PEKİ AMA NE ZAMAN? :(

Nutla

Güneşi zaptedeceğiz,güneşin zaptı yakın ✌
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
2.881
2.227
448
33
merhabalar hanmlar bu topiği hamile kalmak isteyen,bunun için mücadele eden etrafta herkes hamile kalırken kendisinin bu mutluluğu ne zaman tadacağını merak eden bizler için açtım.ben 2. çocuk çabasındayım ve 10 aydır uğraşıyorum.bi ara her ay belirti yaşamaktan bunalıma girmiştim.eminim ki senelerdir uğraşan hala sonuç alamayanlarda var aranızda.biz bu mutluluğu tadacağımıza inanıyoruz:110::110::110: peki ama ne zaman tadacağız???gelin burada dert ortağı olalım birbirimize,hiç tanımadığımız halde umut olalım birbirimize.kimbilir belki en çok buna ihtiyacımız vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar hanmlar bu topiği hamile kalmak isteyen,bunun için mücadele eden etrafta herkes hamile kalırken kendisinin bu mutluluğu ne zaman tadacağını merak eden bizler için açtım.ben 2. çocuk çabasındayım ve 10 aydır uğraşıyorum.bi ara her ay belirti yaşamaktan bunalıma girmiştim.eminim ki senelerdir uğraşan hala sonuç alamayanlarda var aranızda.biz bu mutluluğu tadağımıza inanıyoruz:110::110::110: peki ama ne zaman tadacağız???gelin burada dert ortağı olalım birbirimize,hiç tanımadığımız halde umut olalım birbirimize.kimbilir belki en çok buna ihtiyacımız vardır.

Ben de sizin gibiyim, uzun süre ikinci bebeği istemeyen ben şimdi resmen gün sayıyorum gebelik testleri yapmak için.. Ilki nasıl olmuş hala inanamıyorum Meğerse hamile kalmak zor işmiş.. İnşallah çok bekletmez bizi meleklerimiz..

hiç sorma ben kızıma hamile kalınca amaaan ne zaman istersem olur ikinci demiştim.ama öyle değilmiş işte :(

Demek ki daha zamanı değil dıyor beynım ama kalbim bunu dinlemiyor.. Ikisi Arasında kaldım

elbette rabbm zamanını bilir,ne zaman nerede o kısmet.amam herkes hamile kalırken bu mutlulugu tadarken bn hep eşime o mujdeyi verecegm anın hayalini kuruyorm

bide bnm 2. evliliğim.kızım ilk esmden bu esim hiç evlilik yapmamş.bi evlat vermek konusunda sabırszm bu yuzden.bnm kızımı bu kadar benmsemş bu kadar sahplenmş bi insan bi bebek daha cok guzel olur.

siz ne zamandr ugrasmaktasınız?

inşallah bir an önce verirsiniz eşinize o güzel haberi.. Bizimle adam akıllı 6. Ayımız dıyebılırım önceleri tatlı bır heyecan gıbıydı beklemek ama artık çok sıkıldım Reglim bıttıkten sonra bır umut doluyorum bu sefer olacak dıye sonra beklemeler filan.. Şimdiki gibi regl tekrar yaklaşırken de bı duygusallık, karamsarlık.. Bunaldımm

inşallah bir an önce verirsiniz eşinize o güzel haberi.. Bizimle adam akıllı 6. Ayımız dıyebılırım önceleri tatlı bır heyecan gıbıydı beklemek ama artık çok sıkıldım Reglim bıttıkten sonra bır umut doluyorum bu sefer olacak dıye sonra beklemeler filan.. Şimdiki gibi regl tekrar yaklaşırken de bı duygusallık, karamsarlık.. Bunaldımm
zor durumlar.ben ilk zamanlar iyiydm.sonradan her belrtiyi gbeliğe yormaya basladm.hep husran hep husran :(

İnşallah bu ay olur dıyecegım ama regl olacak gıbıyım daha üç gün Olmasına rağmen hissediyorum, umarım siz ii haberler alırsınız bu ay

İnşallah bu ay olur dıyecegım ama regl olacak gıbıyım daha üç gün Olmasına rağmen hissediyorum, umarım siz ii haberler alırsınız bu ay
yok bnm başıma gelenler hem trajik hem komik bu ay.yani pişmş tavugun basına gelmez

ben bu ay 3 gün geckme yasadm ki hiç olmaz,erkene atar ama ileri atmaz.nyse hamıleym derken 3. günün snunda adet oldm.adetm her zaman ki gbi 3 gün kanama 4. gün akıntı seklnde oldu ve btti.ama sonra
4 gün daha üstüne toz pembe akıntı yasadm.gunde bi iki kez oluodu lekelenme gbi.sag kasıgımda da gergnlk var bazen solda batma oluo ama genelde sağda bi acayplik var.üstelk yaptgm produktor marka erken gebelk testi pozitif vermşti.adetten 4 gün öncesnde sonuc verıomuş ben geckmede olunca yaptm pozitifti. :(

Kan testi yaptırsanız
dr gtmeyi düşünüyorum ama hep erteliyorum kaç gundur.17 snde adet oldum iki gun oncesine kdar hala lekelenmem oluodu.gtcem gtcem diyorum ama hiç bşeye hevesm yok.belki üstüne gördün diolar kanaması olupta hamıle olanlar oluomus.aslnda karnmda buyudu ama hiç umudum yok.hevesm oyle kırıldı ki merakta etmiyorm :(

dur test duruo resmini ataym

Başka zamanlarda baska marka testlerde yapsanız , gerçi her halükarda doktora gıtmek ya da kan testi yaptırmak daha güvenılır

Boyle

Eklentiler

• 20150726_000946.webp
    20150726_000946.webp
    18 KB · Görüntüleme: 133
Back
X