Peki ya ne zaman çok gülsem bir şey çıkması?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.190
158
Millet ben çok gülüyorum, elimde değil, bazıları gıcık olabilir hayatım realde sohbet ederken dahi konuyu ordan burdan alıp edip karşımdakini güldürüp iletişimi o şekilde sağlayabiliyorum, burada da elimden geldiğince ciddi yorumlar yazmaya çalışıyorum bazıları katısın diyor ama gel gör ki öyle değilim aslında sadece ufak bir kendimi düzeltme. Evrene yaydığım enerjiden midir yoksam doldurulmuş hurafelerden midir katıla katıla güldüğümde çok geçmeden bam kötü bir şey oluyor
Mesela 2 gün önce gene ona buna şuna gülerken bam eşimle bir kavga arkasından 2 gündür salonda yatıyor ah dedim gene çıktı hurafe. Vazgeçmeyeceğim gülmekten oh olsun diyorum ehehe ahaha muhaha

P.S Ey hayat sen kimsin ya?!

Son düzenleme:
Kız sen çok gülüyon diye adam salonda yatıyor şimdi oldumu ne yaptı ki

Salı günü her şey yolunda imiş aslında başka bi konunuzdan öyle okudum. Bi an önce o günlere dönersiniz umarım
Çok gülünce ağlama beklentimiz var evet ama böyle düşünerek de çekiyor olabiliriz olumsuzlukları

Gülmek gibi güzel şey var mı ya
Sinirlenince Güler insan
Üzülünce Güler (evet oluyor bazen)
Hayat boş eğlen coş

Gül gül başka türlü çekilmiyor bende çok gülüyorum o yüzden başıma gelmeyen kalmıyor ama yılmak yok

Çok gülme başına şu gelir diye diye öğretildi bize amma velakin ağız bu durmuyor

Çok gülme başına şu gelir diye diye öğretildi bize amma velakin ağız bu durmuyor
Haklisiniz biz de yakın arkadaşımla bir araya gelince kopariz baya sonra al çok güldük kesin bi şey olacak deriz ve olur da yani. Ama aslında hayatın içinde gülmek de ağlamak da hep var biz güldük diye ağlayacağız zannediyoruz. Yani arkadaşımla gülmesem de o kötü şey yine başıma gelecekti o gün ama biz güldük diye oldu diyoruz . Tamamen bizim bağdaştırmamiz bence bu

Enerjidendir diye düşünüyorum mesela ben cok mutlu olunca icimden “aha kesin mutsuz olacam mutlu olduğuma göre” diyorum. Cok gecmeden zaten mutsuz oluyorum. Enerji cok etkiliyor maalesef. Mesela ağlasanız sık sık sonra tam tersi olur gülersiniz.
Güldüğünüz de de onun tersi olur ağlarsınız.

Ne tuhaf bi’ sey ya. Enerji menerji cümleleri falan kullandım insallah başıma bisey gelmez aman.

Sana tavsiyem kuzum kendini şöyle telkin edebilirsin üzüldüğün mutsuz olduğun zamanlarda; Biz hep mutlu olmayı istiyoruz hep her şey iyi olsun istiyoruz o yüzden mutsuz olmak bazen çekilmez geliyor depresyona kadar gidiyor, her şeyin zıttı var bu hayatta zıttı var ki diğerinin kıymeti bilinsin bırak bazen mutsuz olalım böyle düşününce daha kolay geçer

Aha aynı ben çok.guluyorum,çıkıyor bir b*Kluk. Çıktı zati unuttum,evimin dibindeki kvdeye elticimler dört gün kalmaya geldiler. Cahil cuhelasi,biri avukat biri öğretmen yasağın ne için olduğunu idrak edemediler. Beni elti varken gömen kvde de cabasi. Aman aman yine bastılar bana.

Kaynana terörü elti kabusu yaşamamak için aranıza en az 1,5 km mesafe koyun
Size de neden gelip burda geçirmediler karantinayı diye dedikodu yapıyorlardır net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…