• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki ya boşandıktan sonra ?

Kızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
Neden olmasın?

Yani milyonlarca insan bir kereden fazla evlendiğine göre siz de aşık olup tekrar evlenirsiniz tabii. Ama ne 9 ayda soğumak normal geldi bana ne daha boşanmadan başka birisine aşık olabilir miyim düşünmek. Bi durun sakin sakin bence.

Kızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
Geçmeyen ney var ki... geride bıraktıklarına ya alışıyorsun ya da kabulleniyorsun. Ama bi şekilde geçiyo yani. Asıl önemli olan güçlü olmak. İşte burası çok önemli.

Eşinizle neden soğudunuz
Açıkcası garipsedim boşanmadan sonrası için başka birine aşık olurmuyum severmiyim diye düşünmek şimdi düşüneceğiniz şey olmamalı.Arada soğuma sebebi aşılamayacaksa. Sonrası Allah kerim. 🙄

Bunu düşünmeden önce bir ilişkiyi tekrar yürütebilecek miyim, tahammül edebilecek miyim diye düşünmek gerek.
Şiddet, aldatma vs gibi sorunlar yoksa 9 ay kısa bir süre terapi desteği alınabilir. Yanlış bakış açıları, yanlış davranışlar çözülebilir.
Çözülecek gibi değil evlendiğim günden beri aynı 9 aydır bekliyorum. Daha beter oldu. Psikolojim mahvoldu artık

Diğer konunuzu da okudum biliyorum ona göre yorum yapayım.

Eşinizle aranizda büyük bir güven problemi var.sizden gizlediği şeyler yüzünden zaten büyük problemler yasamissiniz.
Es ailesi ile ilgili de büyük problemler var.
Ve benim hissettiğim eşinizle aranizda büyük bir boşluk var,soğukluk var.
Bu şekilde devam etseniz bile sonu düzelmez.uzerini kapatmış olursunuz.

Evlilik terapisi diyeceğim ama iki kişi arasındaki herşey bitince ise yarar mi bilemiyorum.

Şimdi ki konunuz için yorumum ; herşey kısmet.ama önce siz toparlanmaya,dinlenmeye,kendinize vakit ayırın.ondan sonra yeni bir ilişki,aşk,sevgi düşünürsünüz.daha boşanmadan bunları düşünmek çok erken.
Evet ayrılınca anında çok mutlu olmuyorsun ama zamanla geçiyor.bazi insanlar çok şanslı oluyor istedikleri herşey oluyor bazilari zorluk çekiyor bunun garantisi yok.

Dedigim gibi önce kendini vakit ayır,kendini iyilestir gerisi inşallah gelir.

Yani milyonlarca insan bir kereden fazla evlendiğine göre siz de aşık olup tekrar evlenirsiniz tabii. Ama ne 9 ayda soğumak normal geldi bana ne daha boşanmadan başka birisine aşık olabilir miyim düşünmek. Bi durun sakin sakin bence.
Ama ben yuvam olsun istiyorum :( her kadın gibi hayallerim var zaman su gibi akıp geçiyor. Ne zaman çocuklarım olacak benim :(

Ama ben yuvam olsun istiyorum :KK43: her kadın gibi hayallerim var zaman su gibi akıp geçiyor. Ne zaman çocuklarım olacak benim :KK43:
En doğru zamanı dilemek daha iyi değil mi?
kuzenimin aptalca yaptığı bir evlilikten şuan hamile şekilde boşanıyor. Sizce böylesi daha kötü değil mi?

Diğer konunuzu da okudum biliyorum ona göre yorum yapayım.

Eşinizle aranizda büyük bir güven problemi var.sizden gizlediği şeyler yüzünden zaten büyük problemler yasamissiniz.
Es ailesi ile ilgili de büyük problemler var.
Ve benim hissettiğim eşinizle aranizda büyük bir boşluk var,soğukluk var.
Bu şekilde devam etseniz bile sonu düzelmez.uzerini kapatmış olursunuz.

Evlilik terapisi diyeceğim ama iki kişi arasındaki herşey bitince ise yarar mi bilemiyorum.

Şimdi ki konunuz için yorumum ; herşey kısmet.ama önce siz toparlanmaya,dinlenmeye,kendinize vakit ayırın.ondan sonra yeni bir ilişki,aşk,sevgi düşünürsünüz.daha boşanmadan bunları düşünmek çok erken.
Evet ayrılınca anında çok mutlu olmuyorsun ama zamanla geçiyor.bazi insanlar çok şanslı oluyor istedikleri herşey oluyor bazilari zorluk çekiyor bunun garantisi yok.

Dedigim gibi önce kendini vakit ayır,kendini iyilestir gerisi inşallah gelir.
Ya çok teşekkür ediyorum okuduğunuz için. Şuraya yazmadığım o kadar çok şey var ki. Gerçekten psikolojim mahvoldu. Biz evlendikten 1 ay sonra babam vefat etti. Ben ağladığım zamanlar bana ne diyor biliyormusunuz. Git başka yerde ağla ben senin ağlamalarını dinlemek zorunda mıyım. Bunu söyledi ya

Ya çok teşekkür ediyorum okuduğunuz için. Şuraya yazmadığım o kadar çok şey var ki. Gerçekten psikolojim mahvoldu. Biz evlendikten 1 ay sonra babam vefat etti. Ben ağladığım zamanlar bana ne diyor biliyormusunuz. Git başka yerde ağla ben senin ağlamalarını dinlemek zorunda mıyım. Bunu söyledi ya
Aranızda saygı da kalmamış.
Daha gençsin illaki daha mutlu,huzurlu günlerin olur.
Kararınızı verdiysen hiç gelecegi düşünme su akar yolunu bulur.
Kimse kimsenin sağlığıyla,mutluluğuyla,huzuruyla oynamamali.kendine değer var,kendini düşün,yoluna bak.

Canım bu konuna önceki konunu da ekle ki insanlar sebebi görsün yoksa soruna cevap vermek yerine boşanmayın terapi alın vb. Yorumlar gelir.
Şuan sadece boşandıktan sonrasını merak ediyorum. Boşananlar yazsın istiyorum. Diğer konuyu okuyanlarda oluyor arada

Back
X