- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.190
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Uçtu kuşumKız sen çok gülüyon diye adam salonda yatıyor şimdi oldumu ne yaptı ki
Boşver dünya bu hem ağlatır hem güldürür hep gülenlerden ol inşallah çok büyük değilse küslük sebebi düzelir olur öyle şeyler sıkma canınıUçtu kuşum
Gül gül başka türlü çekilmiyor bende çok gülüyorum o yüzden başıma gelmeyen kalmıyor ama yılmak yok
Hoş geldin kuzum sende beni bu gece az güldürmedin ANLAYAN ANLADI ehehe
Çok gülme başına şu gelir diye diye öğretildi bize amma velakin ağız bu durmuyorSalı günü her şey yolunda imiş aslında başka bi konunuzdan öyle okudum. Bi an önce o günlere dönersiniz umarım
Çok gülünce ağlama beklentimiz var evet ama böyle düşünerek de çekiyor olabiliriz olumsuzlukları
Haklisiniz biz de yakın arkadaşımla bir araya gelince kopariz baya sonra al çok güldük kesin bi şey olacak deriz ve olur da yani. Ama aslında hayatın içinde gülmek de ağlamak da hep var biz güldük diye ağlayacağız zannediyoruz. Yani arkadaşımla gülmesem de o kötü şey yine başıma gelecekti o gün ama biz güldük diye oldu diyoruz . Tamamen bizim bağdaştırmamiz bence buÇok gülme başına şu gelir diye diye öğretildi bize amma velakin ağız bu durmuyor
Bak sen şu hayatın yaptığına(!) bizi kimse yıkamaz biiznillahGülmek gibi güzel şey var mı ya
Sinirlenince Güler insan
Üzülünce Güler (evet oluyor bazen)
Hayat boş eğlen coş
Vallahi ya ama bize öğretilen buSiz inanmisiniz cagiriyorsunuz gülünce bişey olucak diye
Sana tavsiyem kuzum kendini şöyle telkin edebilirsin üzüldüğün mutsuz olduğun zamanlarda; Biz hep mutlu olmayı istiyoruz hep her şey iyi olsun istiyoruz o yüzden mutsuz olmak bazen çekilmez geliyor depresyona kadar gidiyor, her şeyin zıttı var bu hayatta zıttı var ki diğerinin kıymeti bilinsin bırak bazen mutsuz olalım böyle düşününce daha kolay geçerEnerjidendir diye düşünüyorum mesela ben cok mutlu olunca icimden “aha kesin mutsuz olacam mutlu olduğuma göre” diyorum. Cok gecmeden zaten mutsuz oluyorum. Enerji cok etkiliyor maalesef. Mesela ağlasanız sık sık sonra tam tersi olur gülersiniz.
Güldüğünüz de de onun tersi olur ağlarsınız.
Ne tuhaf bi’ sey ya. Enerji menerji cümleleri falan kullandım insallah başıma bisey gelmez aman.
Kaynana terörü elti kabusu yaşamamak için aranıza en az 1,5 km mesafe koyunAha aynı ben çok.guluyorum,çıkıyor bir b*Kluk. Çıktı zati unuttum,evimin dibindeki kvdeye elticimler dört gün kalmaya geldiler. Cahil cuhelasi,biri avukat biri öğretmen yasağın ne için olduğunu idrak edemediler. Beni elti varken gömen kvde de cabasi. Aman aman yine bastılar bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?