Peki Şimdi Ne Yapıcam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizi tercih yapmaya zorlamayın . Kaybeden siz olursunuz . Ailesine gereken tepkiyi verir ama görüşmeyi kesmez . Görüşmeyecek kadar büyük bir olay yok ortada

vazgeçemez benimkide geçemedi .benimkide kardeşiyle konuuşmuyo
Yorumu değiştirmişsiniz ama ikidir bilerek bu tarz ailesiyle görüşmeyecek diye konu açıyorsunuz, diğerinde aklım başıma geldi demiştiniz. Canınız sıkılıyor herhalde.

.
[/QUOTE]

Silinen yorumun ekran goruntusunu almistim.
BAE103EC-A6D5-4BE5-BB87-B4D373B658E7.webp

Nurtoprak olarak konu acip, Daisyland olarak cevap veriyorsunuz.

Nedir bu eltinizin sizden cektigi?

Silinen yorumun ekran goruntusunu almistim. Eki Görüntüle 2652712

[/QUOTE]
Ya çok iyisiniz. 😄 bende gördüm bu yorumu ama ispatım yoktu 😅

Son düzenleme:

[/QUOTE]

tek kelimeyle muazzam buluş bacım whatsaap ihbar hattından müge ablaya yazalım seni işe alsın 👏🏼👏🏼👏🏼😁 hele şuna bak iki yerden insanları kekliyor amacı ne ki

[/QUOTE]
Ya çok iyisiniz. 😄😄 Ne de gördüm bu yorumu ama ispatım yoktu 😅😅
[/QUOTE]

Eltiyle ilgili konu acanlar nadiren hakli oluyor. 🤓

Eşinin annesiyle kardeşiyle görüşmesinden sanane yaa sanane sananeeeee ??????
Bu kocalarınızı aileleriyle görüştürmeyerek ne yapmaya çalışıyorsunuz ?
Senin çocuğun da evlendiği zaman eşi aynı şeyi istese ne yapacaksınız?

tek kelimeyle muazzam buluş bacım whatsaap ihbar hattından müge ablaya yazalım seni işe alsın 👏🏼👏🏼👏🏼😁 hele şuna bak iki yerden insanları kekliyor amacı ne ki
[/QUOTE]

Ruhum Sherlock Holmes. 🤣

Bence sen hatalısın sana ne kadın pasaklıgı sana dert mi sende başka bişey deseydin

Eşin çocuk degil

Neden böyle büyük büyük konuşuyorsunuz anlayamıyorum.

Seçim yapmak zorunda bırakırsanız ilk başta afallar , susar , sonra kavgalar başlar ve en sonunda sen yoluna ben yoluma der.

Annesiyle , kardeşiyle gorusmeyeceksin ! diyecek kafayı nasıl buluyor bu millet akıl alır gibi değil.

Eltinizle aranızdaki tam bir seviye düşüklüğü. Bunun tek suçlusu ikinizsiniz.

Ne hakla anneyi, kardeşi ve eşinizi sorumlu tutarsınız ki yine de bunu demeye hakkınız yok.

Sizi savunur, tavir yapar eyvallah ; ancak siz sınırı asmissiniz bu sozunuzle.

Konu , alay etmek için açılmış sanirim. Fark etmez , var böyle kafalar sonuçta.

