Peki Siz Hangi Burçsunuz ?

Bende inanilmaz derecede affetmezlik var, kendim uzuluyorum ama af edemiyorum kesinlikle. basagin bi cok ozlelligini tasiyorum ben. cocugum olsa kesinlikle basak insani olsun istemem birde coooook detayciyim offff cok zorum maalesef.offfffffff

Bende aynı cümleyi kurmuştum...ÇOÇUGUM OLURSA BAŞAK BURCU OLMASINI İSTEMEM...diye

Ben de inanılmaz detaycıyım......Ama affederim yaa..içimde bir yerde unutmasamda..
Takıntı,mükemmelliyetçilik,sabit fikir,karamsarlıkta mevcutsa tam bir başaksınız
Bu arada yükselen burcunuz nedir?

sen aslandın değil mi..ve yay.. gayet iyi anlaşırlar diye biliyorum
ikiside ateş grubu olduğu için ego çatışması,inatlaşmalar çok olsada

Evet Ben Aslanım..
Gerçekten İyi Anlaşıyoruz..
Çatışma - İnatlaşma Olmuyor Diyebilirim..

Vee İşin Garibi Aslanlarla da Çok İyi Anlaşırım..

ewet oyleyim bu sebepten inir hastaliklarina cok yatkin olurmus basaklar ..yukselenim ikizler ama ikizler ozelliklerini pek bilmiyorum. keske ikizlere dogru gecis yapsam insallah :)

:18:

Evet Ben Aslanım..
Gerçekten İyi Anlaşıyoruz..
Çatışma - İnatlaşma Olmuyor Diyebilirim..

Vee İşin Garibi Aslanlarla da Çok İyi Anlaşırım..

Çatışma pek olmuyorsa,genelde sizin istediğiniz doğrultuda gidiyor birşeyler demektir:))
Çünkü aslan zodyakın en lider burcu diye biliyorum:)))
Umarım hep böyle gider..Mutluluklar

Çatışma pek olmuyorsa,genelde sizin istediğiniz doğrultuda gidiyor birşeyler demektir:))
Çünkü aslan zodyakın en lider burcu diye biliyorum:)))
Umarım hep böyle gider..Mutluluklar

Teşekkürler..

Bir de Benim İçin Bir Şey Varsa Var Yoksa Yoktur..
Varsayımlarla Hareket Etmem..

Aslanın Tek Özelliğini mi Taşıyorum Anlamadım ki..
Sadece Çok İnatçıyım..

Son düzenleme:
ewet oyleyim bu sebepten inir hastaliklarina cok yatkin olurmus basaklar ..yukselenim ikizler ama ikizler ozelliklerini pek bilmiyorum. keske ikizlere dogru gecis yapsam insallah :)

:18:

30 yaşından sonra yükselen burcun özellikleri daha ağır basmaya başlıyormuşta,o yüzden sormuştum:))
Yani ben öyle duydum:))
Evet,sinir hastalıklarına da katılıyorum,evde kalma potansiyelimizin yüksek oluşunada

aslan kardeşim tüm üözeliklerini taşıyor kafasına koydugunu yapar kimse önüne geçemez sabit fikirli yönetici

bende teraziyim fena deil işte ama zorlanıyoruz

Teşekkürler..

Bir de Benim İçin Bir Şey Varsa Var Yoksa Yoktur..
Varsayımlarla Hareket Etmem..

Aslanın Tek Özelliğini mi Taşıyorum Anlamadım ki..
Sadece Çok İnatçıyım..

Rica ederim

Tamam işte inatçı olmanız,kendi isteğinizden taviz vermeyip,inatlaşmanız anlamına gelmiyor mu zaten? :44:

aslan kardeşim tüm üözeliklerini taşıyor kafasına koydugunu yapar kimse önüne geçemez sabit fikirli yönetici

bende teraziyim fena deil işte ama zorlanıyoruz

Kafama Koyduğumu Bende Yaparım Kimse Engel Olamaz..
Ama Sabit Fikirli Değilim..

Güzel Bir Yaklaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…