden dolayı. Bence sen kilodan önce sağlığını düşün.. hani arada bir hepimiz tüketiyoruz ama sen naaptın be güzelim.. günde 2 tane.. ne içersen iç günde 2 tane sağlıklı değil ki.

dogruu ya her gun bitaneiciyorum ama bugun icmicem sistimya birde fazla ictimmi kotu hissediyorum

keşke yaptığı tek şey kilo olsa.Enerji içecekleri kalp ritmini bozuyor,bu kanıtlandı.Düzenli bu içeceği içenlerle kalp hastaları üzerinde bir deney yapılmış ve iki grubun da kalplerinde belirgin fark gözlenmemiş.Ayrıca kafein oranı çok yüksek

dogru cunku ictigimde hemen carpinti basliyor

gıda teknikeri bir arkadaşım onların içinde dana spermi var dedi..bileşenlerinde varmış..asıl enerjiyi veren maddeymiş..onu duyana kadar sadce 1 kere içmiştim..duyduğum an tiksindim nefret ettim ağzıma bile sürmedim..belki sende iğrenir içmezsin diye söyledim :(

gıda teknikeri bir arkadaşım onların içinde dana spermi var dedi..bileşenlerinde varmış..asıl enerjiyi veren maddeymiş..onu duyana kadar sadce 1 kere içmiştim..duyduğum an tiksindim nefret ettim ağzıma bile sürmedim..belki sende iğrenir içmezsin diye söyledim :(

bunu cok duyodumdaa ne alaka diyodumm nebilimm

ben enerji icecegi icmeden önce ve ictiktan sonra tansiyonumu ölctüm
tansiyonu arttiriyor cok zor birsey degil onu birakmak
ben bir aydir bir kutu bile icmedim

Back
X