peki tiksinme ne zaman biter lütfen yardımmm

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
arkadaşlar ben bulantı kusma ile ilgili de konu açtım.bende aşırı derecede tiksinme vay yiyeceklerden 3.5 aydır sadece peynir ekmek patates halaması ve meyve yiyorum tabi onlarda çıkıyor ama zaten bulantı kusma geçmeyecek diye çok korkuyorum.şimdi de aklıma bulantı kusma geçmezse 9 ay sadece bu besinlerle bebek ne olur diye geliyor.yemek yemeyi istemek istiyorum.var mı benim gibi 3 4 ay yemek yemeyen ne yapcam ben.dünya kadar ilaç alıyorum yemiyorum bebeğim ne olcak (((((

20. haftama kadar aktif mide bulantısı kusma yaşamış biri olarak bu günlerin çok zor olduğunu çok iyi biliyorum. Ben hamilelikten önce günde en az bir litre kola içerdim koladan tiksindim şimdi hiç içemiyorum. bu iyi bir şey ama çaydan da tiksindim. o şimdi şimdi yavaş yavaş geçti. peynir zeytin ekmek bunlardan da tiksinmiştim şimdi onları da yiyebiliyorum. ama tiksindiğim bazı temizlik ürünleri vardı onların kokusu hala midemi bulandırıyor. tabi bunlar kişiden kişiye değişir. umarım sen benim kadar zor atlatmazsın.

aynen canım çay kola ve yumoş kokusu böggg benimde 20 haftada geçti sabret sonra bi çok kilo bile alıo insan tam bi obur oluo

aynen canım çay kola ve yumoş kokusu böggg benimde 20 haftada geçti sabret sonra bi çok kilo bile alıo insan tam bi obur oluo

ayyy aynı durumlar bendede var 2,5 aylık hamileyim herşeyden tiksiniyorum gitmedim ddoktor kalmadı sabah öğlen akşam kusum sürekli banyoya giremiyorum yumoş kokuyo mutfak yemek kokuyo hoş yemek yapamıyorum ama bulaşık deterjanı herşey ama herşey kokuyo tiksinti veriyor çok kötüyüm çok ne iyi gelir acaba lütfan yardım edinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…