Peki Şimdi Ne Yapıcam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nurtoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
1
1
1
38
Arkadaşlar bir derdim var. 6 yıllık evliyim bir çocugum var.Eşim 3 kardeş hepimizde aynı şehirdeyiz.Bir eltimle oldum olası anlasamam ama hiç bir zaman öyle yüksek sesle tartışma moduna girmemiştik düne kadar.Dün onlara aksam yemegine gittik,benim kızım 4 yasında onların evinde biraz huysuzlandı.Eltimde kendi cocuklarıyla kıyaslayip bizimkilerde hiç böyle birsey görmedik cocuklarında annesine cekmis gibisinden aslında esprili ama alttan alttan laf soktu bende sinirle dedimki seninde cocuklarının pasaklılıgı herhalde anne tarafına çekmiş derken bizim aramızdaki o eski olaylar birbirinden hoslanmamalar yüz önüne cıktı hepsini döktük.Bagır cagır esim eve getirdi beni .Kaynanam bugün bize gelip taraflı dille büyük eltimi savunuyo bana.Esime dedimki birdaha o aileyle kardeşinle annenle görüşürsen cocugumu alır anneme giderim.Ki kararlıyımda .Kıyametler koptu ama mecbur kabul edecek gibi gözüküyor bizden vazgeçicek hali yok.Ne yapmalıyım

Bence eşini ailesinden kopartmamalısın. Çok saçma bi çıkış. Sen görüşmek zorunda değilsin ama eşin ağaç kavuğundan çıkmadı Annesinden babasından ayırmak sizin evliliğinizi zedeler. Ayrıca Burda bir sürü olaylar oluyor çoğu koca ailesini seçiyor bu kadar emin olmayın Bence.

Bence eşini ailesinden kopartmamalısın. Çok saçma bi çıkış. Sen görüşmek zorunda değilsin ama eşin ağaç kavuğundan çıkmadı Annesinden babasından ayırmak sizin evliliğinizi zedeler. Ayrıca Burda bir sürü olaylar oluyor çoğu koca ailesini seçiyor bu kadar emin olmayın Bence.
vazgeçemez benimkide geçemedi .benimkide kardeşiyle konuuşmuyo

Eşin ailesi ile görüşsün, sen görüşme mecburiyetinde değilsin erkek kardeşler siz tartışınız diye neden küssünler çocuk gibi ya. Taş yerinde ağırdır o alttan laf sokuyorsa, sen de lafını esirgeme aynı seviyede cevap yapıştır. Eltini savunmuyorum o da güzel yapmamış çocuklar üzerinden laf söylemesi, evine gelen misafire saygısızlık yapması hiç doğru değil. Gidip gelmeyin olsun bitsin atla deve değil.

Kavgayı siz etmişsiniz eşinizin ne günahı var ailesini silemez. Siz isterseniz hiç görüşmeyin ama eşinize karışmaya hakkınız yok

Cocugunuza guvenip bizden(cocuktan) vazgecemez demeyin, elinizde patlar bu iş.
Eltiyle kavga etmişsiniz kardeş, anne ne alaka? Eşiniz boyle birseyi sizi susturmak için başta kabul etse de bu pek uzun surmez, biyerde sıkıntı cikar illa ki.

Kusura bakma ama sen milletle kavga edeceksin, kafana gore de adamin annesiyle gorusmesini yasaklayacaksin, cocugu da koz kullanacaksin.🙄 Biraz akli başinda biri sizi nazlamaz bu şekilde. Yaptiginiz cirkin bir hareket

Eşin neden seçim yapmak zorunda kalıyo pardon da adam bu olayın neresinde? Bu nasıl bi bencillik ya oldu vazgeçemez diye adama tasma tak dolaştır tam olsun. Düşman başına tiplerdensiniz.

Cok cocukca olmus. Eltiyle tartisma da esin ailesiylw gorusmesinin men edilmesi de... kimse ailesinden vazgecmez. Siz gorusmeyebilirsiniz de koskoca bir adamin tasamina ipotek koymussunuz.

Arkadaşlar bir derdim var. 6 yıllık evliyim bir çocugum var.Eşim 3 kardeş hepimizde aynı şehirdeyiz.Bir eltimle oldum olası anlasamam ama hiç bir zaman öyle yüksek sesle tartışma moduna girmemiştik düne kadar.Dün onlara aksam yemegine gittik,benim kızım 4 yasında onların evinde biraz huysuzlandı.Eltimde kendi cocuklarıyla kıyaslayip bizimkilerde hiç böyle birsey görmedik cocuklarında annesine cekmis gibisinden aslında esprili ama alttan alttan laf soktu bende sinirle dedimki seninde cocuklarının pasaklılıgı herhalde anne tarafına çekmiş derken bizim aramızdaki o eski olaylar birbirinden hoslanmamalar yüz önüne cıktı hepsini döktük.Bagır cagır esim eve getirdi beni .Kaynanam bugün bize gelip taraflı dille büyük eltimi savunuyo bana.Esime dedimki birdaha o aileyle kardeşinle annenle görüşürsen cocugumu alır anneme giderim.Ki kararlıyımda .Kıyametler koptu ama mecbur kabul edecek gibi gözüküyor bizden vazgeçicek hali yok.Ne yapmalıyım
Ya sen gitmeyebilirsin. Ama esin ve cocugun büyüklerle görüşmesi gerek diye düşünüyorum ben. Ortada kalmasin esiniz ona da yazik. Sizin kardesinizle problem olsaydi ve esiniz size ayni seyi yapsaydi ne hissederdimi düşünerek hareket ederdim ben.

Tiz kellesi vurulaaa.
Saçmalamayın onun ailesi görüşecek tabi.siz görüşmezsiniz olur biter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X