- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.097
Merhaba kısaca anlatacağım.Biz eşimle 3 yıl önce anlaşmalı boşandık .bu süreç benim için çok zordu.Cocugumun velayeti fiilen bana verildi.ben bu evde yaşamaya çalıştım ama babası gitmedi evden.bir süre gitti ama geri geldi yalnız yasayamadigi için. bunalima girdim yanlış insanlar hayatıma soktum.(Asla eve ya da oğluma özel hayatımi yansitmadim)ve o evden ben ayrılmak zorunda kaldım.otellerde kaldim.istemedigim yerlerde calistim.alkol belasına bulastim. oglumdan ayrı kalmanın acısını unutmaya çalışıyordum .Tedavi görüp alkolü bıraktım. O evde yasarkan eski eşim tarafindan hakarete ve cinsel tacize maruz kalıyordum.Ve yine bu evdeyim .Oğlum su an 13 yaşında.Lutfen evden git dedim babasına ben oğlumla kalayım dedim.bu evde oturma hakkın yok dedi.Hukuken yok evet .şimdi tekrar başka bi hayat kurma çabasına düştüm. ayrı eve cikicam ama oğlumu hergun görmek isterim.kalbim çok acıyor.bana oğlumla o evde yaşam hakkı vermiyor.
Sizce 13 yaş benim yokluğumdan ayrı evde olmamdan etkilenir mi ?oğluma yakın bir evde oturacağım .
Sizce 13 yaş benim yokluğumdan ayrı evde olmamdan etkilenir mi ?oğluma yakın bir evde oturacağım .