Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkPeki Bebeğinize Ne İsim Koyardınız ?
Hamile olanlar, anne adayları küçük meleğinize ne isim koymayı düşünüyorsunuz (Kız-Erkek) ayrıca anneler bebeğinizin ismi ne ..... gelin bebek isimlerini paylaşalım...
BEN İKİZ BEKLİYORUM.. İNŞALLAH Bİ KIZ Bİ ERKEK OLUR 14+4GÜNLÜK:) ERKEK OLURSA ALP BARAN........ KIZ OLURSA belli değil sizce BERFU NASIL???? CEVAPPP NEOLUR
kızlar önce bütün hamile kalmak isteyenler İnşaallah kalırlar,hamile olanlar da hayırlısıyla bebeklerine kavuşur.benim iki kızım var;sudenaz,nazlı.bi daha kızım olursa suzan koyarım.oğlum olursa mert mehmet
benim kızım plansız resmen ALLAHIN armagını olarak bize hediye edildi diye düşünüyoruz ve benim kızımın ismide ecrin nur olacak çook düşündük inanın bebişe isim koymak o kadar zor ki bi türlü karar veremiyosun