Doğuma Hazırlık Peki Bebeğinize Ne İsim Koyardınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PINARnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
61
0
86
Diğer
:nazar:
Hamile olanlar, anne adayları küçük meleğinize ne isim koymayı düşünüyorsunuz (Kız-Erkek) ayrıca anneler bebeğinizin ismi ne .....
:nazar:gelin bebek isimlerini paylaşalım...

kız olursa eylül
erkek olursa mehmet efe
zaten şu an belli değil ne marka olduğu:)
5 haftalık daha oy kuzucum

Kiz olursa YAREN ,erkek olursa KÜRSAT insallah bu ay hamile kalirim da bebegim gelir kursatim ya da yarenim,,,,,

benım kızımın ismi de ilke su olucak teyzoşları allah kısmet ederse şu anda 28 haftalıkkız daha allahın izşyle kucamıza almak nasip ederse rabbım

ılgaz,poyraz veya kuzey.bu üç isimden birine karar vermeye çalışıyoruz.

kızım olursa DERİNSU-CEYLİN-SUDENAZ-ADA erkek olursa DENİZ-TUĞRUL-SARP isimlerini düşünüyorum...

erkek olursa kaan
erkek olursa ata
erkek olursa.............:)
kızımız varya inş sıradaki erkek :)olursa tabi:(

BEN İKİZ BEKLİYORUM.. İNŞALLAH Bİ KIZ Bİ ERKEK OLUR 14+4GÜNLÜK:) ERKEK OLURSA ALP BARAN........ KIZ OLURSA belli değil sizce BERFU NASIL???? CEVAPPP NEOLUR

ben kızım olursa selin ismini düşünüyorum erkek olursa babasının fikri ibrahim
Rabbim hayırlı evlatlar versin

kızlar önce bütün hamile kalmak isteyenler İnşaallah kalırlar,hamile olanlar da hayırlısıyla bebeklerine kavuşur.benim iki kızım var;sudenaz,nazlı.bi daha kızım olursa suzan koyarım.oğlum olursa mert mehmet

benim kızım plansız resmen ALLAHIN armagını olarak bize hediye edildi diye düşünüyoruz ve benim kızımın ismide ecrin nur olacak çook düşündük inanın bebişe isim koymak o kadar zor ki bi türlü karar veremiyosun

Back
X