Arkadaşlar bir derdim var. 6 yıllık evliyim bir çocugum var.Eşim 3 kardeş hepimizde aynı şehirdeyiz.Bir eltimle oldum olası anlasamam ama hiç bir zaman öyle yüksek sesle tartışma moduna girmemiştik düne kadar.Dün onlara aksam yemegine gittik,benim kızım 4 yasında onların evinde biraz huysuzlandı.Eltimde kendi cocuklarıyla kıyaslayip bizimkilerde hiç böyle birsey görmedik cocuklarında annesine cekmis gibisinden aslında esprili ama alttan alttan laf soktu bende sinirle dedimki seninde cocuklarının pasaklılıgı herhalde anne tarafına çekmiş derken bizim aramızdaki o eski olaylar birbirinden hoslanmamalar yüz önüne cıktı hepsini döktük.Bagır cagır esim eve getirdi beni .Kaynanam bugün bize gelip taraflı dille büyük eltimi savunuyo bana.Esime dedimki birdaha o aileyle kardeşinle annenle görüşürsen cocugumu alır anneme giderim.Ki kararlıyımda .Kıyametler koptu ama mecbur kabul edecek gibi gözüküyor bizden vazgeçicek hali yok.Ne yapmalıyım
Eltiye lafı yapistirmissin oh iyi olmusda kocaya niye sariyon, sen elti ve kocasıyla görüşme,tüm aileyi niye siliyon Adana'da gitme diyon,sen bunda böyle yapıyorsan benim yaşadıklarımı yasasan kaynanayi çocuklarını topugundan vururdun heralde🤨

Eltiye lafı yapistirmissin oh iyi olmusda kocaya niye sariyon, sen elti ve kocasıyla görüşme,tüm aileyi niye siliyon Adana'da gitme diyon,sen bunda böyle yapıyorsan benim yaşadıklarımı yasasan kaynanayi çocuklarını topugundan vururdun heralde🤨
Bu yeni telefonuma gıcık oluyom klavye yanlış yaziyo hala, Adana değil adama yazacaktım😣

Siz konuşmayacaksaniz konuşmayın da eşiniz buna mecbur değil ne saçma bir mantık. Adam sizin eşiniz, köleniz değil ailesi ile elbet görüşecek. Siz görüşmeyin bu da sizin karariniz

Sizinde evldınız var yarın birgün umarım ona kimse .. ya ailen ya ben demez .. biraz empati yapın ailesi ne yaptı ? Tartışma siz ve eltinizle ilgili .

Arkadaşlar bir derdim var. 6 yıllık evliyim bir çocugum var.Eşim 3 kardeş hepimizde aynı şehirdeyiz.Bir eltimle oldum olası anlasamam ama hiç bir zaman öyle yüksek sesle tartışma moduna girmemiştik düne kadar.Dün onlara aksam yemegine gittik,benim kızım 4 yasında onların evinde biraz huysuzlandı.Eltimde kendi cocuklarıyla kıyaslayip bizimkilerde hiç böyle birsey görmedik cocuklarında annesine cekmis gibisinden aslında esprili ama alttan alttan laf soktu bende sinirle dedimki seninde cocuklarının pasaklılıgı herhalde anne tarafına çekmiş derken bizim aramızdaki o eski olaylar birbirinden hoslanmamalar yüz önüne cıktı hepsini döktük.Bagır cagır esim eve getirdi beni .Kaynanam bugün bize gelip taraflı dille büyük eltimi savunuyo bana.Esime dedimki birdaha o aileyle kardeşinle annenle görüşürsen cocugumu alır anneme giderim.Ki kararlıyımda .Kıyametler koptu ama mecbur kabul edecek gibi gözüküyor bizden vazgeçicek hali yok.Ne yapmalıyım
Siz görusmeyin.Esiniz bir sure dayanir sonra Hersey Özüne Döner.

Siz konuşmazsınız da eşinize böyle bir şey deme hakkınız yok.Yapamayacağınız şeyleri söyleyip,sonra geri adım adıp sözlerinizin değerini düşürmeyin

Kardeşinle ailenle görüşme ne demek ya :oha: bizden vazgeçmez demeyin aranız bozulur yine buraya konu açarsınız. Çok çirkin olmuş kusura bakmayın ama. Siz görüşmeyin zaten bu olaydan sonra. Ama eşinize karışamazsınız

Şu ailenle görüşmeyeceksin lafına da ayrı bi antipatim var. Siz görüşmeyin , eşiniz ailesinden siz istiyosunuz diye vazgeçsin istemek nedir ya ?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X