• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki siz olsaydınız ?

bende ailemle yada arkadaslarimlayken aramazdim.delirirdi.beyefendi normal zamanda az arardi hep arardim:)aramadigimda da bir rahat oturamazdik:37:o yuzden sende aramamasini takma.
evet sevgilin senden izin almis ama nedense hayir cevabini duydugunda ben bildigimi okurum demis..
madem dedigini yapmayak neden soruyor hayret birsey..

Valla ben göndermem göndermedim de
ki bnmki benden önce her sene mutlaka tatile giderdi çünkü işleri hep yoğun ve yorucu...
Tatile gideceğine yanına gelmeyi akıl edeydi:63:

Son düzenleme:
tatildeyken de arayıp sorması yine az olursa, o zaman sorun etmeniz daha mantıklı olur. yoksa şimdi çalışıyormuş, işleri var, meşgulmüş. o nedenle şimdi sıkılmayın. tatile çıksın, bu fırsatla daha iyi emin olursunuz durumdan:82:

arkadaşlar benm ilişkim var...
üniversitede tanıştık..
şuan ayrı şehirlerdeyiz tatil olduğundan dolayı..
atıormm ahmet diyelmm..
ahmetn dükkanları bağları bahçeleri var..
dolayısıyla evin en büyük çocuğu olduğu için o ilgilenmek zorunda.
diğerleri kız çünkü.
bizde üniversite zamanın da sık sık beraberdik ikimizde ayrı evlerdeydik yurt sorunumuz olmadığı için gece gündüz beraber olabiliyorduk.

birden okullar tatile girince ayrı şehirlerde de yaşayınca özlem hasret oldu artık..
sürekli konuşmak istiorm ama onun işleri oluo..
neyse gel zaman git zaman kavga ede ede 2 5 ayı doldurdukk..
kavga nedeni de yeternce ilgi gösterememesii.
tamam haklı çok işleri var . ama insan mesaj atar da ararda. dünyada tek çalışan kendisi sanki..
hep cnm cicim olsn demiorum tabi..

neyse bugün mesaj attı ..... sonu iste aşkım tatile gidebilirmym 2 gün çok yoruldumm bilmem ne bilmem ne ?
gidebilirmiyimm diyor !
bende nasıl kızdımm nasıl nasıl bana konuşmaya ilgi göstermeye vakti olmayan çocuk tatile gidecek..
bende hayır deyince..
mesaj aynen şu aşkımm o kadar çalıştımmm ne var yanii bu kadar sıkmaya beni bunaldım çalışmaktan iki gün tatile gideceğimm vallahi kimseye bakmam.
siz ne yaparsınız..
benm gönlüm razı olmazz ! :47::47::47::47::47::47::47::47:

merhaba canım,konuyu okuyunca aklıma ,zamanında bir büyüğümden aldığım ders aklıma geldi.bana şöyle demişti; avucunun içinde bir miktar kum var eğer avucunu çok çok sıkarsan kum parmaklarının arasından akar gider,serbest bırakırsan avucunun içinde kalır.kadın erkek ilişkisi de buna benzer eşini yada sevgilini çok sıkarsan çok yasaklar koyarsan avuçlarından kayar gider... bak hem çocuk izin istemiş senden demek ki seni gerçeten seviyo ve sayıyo ! sonuçta farklı şehirlerdesiniz hiç söylemeden de gidebilirdi ve ruhun bie duymazdı demekki seviyo.

Bence rahat bırak gıtsın bakarsada baskasına kendı bılcegı iş kımse bulunmadık hınt kuması deıl eger senın nasıpbınse doner dolasır senı bulur gıtsın gıtmesın konusyla anca kendı aklını yersın erkenden yasanırsın hıc uzme kendıneı canım ınceldigi yerden kopar yapcak olsa calısırkende yapar ha sen ılgısız benımle ılgılensın dersen gıdebılırsen sende gıt yada yanıan gelsın 1 gun sabahtan aksama kadar ıyı vakıt gecırın konu buysa ama dıger türlü baskasına bakcam bakmıcaksa bosver gtsn ben olsam ole yaparm gıderım yada ızın verırım

ben yaptıgını cok yanlıs buluyorum .. bahçe tarla işi cok agırdır sabah erken saatte baslar insan cep telefonunu bile yanına alamayabilir.. gece yataga zor atar kendini. bunların üstüne cocuk ztn izin istemiş daha ne yapsın.. tatile gitmesi sizi orada aramayacagı anlamına gelmez ki.. ayrıca kimse kimsenin hayatına bu kadar müdahale etmemeli sınırları aşmamalı..

ne güzel izin istiyor.söylemeden gitse sen nereden bilecektin:34:

beraber gidin bence yada cok tatıle ıhtıyacı varsa sızın memleketınıze gelsdın okur okurken nerdeysenız yanı oraya
hemözlem gıdermıs olursunuz

Sizin güveniniz yok heralde ama aldatmak isteyen bi insan kafaya koyduysa uzaksınız her şekilde aldatır böyle kısıtlamalar ancak sorun yaratır... Güven yoksa zaten işiniz zor.

ben neyi anlayamıyorum neden senden tatil için izin istiyor? sende tatile gitsen ondan izin mi alacaksın?
siz evli değilsiniz ki?
ayrılığınızda ve tatile gideceği ihtimalinde siz tedirgin oluyorsanız ona güvenmiyor musunuz?
yoksa sevgisine mi inanmıyorsunuz?
birşeyler zorlama ile olmaz...
rahat olun biraz..sizde gezin tatil yapın o da yapsın tatilini..
bağlamayın herşeyinizi sevgilinize..
kendi hayatınızı da ayırın biraz sevgili hayatınızdan...
yoksa ki hayat yaşanmaz..
abla tavsiyesi:)
:68:

Bence de yanıı daha şimididen bu kadar taviz vermeyin derimm..zaten evlenince herşeyi beraber yapacak yada hep izin alacaksınız bırakın herkes istediği gibi yaşasın..saygı sevgı ve guven çerçevesinde tabikii...

Back
X