- 14 Ekim 2015
- 3.851
- 14.687
- 208
tüy dikmişsiniz tebriklerEsime dedimki birdaha o aileyle kardeşinle annenle görüşürsen cocugumu alır anneme giderim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüy dikmişsiniz tebriklerEsime dedimki birdaha o aileyle kardeşinle annenle görüşürsen cocugumu alır anneme giderim.
Yorumu değiştirmişsiniz ama ikidir bilerek bu tarz ailesiyle görüşmeyecek diye konu açıyorsunuz, diğerinde aklım başıma geldi demiştiniz. Canınız sıkılıyor herhalde.vazgeçemez benimkide geçemedi .benimkide kardeşiyle konuuşmuyo
.[QUOTE
Silinen yorumun ekran goruntusunu almistim. Eki Görüntüle 2652712
Nurtoprak olarak konu acip, Daisyland olarak cevap veriyorsunuz.
Nedir bu eltinizin sizden cektigi?
Evimin içinde eşimin aile konusu yüzünden hergün huzursuzluk var .Uzun yazdım ama nolur okuyun :(
Herkese Merhaba arkadaşlar ben 1 senelik daha yeni evliyim ancak eşimin aile konusu yüzünden evimde aşırı huzursuzluklar var .Size konuyu kısaca özetliyim.Eşimle aramda anlaşma bakımından sevgi açısından hiçbir problem yok birbirimizi tamamlıyoruz.Eşim 6 kardeş 3 erkek kardeş ve 3 kız...www.kadinlarkulubu.com
Eltiye lafı yapistirmissin oh iyi olmusda kocaya niye sariyon, sen elti ve kocasıyla görüşme,tüm aileyi niye siliyon Adana'da gitme diyon,sen bunda böyle yapıyorsan benim yaşadıklarımı yasasan kaynanayi çocuklarını topugundan vururdun heraldeArkadaşlar bir derdim var. 6 yıllık evliyim bir çocugum var.Eşim 3 kardeş hepimizde aynı şehirdeyiz.Bir eltimle oldum olası anlasamam ama hiç bir zaman öyle yüksek sesle tartışma moduna girmemiştik düne kadar.Dün onlara aksam yemegine gittik,benim kızım 4 yasında onların evinde biraz huysuzlandı.Eltimde kendi cocuklarıyla kıyaslayip bizimkilerde hiç böyle birsey görmedik cocuklarında annesine cekmis gibisinden aslında esprili ama alttan alttan laf soktu bende sinirle dedimki seninde cocuklarının pasaklılıgı herhalde anne tarafına çekmiş derken bizim aramızdaki o eski olaylar birbirinden hoslanmamalar yüz önüne cıktı hepsini döktük.Bagır cagır esim eve getirdi beni .Kaynanam bugün bize gelip taraflı dille büyük eltimi savunuyo bana.Esime dedimki birdaha o aileyle kardeşinle annenle görüşürsen cocugumu alır anneme giderim.Ki kararlıyımda .Kıyametler koptu ama mecbur kabul edecek gibi gözüküyor bizden vazgeçicek hali yok.Ne yapmalıyım
Bu yeni telefonuma gıcık oluyom klavye yanlış yaziyo hala, Adana değil adama yazacaktımEltiye lafı yapistirmissin oh iyi olmusda kocaya niye sariyon, sen elti ve kocasıyla görüşme,tüm aileyi niye siliyon Adana'da gitme diyon,sen bunda böyle yapıyorsan benim yaşadıklarımı yasasan kaynanayi çocuklarını topugundan vururdun heralde![]()
Siz görusmeyin.Esiniz bir sure dayanir sonra Hersey Özüne Döner.Arkadaşlar bir derdim var. 6 yıllık evliyim bir çocugum var.Eşim 3 kardeş hepimizde aynı şehirdeyiz.Bir eltimle oldum olası anlasamam ama hiç bir zaman öyle yüksek sesle tartışma moduna girmemiştik düne kadar.Dün onlara aksam yemegine gittik,benim kızım 4 yasında onların evinde biraz huysuzlandı.Eltimde kendi cocuklarıyla kıyaslayip bizimkilerde hiç böyle birsey görmedik cocuklarında annesine cekmis gibisinden aslında esprili ama alttan alttan laf soktu bende sinirle dedimki seninde cocuklarının pasaklılıgı herhalde anne tarafına çekmiş derken bizim aramızdaki o eski olaylar birbirinden hoslanmamalar yüz önüne cıktı hepsini döktük.Bagır cagır esim eve getirdi beni .Kaynanam bugün bize gelip taraflı dille büyük eltimi savunuyo bana.Esime dedimki birdaha o aileyle kardeşinle annenle görüşürsen cocugumu alır anneme giderim.Ki kararlıyımda .Kıyametler koptu ama mecbur kabul edecek gibi gözüküyor bizden vazgeçicek hali yok.Ne yapmalıyım