bende sarı olanı kullanıyorum .. saclarım uzun ve röfleli ..SWARSKOP bile kullandım ama hiç biri sarı ipek gibi sonuç vermedi .. banyoda sacım için küçüçk leğen var ona su koyuyorum ve ipek sacımı ona sokuyorum sorada yandan döküyorum saç dibime gelmiyor cook memnunum ..
Ben de yeşilini kullanıyordm kremin çok memnundum ama heryerde olmuyo yeşili nedense. Şimdi kırmızısını aldım deniycem bakalım ama çok bi fark olcağını sanmıyorum. Kuaförüm hangi kremi kullandığımı sordu ben de ipek dedim en iyisini yapıyorsun dedi. Diğerleri çok konsantre oluyor onların sulandırılıp kullanılması gerektiğini düşünüyorm dedi. Bence de haklı ben memnunum hem daha fazla ve daha ucuz..
hemen hemen her rengini kullandım sarısı ve kırmızısı çabuk yağlandırdı yeşilide fena değil ama favorim mor:sm_cool: fakat annemin saçı röfleli oda en çok sarısından memnun kaldı birde bimde satılan bir saç kremi var 3 ytl civarı elegandı adı sanırım onuda çok beğenmiştim acayip yumuşatmıştı saçlarımı
ben yıllardır ipek saç kremi kullanıyorum gercekten pahalılardan hiçbi farkı yok.en cok mor olanı seviyorum cok güzel kokuyo parfüm gibi.ama yeşil kırmızı sarı hepsini kullanıyorum ve tavsiye ediyorum cnm.
Yeşil ve kırmızı renkte olanını kullandım memnunun,yağlandırma yapmadı.zaten hiçbir saçkremi saç diplerine sürülmez.Fiyatı da oldukça makul ve çok uzun süre gidiyor.Yeşil olanının(aloe vera lı)kokusu özellikle çok güzel
Evet bende morunu kullandım,pantene,gliss,elseve kullandım. Ama zaten hangi krem olursa olsun diplere sürüldüğünde yağlanma ve kepek yapar bunu öğrenin artık kızlarr:ecrin_bebek:
Benim saçlarım ince telli ve yağlıydı. Cilt için hap kullanıyorum o nedenle saçlarım kurudu, sertleşti, kolay taranmaz oldu bir de elektrikleniyor ıpek kullanmak istiyorum acaba uygun mudur saç cinsim için?
ben de bir süre önce sarı olanını aldım gayet memnun kaldım. zaten şampuanım da ipek, ama içine sarımsak atıyorum =) inş bu sefer şampuanımı bulmuşumdur bıktım her seferinde başka şampuan kullanmaktan...
neyse bu sarı kremden memnunum bitince de mor olanı alıcam oda güzelmiş =)
geçen yıl kullanıyordum memnundum.bu yıl aldım resmen kafama boca ettiğim halde saçlarıma hiçbi yumuşaklık vermedi.o olmadı die morunu aldım oda aynısı..şimdi hobby kullanıyorum memnunum..